Saturday, January 23, 2010

Wang Royalti Terbang Ke Kota Kinabalu Sabah

0 comments
15 November 2009 lalu Royalty Convention Malaysia kali ke 5 telah berlangsung dengan meriahnya di Sunway Convention Center. Ramai dari penerima2 royalti menerima wang royalti dari ratusan hingga ke ratusan ribu ringgit. Tahniah!

Namun bagi penerima royalti dari Sabah, Sarawak & Brunei yang tidak berkesempatan untuk hadir kemajlis royalty convention baru2 ini, syarikat N.Z. New Image telah mengambil initiatif mesra dengan membawa royalti ke Kota Kinabalu, Sabah pada sabtu ini 30 Januari, 2010. Bukan sekadar itu, malah satu sesi latihan akan juga diadakan bagi membantu para ahli di sana. Mudah2an dengan hadirnya majlis penyampian royalti dan sesi latihan itu akan membantu mereka di Sabah, Sarawak & Brunei untuk terus maju dan mencapai kejayaan didalam biz ini, insyallah.

Kami dari AlphaLipid.Net juga turut berasa bangga kerana ini menunjukkan rasa perihatin dan mesra syarikat kepada ahli2nya. Terima kasih New Image!

Berikut adalah maklumat lanjut tentang majlis royalti dan sesi latihan tersebut:

Tarikh: 30 Januari, 2010 bersamaan hari Sabtu
Masa: 3.00 petang hingga 5.00 petang
Tempat: Theatre Room, Marina Club, Sutera Harbour, Kota Kinabalu, Sabah

Selamat maju jaya buat semua...

Rezeki di New Image ini cukup banyak untuk kita kongsi bersama...

Bagi mereka yang berada di Sarawak boleh berhubung dengan En. Harni 019-8570623/014-5889607 dan bagi mereka di Sabah silalah hubungi Pn Rosmah ditalian 019-5317391/019-8807198.

Sekiranya anda dari Brunei, kami mengalu2kan untuk anda menjadi sebahagian dari warga AlphaLipid.Net dengan menjadi wakil bagi mempromosikan produk berkhasiat Alpha Lipid LifeLine, Slim Diet II dan produk2 lain dari New Image. Hubungi kami ditalian 013-9203194/013-9441388 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com

Monday, January 18, 2010

Updated: Laman Web Rasmi Syarikat

0 comments
Saya agak terkejut pada minggu lepas bila saya membuka laman web rasmi syarikat di http://www.newimageasia.com.my/, emmmm... suatu perubahan positif yang sangat menarik!
Laman web syarikat telah dikemaskini dengan rekabentuk yang kemas dan cantik. Bukan sekadar itu, maklumat yang disediakan juga akan pasti dapat membantu ahli, termasuklah kandungan berita terkini dari syarikat.

So semoga laman web tersebut akan kerap dikunjungi para ahli bagi mendapatkan maklumat tepat terus dari syarikat N.Z. New Image Sdn Bhd selain dari kunjungan biasa oleh majoriti ahli ke AlphaLipid.Net

Terima kasih atas sokongan anda selama ini dan diharapkan agar kita sama2 dapat meraih kejayaan melalui syarikat ini, insyallah.

Bagi mereka yang ingin bersama rangkaian kami, AlphaLipid.Net sila hubungi kami melalui email alphalipidnet@yahoo.com atau atas talian 013-9203194/013-9441388.

Thursday, January 14, 2010

Waranti Produk Dipadam??

0 comments
Baru2 ini, syarikat telah menerima beberapa aduan dimana nombor produk dan nombor batch yang terdapat dibawah setiap tin Alpha Lipid LifeLine telah dipadamkan dengan sengaja.

Sila pastikan semua produk yang dibeli samada Alpha Lipid LifeLine ataupun Slim Diet II tertera dengan nombor batch, nombor produk, tarikh dikeluarkan dan tarikh luput.

Kami di AlphaLipid.Net juga pernah mendapat aduan dari seorang wanita yang membeli Alpha Lipid LifeLine di kawasan Ampang yang mengatakan tiada tertera nombor batch dan nombor produk dibawah tin yang dibeli beliau.
Nombor batch dan nombor produk adalah amat penting bagi memastikan produk waranti terus sah diperakui.

Wednesday, January 13, 2010

Tarikh Tutup Bagi Januari - 28 Januari, 2010

0 comments
28 Januari, 2010 bersamaan hari Khamis adalah tarikh tutup bagi bulan Januari, 2010. Semua pesanan anda mesti sampai ke HQ sebelum 5.00 petang. Tiada 'Top-Up' akan dibenarkan selepas dari tarikh dan masa tersebut.

PERINGATAN BERULANG KALI! Sila buat pembelian peribadi 150pv - (personal volume) (2 tin Alpha Lipid LifeLine) untuk melayakkan anda mendapat bonus!!

Bagi mereka yang mempunyai rangkaian bertahap Supervisor keatas dibawah mereka sila buat pembelian kumpulan sebanyak 800gv (group volume - Pembelian anda & downline direct anda yang belum Supervisor) untuk melayakkan anda mendapat bonus dari Supervisor2 dibawah anda.. Ingat tuu, kalau tak buat nanti rugi je tak dapat maksimum bonus.

Kepada Supervisor & Manager sila SENTIASA memberi peringatan ini kepada rangkaian anda, agar tiada kesulitan yang bakal timbul nanti.

