Monday, December 20, 2010

Promosi Hebat Bio-Rejuv Skin Care

0 comments
Bio-Rejuv Skin Care juga merupakan produk berkualiti dari Syarikat New Image yang mengeluarkan produk kesihatan yang telah membantu ramai iaitu Alpha Lipid LifeLine & produk penurunan berat badan yang memang menjadi (2 hingga 5kg seminggu) iaitu Slim Diet II...

Sila ambil perhatian bahawa syarikat telah melanjutkan promosi Bio-Rejuv sehingga 27 Januari, 2011. Maklumat promosi adalah seperti berikut:

Deep Penetrating Mask
- RM170 (S&S RM180) - Beli 1 dapat 1 FREE
Moisture Enhancing Face Cream - RM190 (S&S RM200) - Beli 1 dapat 1 FREE
Satinyl Refining Cream - RM195 (S&S RM205) - Beli 1 dapat 1 FREE
Action Toning Mist- RM150 (S&S RM160) - Extra 11PV (Skrg 101PV)

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!
Untuk maklumat lanjut tel 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com atau FB je di www.facebook.com/abdullahisham

Anda juga boleh mendapatkan maklumat diblog
http://biorejuv.blogspot.com/

Saturday, December 18, 2010

Yahoooo Malaysia Ke Final!

1 comments
Berbangga saya bila melihatkan mutu dan corak permainan pasukan bolasepak kita sekarang... saya bukannya peminat bolasepak ataupun sukan2 lain... tapi turutkan anak yang no 2 tu... si Nazeem... layan punya layan... waaaaa memang berbeza mutu dan corak permainan pasukan kita sekarang... hati jadi hapi dan bangga sekali...

Kita jejakkan kaki ke Final nanti...

Tahniah dari saya dan warga AlphaLipid.Net buat pasukan negara... dikhususkan buat jurulatih K Rajagobal dan penjaga gol yang cemerlang Khairul Fahmi Che Mat... Tahniah sekali lagi!!

Friday, December 17, 2010

Bersama Bank Islam Malaysia Berhad

0 comments
Selama ini urusan bayaran dari ahli2 lama dan ahli2 yang baru berdaftar dilakukan dengan akaun Maybank, CIMB, Public Bank dan HSBC... Hari ni kami tambahkan lagi nama bank, iaitu Bank Islam Malaysia Berhad atas nama yang sama iaitu "Abdullahisham Bin Saedon".

Dengan penambahan akaun Bank Islam ini, diharapkan agar dapat memudahkan mereka yang mempunyai akaun yang sama untuk berurusan, insyallah. Sila klik www.alphalipid.net/payment.htm untuk pesanan Alpha Lipid LifeLine dan www.beautyslimdiet.com/sdpayment.htm untuk pesanan produk Slim Diet II.

Penghantaran Ke Sabah

0 comments
Mulai 1 Disember, 2010 Jabatan Perkhidmatan Haiwan & Perusahaan Ternak Sabah telah mengenakan syarat untuk setiap produk berasaskan tenusu yang memasuki Sabah memerlukan permit import.

Ini akan menyebabkan proses penghantaran produk Alpha Lipid LifeLine kesana akan mengambil masa 7 hari bekerja. Dijangkakan proses ini hanya sementara kerana syarikat sedang menguruskan untuk mempercepatkan proses ini.

Mengikut perbualan saya dengan seorang pegawai di Jabatan Perkhidmatan Haiwan & Perusahaan Ternak tersebut tempohari, produk Alpha Lipid LifeLine akan mudah untuk mendapat permit tersebut kerana ia berasal dari New Zealand (Produk tenusu yang diakui bersih dari penyakit dan pencemaran).

Tahniah Alpha Lipid LifeLine!
Tahniah New Image International!

Produk Slim Diet II yang berasaskan kacang soya adalah tidak termasuk didalam syarat ini. Ini bermakna jika anda membuat pesanan Slim Diet II, penghantaran adalah seperti biasa yang mengambil masa sehari ke 3 hari bekerja sahaja!

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi HQ ditalian 03-22872988

Wednesday, December 15, 2010

Kenapa Perlu Menangguh Lagi?

