Saturday, March 27, 2010

AlphaLipid.Net Menyokong Earth Hour 2010

0 comments
Earth Hour 2010 adalah suatu platform buat kali keduanya diadakan secara global dan mendapat sokongan dunia untuk memberi tanda positif kearah perubahan dunia yang lebih baik.


Seperti tahun lepas, tahun 2009 AlphaLipid.Net memberi sokongan penuh kepada Earth Hour 2010 ini dan menyeru agar kita dapat sama2 menyertai Earth Hour ini. Ia direncanakan selama 60 minit dari jam 8.30pm hingga 9.30pm pada 27hb Mac 2009 bersamaan hari Sabtu ini.

Sertailah Earth Hour ini dengan memadamkan semua lampu ketika itu!!



Dapatkan Wallpaper istimewa Earth Hour 2010 di www.alphalipid.net/images/earthhour2010.jpg

Tuesday, March 23, 2010

PERINGATAN Untuk Semua Ahli

0 comments
Sila buat pesanan anda sekurang2nya 1 tin Alpha Lipid LifeLine atau 1 tin Slim Diet II atau apa sahaja produk dari N.Z. New Image sekurang2nya 6 bulan sekali... itu yang kami syorkan...
Sekiranya anda terlupa atau mengenepikan peringatan ini... dan anda tidak membeli selama tempoh 1 tahun...

KEAHLIAN ANDA AKAN DITAMATKAN!!!

Tanpa sebarang notis!!!

Tidak mengira tahap keahlian anda... samada ahli biasa, supervisor, manager ataupun tahap yang lebih tinggi lagi... executive... kalau tiada belian selama setahun... secara automatik keahlian anda akan tetap ditamatkan.

Ingatlah... berapa banyak tenaga, usaha dan wang yang anda keluarkan untuk mencapai tahap2 tersebut... janganlah terleka... jangan pula melenggahkan pesanan anda kerana mungkin bulan depan keahlian anda telah ditamatkan... ingatlah...

Sesungguhnya Alpha Lipid LifeLine & Slim Diet II telah membantu ramai... tiada salahnya untuk kita sama2 berkongsi manfaatnya..

Sekiranya anda telah tamat keahlian dan ingin mendaftar kembali, sila hubungi kami ditalian 013-9203194 (24 jam) atau email ke alphalipidnet@yahoo.com

Semoga peringatan ini dapat membantu semua...

Peraturan Bagi Promosi Siaran Radio

0 comments
Syarikat N.Z. New Image Sdn Bhd mengingatkan kepada para pengedar yang ingin mempromosikan produk2 popular New Image seperti Alpha Lipid LifeLine & Slim Diet II di mana2 stesen2 radio agar mendapatkan kelulusan daripada syarikat terlebih dahulu dengan mengemukakan skrip mereka.

Sebarang pelanggaran peraturan boleh menyebabkan kesulitan kepada pihak anda sehingga kepada keahlian ditamatkan, maka dinasihatkan sangat2 agar anda dapat mengemukakan skrip radio tersebut kepada syarikat terlebih dahulu.

Semoga peraturan ini dapat menjaga kebajikan syarikat, produk dan semua ahli, insyallah.
Untuk pertanyaan lanjut sila hubungi HQ ditalian 03-22872988.

Tarikh Tutup Bagi Mac 2010 - 29.03.2010

0 comments
Pada 29 Mac, 2010 bersamaan hari Isnin adalah tarikh tutup bagi bulan Mac, 2010. Semua pesanan anda mesti sampai ke HQ sebelum 5.00 petang. Tiada 'Top-Up' akan dibenarkan selepas dari tarikh dan masa tersebut.

PERINGATAN PENTING PERLU DIULANG BERKALI2! Sila buat pembelian peribadi 150pv - (personal volume) (2 tin Alpha Lipid LifeLine) untuk melayakkan anda mendapat bonus!!

Bagi mereka yang mempunyai rangkaian bertahap Supervisor keatas dibawah mereka sila buat pembelian kumpulan sebanyak 800gv (group volume - Pembelian anda & downline direct anda yang belum Supervisor) untuk melayakkan anda mendapat bonus dari Supervisor2 dibawah anda.. Ingat tuu, kalau tak buat nanti rugi je tak dapat maksimum bonus.

Kepada Supervisor & Manager sila SENTIASA memberi peringatan ini kepada rangkaian anda, agar tiada kesulitan yang bakal timbul nanti.

Sunday, March 7, 2010

Kami Mohon Maaf Dari Semua...

0 comments
Tiada daya upaya kami melainkan dengan kudrat Dia Yang Maha Esa, Yang Maha Mengatur Segala... Syukur kami kehadrat Illahi mengurniakan apa yang kami perolehi ini... sungguh2nya kami tidak menyangka rezeki dibiz ni membawa kami ketanah suci... dengan izin Dia jua rezeki ini menjadi2... segala puji2 buat Dia Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

Jari2 ini kami susun memohon maaf dari hujung rambut yang masih ada ini hingga ke hujung kaki dari semua ahli dan dari mereka yang sentiasa mengunjungi lamanweb2 dan blog2 kami...

Tentu dan pasti aje, kami sebagai insan biasa tak lari dari melakukan kesilapan dan kesalahan... sengaja mahupun tidak sengaja.. dan tentu dan pasti aje ada hati2 dan perasaan2 yang terguris akibat dari tindakan2 kami ini... secara sedar ataupun tidak...