Thursday, January 7, 2010

Memperkenalkan Slim Diet II Case Lot

0 comments
Seperti yang dijangkakan, kini produk penurunan berat badan cepat & selamat, Slim Diet II mendapat sambutan yang menggalakkan. Ramai yang telah mencubanya dan mendapat hasil yang diimpi2kan oleh setiap mereka yang ingin menurunkan berat badan.

Tahniah! Tahniah!

Bagi menggalakkan lagi sambutan orang ramai khasnya buat ahli2 New Image, syarikat N.Z. New Image telah memperkenalkan Case Lot (6 tin sekotak) bagi produk Slim Diet II yang berharga RM648 dengan 430pv (Extra 40pv tuuu). Ianya berkuatkuasa dari hari ini, 8 Januari, 2010.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut berkaitan Slim Diet II ini, sila lawati http://www.beautyslimdiet.com/

Klik www.BeautySlimDiet.Com/sdpayment.htm untuk membuat tempahan. Kod tempahan Slim Diet Case Lot adalah 26122.

So jangan lepaskan peluang menjana pendapatan dari Slim Diet II ini disamping produk yang dah menjadi sebutan ramai, Alpha Lipid LifeLine.

Ini juga bermakna sekiranya anda ingin mencapai tahap Supervisor, anda hanya perlu membuat pembelian Slim Diet II sebanyak 42 tin sahaja, SEBELUM NI nak capai Supervisor kena buat pembelian 47 tin... Jimat 5 tin tuuu...

Semoga dengan permashyuran DUA produk hebat ini... Alpha Lipid LifeLine & Slim Diet II membuahkan rezeki yang mencurah2 kepada kita semua, insyallah.

Untuk keterangan lanjut sila hubungi En. Sham atau Pn Sue ditalian 013-9203194 atau 013-9441388, atau barangkali lebih mudah bagi anda untuk email aje ke alphalipidnet@yahoo.com
Selamat Maju Jaya yeee... buat semua...

Wednesday, January 6, 2010

Slim Diet II Menjadi2 Lagi!!

0 comments
Hebat! Hebat! Slim Diet II adalah satu lagi produk yang hebat, berqualiti dari New Image bagi menurunkan berat badan dengan CEPAT & SELAMAT.

Kesan penurunan yang cepat inilah yang menyebabkan produk Slim Diet II ini semakin mendapat sambutan, hinggakan kini telah tumbuh bagaikan cendawan lepas hujang... laman web2 yang mempromosikan produk Slim Diet II ini.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut berkaitan Slim Diet II ini, sila lawati http://www.beautyslimdiet.com/

SEKIRANYA ANDA TELAH MENJADI AHLI NEW IMAGE ANDA BOLEH MEMBELI SLIM DIET PADA HARGA AHLI IAITU RM108 & RM115 (Sabah & Sarawak)

Sila war2kan kepada semua tentang produk Slim Diet II ini, percaya dan yakinlah anda akan terkejut dengan permintaannya nanti. Kerana macam Alpha Lipid LifeLine produk Slim Diet II ini memang menjadi.
Anda sendiri boleh mencuba produk Slim Diet II ini!

Klik www.BeautySlimDiet.Com/sdpayment.htm untuk membuat tempahan.

Setelah melawati laman web tersebut dan anda masih punyai kemusykilan, sila hubungi kami ditalian 013-9441388 atau 013-9203194.

Saturday, January 2, 2010

Tahun Baru Wajah Baru

0 comments
Sempena menyambut tahun 2010 ini, kami telah mengambil masa untuk menukarkan layout Berita Terkini AlphaLipid.Net agar ianya memberi suatu aura baru yang lebih segar dan lebih memberi manfaat buat yang membacanya nanti, insyallah.

Kami juga mengambil kesempatan ini untuk mengalu-alukan kepada warga AlphaLipid.Net untuk sama2 memeriahkan blog Berita Terkini AlphaLipid.Net ini dengan menyumbang dan berkongsi cerita dalam artikel2 yang hendaknya dapat memberi input yang berguna buat semua yang membaca.

Setiap sumbangan artikel hendaklah dihantar ke email alphalipidnet@yahoo.com dengan Subject "Artikel Berita Terkini", sila sertakan juga dengan Nama Penuh, Kawasan & No Telefon anda. Semoga artikel2 yang disumbangkan akan memberi manfaat jua buat yang menyumbang, insyallah.

Friday, January 1, 2010

Wakil Rangkaian AlphaLipid.Net di Singapura

0 comments
Kami dengan sukacitanya ingin memaklumkan bahawa kini telah ada wakil dari rangkaian kita.. rangkaian AlphaLipid.Net dari Singapura.

Sekiranya anda berada di Singapura dan ingin mendapatkan produk Alpha Lipid LifeLine ataupun Slim Diet II (produk penurunan berat badan cepat & mudah) keluaran syarikat New Image International, sila hubungi wakil kami di Singapura, Pn Jamaliah ditalian 96806557 atau 68542178.

Semoga dengan adanya wakil dari rangkaian ini, akan memudahkan lagi untuk ramai yang mendapatkan produk berkhasiat Alpha Lipid LifeLine ini di Singapura.

Bagi mereka dari luar Malaysia seperti Indonesia, Brunei, Filipina dan lainnya.. yang ingin bersama rangkaian AlphaLipid.Net sila hubungi kami ditalian 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com

Salam maju jaya buat semua!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...