0 comments
Peluang Keahlian Percuma sehinggalah ke 30 Disember, 2010
Promosi Keahlian Percuma dengan setiap pembelian 3 tin Alpha Lipid LifeLine (RM450) ataupun pembelian 4 tin Slim Diet II (RM432).

Harga bagi Sabah & Sarawak*: 3 tin Alpha Lipid LifeLine RM480 & 4 tin Slim Diet RM460.

Apa pentingnya mendaftar ahli?
Dapatkan lebihan menjadi ahli dilink ini
http://www.alphalipid.net/benefits.htm

* Penghantaran PERCUMA JEEE!!
Jangan lepaskan peluang ini!!

Untuk maklumat lanjut sila hubungi 013-9203194 atau email kami di alphalipidnet@yahoo.com atau barangkali anda selesa untuk FB kami di www.facebook.com/abdullahisham

Tarikh Tutup Bulan Disember - 30.12.2010

0 comments
Tarikh tutup bagi bulan Disember 2010 adalah pada 30 Disember, 2010 bersamaan hari Khamis. Semua pesanan anda mesti sampai ke HQ sebelum 5.00 petang. Tiada 'Top-Up' akan dibenarkan selepas dari tarikh dan masa tersebut.

INGAT!!! PERINGATAN PENTING PERLU DIULANG BERKALI2! Sila buat pembelian peribadi 150pv - (personal volume) (2 tin Alpha Lipid LifeLine) untuk melayakkan anda mendapat bonus!!

Bagi mereka yang mempunyai rangkaian bertahap Supervisor keatas dibawah mereka sila buat pembelian kumpulan sebanyak 800gv (group volume - Pembelian anda & downline direct anda yang belum Supervisor) untuk melayakkan anda mendapat bonus dari Supervisor2 dibawah anda.. Ingat tuu, kalau tak buat nanti rugi je tak dapat maksimum bonus.

Kepada Supervisor & Manager sila SENTIASA memberi peringatan ini kepada rangkaian anda, agar tiada kesulitan yang bakal timbul nanti.. Okey..

Tuesday, December 14, 2010

Permintaan Slim Diet II Meningkat

0 comments
Slim Diet II memang menjadi... ramai yang telah mencuba dan mendapat hasil yang dikehendaki... dari 2kg hingga 5kg seminggu...

Macam cerita pagi tadi, Yanti dari Putrajaya menghantar SMS pesanan 8 tin Slim Diet II untuk Norlin di Bukit Tinggi, Klang... dapatkan ceritanya di www.facebook.com/abdullahisham

Yang mana dah try pelbagai produk diluar sana tapi hasilnya tak seperti yang diwar2kan...

Cubalah produk yang telah terbukti ini... layari http://www.beautyslimdiet.com/ atau buat je carian testimoni Slim Diet II di google.com

Hampir 2 bulan menyepi...

0 comments
Ya, hampir 2 bulan kami menyepi... tiada 1 post pun yang ditulis di blog ini...

Dari Aidil Adha hingga masuk ketahun baru hijrah... kosong je...

Adatlah manusia biasa yang penuh dengan kekurangan dan kelemahan diri, saya akui... tak terlayan rasanya dengan pelbagai aktiviti biz Alpha Lipid dan Slim Diet II seorang diri... kerana
isteri dah ada hobi sendiri... membaking kek dan cupcakes yang menerima pesanan hampir setiap hari... alhamdulillah... rezeki Dia kurniakan disini...

Sebagai suami 'mithali' (cita2 dan hasrat, impian diri... biarpun tak layak lagi dgn gelaran 'mithali') tentu sokongan yang diberi kepada minat isteri berkati2... si isteri membuat kek, si suami pun terpaksa melayan juga... sesi penghantaran kek dan cupcakes yang juga diselangi dengan penghantaran Alpha Lipid dan Slim Diet II, membuatkan hari2 terisi... akhirnya blog ini juga yang menyepi... soriiii...

Apapun Dia yang susun... kami pasrah... terima dan redha... dan hasilnya... selama hampir 2 bulan walaupun tiada post diblog... biz ini tetap diizinNya berjalan sendiri... alhamdulillah...

Biz Alpha Lipid & Slim Diet II terus berjalan... menerima tempahan dari serata negeri... syukur pada Illahi...