Maafkanlah kami...

Semoga perginya kami ketanah suci nanti.. kembali menjadi insan yang jauh lebih baik, insyallah... Moga dipermudahkan segala urusan... agar sentiasa diberkati, dirahmati dan diredhai kehidupan kami dan famili... insyallah...

Doakanlah...

Sekiranya anda ingin membuat pendaftaran ahli dan pesanan Alpha Lipid LifeLine atau Slim Diet II, sila lakukan ia sebelum 12 tengahari 12hb Mac, 2010. Kami akan mula beroperasi semula pada 23hb Mac, 2010.

Thursday, March 4, 2010

Promosi Hebat Untuk Mac & April 2010

0 comments
Promosi menarik telah diumumkan oleh Syarikat N.Z. New Image Sdn Bhd bagi bulan Mac & April 2010.

Promosi Pertama: Kandungan didalam Starter Kit telah ditambah dengan FlipChart (Carta Selak) bagi memudahkan ahli memberi penerangan tentang produk dan peluang perniagaan New Image kepada prospek2 mereka.

Kini kandungan Starter Kit terdiri dari Flip Chart, CD, Borang Keahlian, Borang Pesanan dan Buku Tatacara Kelakuan 'Code Of Conduct'.

Sekiranya anda masih belum menjadi ahli, anda boleh mendaftar keahlian anda hanya dengan pembelian Starter Kit pada harga RM50 sahaja (RM60 untuk Sabah Sarawak). Namun begitu, kami di AlphaLipid.Net sangat teruja untuk mengumumkan...

Promosi Kedua: Promosi Keahlian Percuma (Tiada Starter Kit) dengan pembelian 6 tin Alpha Lipid LifeLine (1 case lot) pada harga RM900 sahaja!

Apa yang ada dapat?

1. Keahlian Percuma bernilai RM50.00
2. Pengangkutan Percuma bernilai RM10.00
3. BONUS RM50.00 akan dimasukkan keakaun anda!!
4. Paparan Nama, Kawasan & No Telefon anda dilaman web popular AlphaLipid.Net dibahagian wakil www.alphalipid.net/wakil.htm
5. Bantuan secara online & offline dari AlphaLipid.Net

Promosi Ketiga: Mendaftar ahli dengan pembelian 3000pv (30 tin Alpha Lipid LifeLine atau gabungan belian Alpha Lipid LifeLine & Slim Diet II).

Ini yang akan anda perolehi:

1. Keahlian Percuma bernilai RM50.00
2. Starter Kit dengan FlipChart
3. Mencapai Tahap SUPERVISOR, 25% bonus kekal & layak mengumpul Royalti!
4. Pengangkutan Percuma bernilai RM10.00
5. BONUS lebih kurang RM300.00 akan dimasukkan keakaun anda!!
6. Paparan Nama, Kawasan & No Telefon anda dilaman web popular AlphaLipid.Net dibahagian wakil www.alphalipid.net/wakil.htm
7. Bantuan secara online & offline dari AlphaLipid.Net
8. Suatu yang istimewa.. sila telefon 013-9203194 untuk mengetahuinya..

Rasanya saat yang dinanti2kan untuk anda membuat keputusan yang bijak lagi menjimatkan telah tiba didepan mata... so tak perlulah tunggu dan tangguh lagi... marilah bersama kami...

Segala pertanyaan bolehlah menghubungi talian 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com

Tuesday, March 2, 2010

Arah Mana Nak Dituju?

0 comments
Betul tak kita tidak akan tahu apa yang bakal kita tempuh esoknya, tah apa yang datang didepan kita pun tidak dapat nak kita agak. Cuma yang PASTI jika kita tidak menjaga kesihatan diri dan famili, penyakit akan pasti tiba... menyerang dari setiap sudut yang ada... kerana setiap dari kita akan terus beransur2 tua... maka antibodi untuk melawan pelbagai penyakit akan menjadi lemah, maka hadirlah yang diabetisnya, artritis, darah tinggi, buah pinggang dan macam2 lagi.

Pilihan Ditangan Kita!!!
So sudahkah kita membuat persediaan itu?

Bagi ramai diantara kita, tindakan mengamalkan pengambilan Alpha Lipid LifeLine setiap pagi telah menjadi rutin harian, rutin yang tentu sahaja dapat membantu mempertingkatkan dayatahan, antibodi mereka kan...

Lihatlah baru2 ini, wanita yang baru berusia 22 tahun telah meninggal dunia di Hospital USM di Kubang Kerian, Kelantan akibat H1N1.

Tentu sahaja tiada siapapun yang minta penyakit datang menimpa... tapi penyakit kan tak mengenal siapa... tak kira tua atau muda... teruna ataupun dara... dah tiba masa menyeranglah ia...

Perlukah penyakit menyerang dahulu baru kita mengubatinya? ataupun sediakan payung sebelum hujan...

Amalkanlah Alpha Lipid LifeLine untuk diri dan famili... Jangan bertangguh lagi!!

Kesihatan kan paling utama!

Sekiranya anda ingin mencuba Alpha Lipid LifeLine ini, atau barangkali ingin menjadi ahli... hubungilah kami ditalian 013-9203194 atau email di alphalipidnet@yahoo.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...