Sunday, January 23, 2011

HQ Cuti 7 Hari Sempena Gong Xi Fa Chai

0 comments
Emmmm... lagi beberapa hari je lagi Gong Xi Fa Chai akan tiba buat tahun 2011 ini... Tahun ni tahun Arnab yang akan tiba pada 3 Februari nanti.. maka dengan tibanya tahun baru cina ini, syarikat N.Z. New Image Sdn Bhd akan bercuti dari 1 Februari hinggalah ke 7 Februari... waaaaaahhh 7 hari tuuu... so HQ hanya akan beroperasi semula pada hari Selasa 8 Februari, 2010.

Makanyaaa kepada ahli2 sekelian buatlah pesanan Alpha Lipid & Slim Diet II untuk stok anda dalam tempoh bercuti ni... takut2 nanti bila ada orang yang nak, kita pulak yang tak de stok...

So buatlah pesanan anda sebelum atau pada 27 Januari, 2011
(Tarikh tutup bagi Januari)...

Jika anda buat pesanan pada 28 ataupun 31 Januari... dirisaukan stok yang dinanti tidakkan sampai pada waktunya... kerana biasanya selepas tarikh tutup, staff diHQ akan sibuk menguruskan pengiraan bonus dan sebagainya...

Ingat ye! Sediakan stok secukupnya sebelum HQ bercuti panjang... 7 hari tu lamaaaa...

Akhirnya ucapan
Gong Xi Fa Chai
buat semua terutama buat mereka yang menyambutnya... khas buat Mr Chua & Famili, Mdm Ooi, Miss Kay, Miss Oliver, Rachel, Catherine dan staf HQ yang berketurunan ChongHwa...

Tuesday, January 18, 2011

27 Januari - Tarikh Tutup Bagi Januari 2011

0 comments
Tarikh tutup bagi bulan Disember 2010 adalah pada 27 Januari, 2011 bersamaan hari Khamis. Semua pesanan anda mesti sampai ke HQ sebelum 5.00 petang. Tiada 'Top-Up' akan dibenarkan selepas dari tarikh dan masa tersebut.

INGAT!!! PERINGATAN PENTING PERLU DIULANG BERKALI2! Sila buat pembelian peribadi 150pv - (personal volume) (2 tin Alpha Lipid LifeLine) untuk melayakkan anda mendapat bonus!!

Bagi mereka yang mempunyai rangkaian bertahap Supervisor keatas dibawah mereka sila buat pembelian kumpulan sebanyak 800gv (group volume - Pembelian anda & downline direct anda yang belum Supervisor) untuk melayakkan anda mendapat bonus dari Supervisor2 dibawah anda.. Ingat tuu, kalau tak buat nanti rugi je tak dapat maksimum bonus.

Kepada Supervisor & Manager sila SENTIASA memberi peringatan ini kepada rangkaian anda, agar tiada kesulitan yang bakal timbul nanti.. Okey..

Friday, January 7, 2011

700+ FREE Personal Growth Gifts!!

0 comments
Seperti biasa... pagi tadi setelah selesai tanggungjawab dirumah, saya mula 'on' pc dan cek email... ada beberapa email yang perlu dibalas dan anda yang perlu dibuang (SPAM)... Untuk buang mudah je kan... tengok tajuk yang bukan2... atau tawaran biz yang macam2... pilih... delete...

Tapi ada 1 email yang menarik... tajuknya menarik minda dan hati ini untuk lihat kandungan didalam... tajuk "Hisham Here are 700+ FREE Personal Growth Gifts Inside...for you"... sayapun buka dan baca... mmmmmm sememangnya saya ni minat buku2 motivasi sebegini... yang boleh memberi inspirasi untuk melayari kehidupan seharian... untuk diri, anak2 dan isteri... untuk famili...

Alhamdullilah walaupun baru sign-up dan lihat2 ebook2 PERCUMA yang dikongsi... saya sangat puashati... so sayapun nak kongsi disini... kliklah dilink ni untuk dapatkan yang anda punya sendiri... http://selfimprovementgifts5.com/go/6230

Doa dan harapan saya agar kita mendapat manfaat dari perkongisan ini... insyallah... moga juga inspirasi terbina untuk memberi semangat baru dan ketabahan hati untuk membina biz Alpha Lipid & Slim Diet II ini... insyallah...


Tuesday, January 4, 2011

Peluang Keahlian Percuma Kembali Lagi!!

0 comments
Peluang Keahlian Percuma dilanjutkan sehinggalah ke 27 Januari, 2011

Promosi Keahlian Percuma dengan setiap pembelian 3 tin Alpha Lipid LifeLine (RM450) ataupun pembelian 4 tin Slim Diet II (RM432).

Harga bagi Sabah & Sarawak*: 3 tin Alpha Lipid LifeLine RM480 & 4 tin Slim Diet RM460

* Penghantaran bernilai RM10 PERCUMA

Jangan lepaskan peluang ini!!

Untuk maklumat lanjut sila hubungi 013-9203194 atau email kami di alphalipidnet@yahoo.com atau barangkali anda selesa untuk FB kami di www.facebook.com/abdullahisham

Sunday, January 2, 2011

Pendaftaran Nama Syarikat TIDAK DIBENARKAN!!

0 comments
Berkuatkuasa serta merta, kini syarikat N.Z. New Image Sdn Bhd HANYA akan menerima pendaftaran ahli diatas Nama Individu dengan NoIC Baru sahaja.

Pendaftaran diatas Nama Syarikat TIDAK DIBENARKAN!!

Untuk bersama rangkaian AlphaLipid.Net sila hubungi kami di alphalipidnet@yahoo.com atau melalui facebook di www.facebook.com/abdullahisham atau terus je telefon/sms ditalian 013-9203194...

Pesanan ditahun baru 2011

0 comments
Tahun 2010 telah 3 hari meninggalkan kita... meninggalkan kenangan dan sejarah tersendiri... ramai yang kita kenali secara dekat mahupun jauh telah pergi tidak kembali lagi...

Arwah M.Rajoli, Achik Spin, Din Beramboi, kawan2, jiran, saudara dan famili terdekat... semuanya sudah pergi menyahut panggilan Ilahi...

Kita? Sudahkah cukup amalan dan bakti yang bakal kita tinggalkan nanti? Bagi diri yang serba kekurangan ini, hanya rahmat dan kasih sayangNya yang dipohon... moga dipermudahkan segala urusan kita disini dan disana nanti, insyallah...

Syukur jua, biz ini membuka ruang untuk kita menolong sesama insan yang memerlukan... dengan produk2 berkualiti dan berkhasiat ini... yang telah terbukit dapat membantu ramaiiii pesakit untuk kembali sihat... Ramai makcik2, pakcik2 yang mengucapkan terima kasih atas perkongsian produk Alpha Lipid LifeLine & Slim Diet II bagi mereka yang nak turunkan berat badan...

Semoga segala usaha ini menjadi amalan yang diterima. Yang bezakannya hanya niat kita... jika kita niat nak membantu, insyallah ganjaran suatu yang tentu... tapi jika kita niat nak raih untung semata2 tanpa mengira susahpayah, perit jerih mereka yang sedia menderita... tak tau lah apa nak kata... moga Dia akan menunjukkan jalan buat kita... insyallah...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...