Inilah bukti yang biz ini memang menjadi... kerana pesanan ulangan Alpha Lipid & Slim Diet II adalah tinggi... so tak perlu risau untuk bersama kami membina biz ini... kerana insyallah dengan produk2 syarikat yang berkualiti ini, biz anda akan maju dengan sendiri...

Cuma Percaya dan Yakin pada Diri....

Jika nak bersama2 kami membina biz ni, hubungi kami di 0139203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com atau difacebook je... di www.facebook.com/abdullahisham (Add me ye)

Wednesday, October 20, 2010

Support Wakil Kami Di Raub

0 comments
Setelah berkali2 telefon dan sms, akhirnya Puan Lam telah mendaftar ahli secara percuma dengan membeli 3 tin Alpha Lipid. Beliau yang tinggal di Sg Klau, lebih kurang 30 minit dari bandar Raub sangat berharap agar pesanan tersebut dapat beliau terima pada keesokkan hari (Jumaat), kerana beliau dah berjanji dengan rakan2 beliau yang juga ingin mencuba produk berkhasiat Alpha Lipid LifeLine ini.

Bagi mereka yang berada berdekatan dengan Raub dan ingin mendapatkan produk Alpha Lipid LifeLine ataupun Slim Diet II bolehlah berhubung dengan Puan Lam ditalian 017-3637838. Mungkin Puan Lam tidak dapat menjawab soalan2 anda berkaitan dengan produk2 ini, tapi anda boleh bertanyakan kami bila2 masa ditalian 013-9203194 dan bila anda membuat keputusan untuk mendapatkan produk2 tersebut, anda boleh dapatkan ia dari Puan Lam.

Bagi mereka yang masih belum membuat keputusan untuk mendaftar ahli secara PERCUMA, jangan lepaskan peluang ini! Hubungi kami ditalian 013-9203194 atau email di alphalipidnet@yahoo.com atau fb je di www.facebook.com/abdullahisham

p/s Tarikh akhir pendaftaran percuma adalah pada 28.10.2010

Saturday, October 16, 2010

Wang Royalti Anda November Ini!

0 comments
Royalti Malaysia buat Kali Ke7 akan kembali pada bulan November nanti. Berikut adalah maklumat majlis yang akan berlansung bagi mengiktiraf pencapaian ahli2 yang telah membina biz mereka dalam tempoh 6 bulan lalu ditahap yang membanggakan, insyallah...

Tempat: KL Convention Centre - Plenary Hall
Tarikh: 20 November, 2010 - Sabtu
Masa: 1.00pm hingga 6.00pm


Untuk mendapatkan tiket anda, sila hubungi En. Nik Azrai (010-3344077) atau En. Hafiz Hamzah (012-9155159).

Bagi mereka yang telah mencapai tahap Supervisor, Manager & Executive, sila dapatkan jumlah Royalti Volum (RV) terkini anda agar anda dapat membuat sasaran wang royalti yang anda inginkan nanti.

Kelayakan 2% royalti - Selempang Biru - 50,000rv
Kelayakan 3% royalti - Selempang Merah - 100,000rv
Kelayakan 4% royalti - Selempang Emas - 200,000rv (Duit Dalam Beg)

Mereka yang layak adalah bertahap Supervisor dan keatas yang mengekalkan pembelian 150pv (personal volum) dan 800gv (group volum - pembelian ahli biasa dibawah anda BUKAN SUPERVISOR...)

Selamat berusaha! Moga anda salah seorang yang bakal menerima royalti nanti, insyallah.

Seperti yang terdapat didalam Terma & Syarat Perjanjian Pengedar, bonus2 tambahan selain dari bonus daripada Pelan Pampasan rasmi adalah dibayar mengikut budi bicara syarikat dan mana2 penerima MESTILAH hadirkan sendiri bagi menerima bonus tersebut.

Friday, October 15, 2010

Sambutan Luar Biasa - Keahlian Percuma Dilanjutkan!

0 comments
Atas sambutan yang luar biasa, syarikat telah melanjutkan Promosi Keahlian Percuma sehinggalah ke 28 Oktober, 2010.

Dalam tempoh promosi Keahlian Percuma ini, keahlian baru hanya perlu membuat pembelian samada 3 tin Alpha Lipid LifeLine (RM450) ataupun 4 tin Slim Diet II (RM432) bagi melayakkan diri untuk PENDAFTARAN PERCUMA tanpa kit permulaan.
Harga bagi Sabah & Sarawak*: 3 tin Alpha Lipid LifeLine RM480 & 4 tin Slim Diet RM460

* Penghantaran PERCUMA bagi pendaftaran baru melalui AlphaLipid.Net

Jangan lepaskan peluang ini!!

Untuk maklumat lanjut sila hubungi 013-9203194 atau email kami di alphalipidnet@yahoo.com atau barangkali anda selesa untuk FB kami di www.facebook.com/abdullahisham

28 Oktober Tarikh Tutup Bagi Oktober 2010

0 comments
Tarikh tutup bagi bulan Oktober 2010 adalah pada 28 Oktober, 2010 bersamaan hari Khamis. Semua pesanan anda mesti sampai ke HQ sebelum 5.00 petang. Tiada 'Top-Up' akan dibenarkan selepas dari tarikh dan masa tersebut.

INGAT!!! PERINGATAN PENTING PERLU DIULANG BERKALI2! Sila buat pembelian peribadi 150pv - (personal volume) (2 tin Alpha Lipid LifeLine) untuk melayakkan anda mendapat bonus!!

Bagi mereka yang mempunyai rangkaian bertahap Supervisor keatas dibawah mereka sila buat pembelian kumpulan sebanyak 800gv (group volume - Pembelian anda & downline direct anda yang belum Supervisor) untuk melayakkan anda mendapat bonus dari Supervisor2 dibawah anda.. Ingat tuu, kalau tak buat nanti rugi je tak dapat maksimum bonus.

Kepada Supervisor & Manager sila SENTIASA memberi peringatan ini kepada rangkaian anda, agar tiada kesulitan yang bakal timbul nanti.. Okey..

Wednesday, September 15, 2010

Selamat Hari Malaysia

0 comments
Semoga keamanan dan kemakmuran negara kita Malaysia berterusan. Hidup bertoleransi sesama kita, meraih rezeki secara jujur dan halal.Selamat Hari Malaysia dari kami di AlphaLipid.Net buat semua ye.

Ingatlah ye dalam meraikan cuti2 yang berbaki ini, keselamatan diri dan famili harus dijaga... berhati2 dijalanraya... kalau penat, mengantuk... berhentilah dulu... jangan paksa diri, takut2 menyesal tak sudah nanti.

Promosi keahlian Percuma dengan pembelian 3 tin Alpha Lipid LifeLine atau 4 tin Slim Diet II dilanjutkan hingga 30 September ini... Inilah masanya untuk anda menambah ahli dibawah rangkaian anda! So jangan terlepas peluang ini ye...

Selamat Hari Malaysia!

Wednesday, September 8, 2010

Selamat hari raya buat semua

0 comments
Dikesempatan hujung Ramadhan ini, saya menyusun jari2 memohon maaf diatas segala kekurangan dan kelemahan dari pihak AlphaLipid.Net dalam menguruskan rangkaian ini selama ini... semoga rangkaian ini dapat memberikan khidmat yang lebih baik dimasa hadapan kepada semua ahli2nya, insyallah.
Sempena Hari Raya Aidil Fitri ini, syarikat akan bercuti bermula dari hari Jumaat 10.09.2010 sehingga 12.09.2010, syarikat akan mula beroperasi pada hari Isnin 13.09.2010.

Nak juga kami ingatkan untuk diri dan pembaca semua agar BERHATI-HATI DIJALANRAYA... semoga kita selamat tiba ke destinasi yang dituju....

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir & Batin

Monday, September 6, 2010

Happy Birthday Mr Graeme

0 comments
Baru2 ni pengerusi New Image, Mr Graeme Clegg menyambut ulangtahun kelahiran ke 50+ (tak tahulah + tu berapa..) Semoga beliau terus sihat dan hapi... semoga juga dapat menerajui syarikat dan perniagaan ini kehala tuju yang lebih cemerlang.. dengan produk2, peluang2 dan kesempatan bagi setiap ahli dan pelanggan produk Alpha Lipid LifeLine, Slim Diet II, Bio-Rejuv dan lain2nya...

Happy Birthday Mr Graeme from AlphaLipid.Net's group!

Keahlian Percuma Dilanjutkan!!

0 comments

Peluang Keahlian Percuma dilanjutkan sehinggalah ke 30 September, 2010

Promosi Keahlian Percuma dengan setiap pembelian 3 tin Alpha Lipid LifeLine (RM450) ataupun pembelian 4 tin Slim Diet II (RM432).
Harga bagi Sabah & Sarawak*: 3 tin Alpha Lipid LifeLine RM480 & 4 tin Slim Diet RM460

* Penghantaran bernilai RM10 PERCUMA
Jangan lepaskan peluang ini!!

Untuk maklumat lanjut sila hubungi 013-9203194 atau email kami di alphalipidnet@yahoo.com atau barangkali anda selesa untuk FB kami di www.facebook.com/abdullahisham

Monday, August 30, 2010

Selamat Hari Merdeka Ke 53 Tahun

0 comments
Perjuangan merebut kemerdekaan akan tetap berterusan buat diri kita ini.. Kemerdekaan di segi ekonomi diri dan famili dan dari segi pemikiran dan kehidupan... adakah kita masih terkongkong dengan ekonomi yang ditentukan oleh orang lain? cara perbelanjaan kita ditentukan oleh orang lain?

Moga kita akan terus memperjuangkan kemerdekaan tersebut... Diluar sana banyak cara, banyak kaedah untuk membebaskan diri dari kenkangan ekonomi masa kini... carilah...

Bagi mereka yang sedar tentang kelebihan yang ada dalam produk Alpha Lipid LifeLine & Slim Diet II... marilah bersama kami... hubungi kami ditalian 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com atau di facebook je di www.alphalipid.net/abdullahisham

Merdeka! Merdeka! Merdeka!

Wednesday, August 11, 2010

16 Hari Promosi Keahlian PERCUMA

0 comments
Lewat malam tadi kami terima berita yang sangat baik, kepada semua ahli2 dan kepada
yang belum menjadi ahli.

Keahlian PERCUMA kembali lagi!!!

Bermulanya hari ini 12 Ogos, 2010 hinggalah ke 27 Ogos, 2010 Promosi Keahlian Percuma
dengan setiap pembelian 3 tin Alpha Lipid LifeLine ataupun pembelian 4 tin Slim Diet II.

Jangan Berlengah lagi... maklumkan kepada rakan2 anda yang masih belum mendaftar
ahli... Tawaran ni hanya 16 hari...

Rebutlah peluang ini!!

Untuk maklumat lanjut sila hubungi 013-9203194 atau email kami di alphalipidnet@yahoo.com atau barangkali anda selesa untuk FB kami di
www.facebook.com/abdullahisham

Membeli Sambil Bersedekah

0 comments
Seperti yang kami janjikan kelmarin, sempena hadirnya Ramadhan... bagi menyubur dan menggalakkan usaha sedekah dibulan mulia ini, kami dari AlphaLipid.Net mengumumkan setiap 1 tin pembelian Alpha Lipid LifeLine dibawah rangkaian ini, kami akan salurkan RM1.00 untuk membantu golongan miskin. Semoga usaha ini diberkati... dan dapat membantu mereka yang memerlukan diluar sana, insyallah. Dihujung ramadhan ini nanti, jumlah yang terkumpul akan kami gandakan... moga Dia izinkan segala yang dirancang ini...

Sesi penyerahan sumbangan itu nanti akan kami updatekan kepada mailing list kami dan akan kami postkan juga diblog ini, insyallah... Mudah2an usaha ini dipermudahkan oleh Dia Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang..

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi En. Sham ditalian 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com atau mungkin mudah untuk anda untuk FB saya je di www.facebook.com/abdullahisham

Monday, August 9, 2010

Kembalinya Ramadhan...

0 comments
Setahun dah berlalu, kini Ramadhan kembali lagi... kembali bersama barakah dan rahmat dari Dia Yang Maha Mengasihi... terima kasih dan syukur peluang ini diberikan lagi.. moga Ramadhan kali ini lebih banyak kita kumpulkan doa, ibadat dan sedekah... moga sepanjang kehidupan ini ia terus diberkati, dirahmati dan diredhai... insyallah...

Biz akan berjalan seperti biasa, walaupun berpuasa...

Khidmat percuma yang diberi selama ini bagi warga AlphaLipid.Net khasnya dan umumnya bagi ahli2 N.Z. New Image Sdn Bhd akan terus diperbaiki... walau ada kata2 yang tidak menyokong... malah ada yang kata "kalau buat macam tu, rugiii" kami akan tetap memberi... kerana ganjarannya hanya kami dapat rasai... syukur pada Illahi dengan rezeki yang diberi...

Insyallah, esok rabu 11 Ogos, 2010... awal ramadhan akan kami umumkan satu pengumuman bagi menyuburkan dan menlebarluaskan lagi usaha2 memberi... agar usaha memberi dibulan ramadhan ini diberkati lagi, insyallah...

Tunggu ye...

Buat sementara ini... dapatkan Wallpaper sempena Ramadhan di facebook kami di www.facebook.com/abdullahisham

Saturday, July 17, 2010

29 Julai Tarikh Tutup Bagi Julai 2010

0 comments
Tarikh tutup bagi bulan July 2010 adalah pada 29 July, 2010 bersamaan hari Selasa ini. Semua pesanan anda mesti sampai ke HQ sebelum 5.00 petang. Tiada 'Top-Up' akan dibenarkan selepas dari tarikh dan masa tersebut.

INGAT!!! PERINGATAN PENTING PERLU DIULANG BERKALI2! Sila buat pembelian peribadi 150pv - (personal volume) (2 tin Alpha Lipid LifeLine) untuk melayakkan anda mendapat bonus!!

Bagi mereka yang mempunyai rangkaian bertahap Supervisor keatas dibawah mereka sila buat pembelian kumpulan sebanyak 800gv (group volume - Pembelian anda & downline direct anda yang belum Supervisor) untuk melayakkan anda mendapat bonus dari Supervisor2 dibawah anda.. Ingat tuu, kalau tak buat nanti rugi je tak dapat maksimum bonus.

Kepada Supervisor & Manager sila SENTIASA memberi peringatan ini kepada rangkaian anda, agar tiada kesulitan yang bakal timbul nanti.. Okey..

Bertindak Segera Untuk Aktifkan Keahlian Anda!

0 comments
Syarikat akan menjalankan rutin tahunan untuk mengenalpasti aktiviti setiap ahli. Anda harus aktif dalam tempoh dari Julai 2009 hingga Jun 2010. Kegagalan untuk melakukannya, akan menyebabkan keahlian anda terbatal dan anda akan kehilangan semua manfaat dan hak sebagai ahli berdaftar.

New Image menilai keahlian anda dengan itu syarikat akan melanjutkan tempoh kepada 23 Julai 2010 bagi anda mengaktifkan semula keahlian anda. Sila aktifkan keahlian anda dengan membuat pembelian produk Alpha Lipid LifeLine, Slim Diet II, Bio Rejuv atau lain2 produk syarikat.

Selepas tarikh ini semua data keahlian akan dikemaskini dan jika anda gagal mengaktifkan keahlian anda dalam masa tersebut, keahlian anda akan berakhir tanpa sebarang notis.
Kepada semua Supervisor, Manager dan Executive sila sampaikan berita ini kepada ahli2 dirangkaian anda, jangan sampai ada yang terbatal keahlian mereka... jangan pula ada supervisor atau manager yang hilang keahlian dan pangkat yang telah mereka capai dengan usaha mereka selama ini.
Sama2lah kita ingat mengingati...

Bertindaklah sekarang! hubungi kami untuk membuat pesanan anda di 013-9203194 atau email di alphalipidnet@yahoo.com

Sunday, June 27, 2010

Tarikh Tutup Pesanan Bagi Jun 2010

0 comments
Tarikh tutup bagi bulan Jun 2010 adalah pada 29 Jun, 2010 bersamaan hari Selasa ini. Semua pesanan anda mesti sampai ke HQ sebelum 5.00 petang. Tiada 'Top-Up' akan dibenarkan selepas dari tarikh dan masa tersebut.

Sila ambil perhatian, 30 Jun 2010 merupakan penutupan Tahun Akhir Kewangan syarikat. Ahli yang membuat pesanan bagi Julai 2010 pada tarikh ini, hanya boleh mengambil stok mereka pada hari berikutnya iaitu pada 1 Julai, 2010 selepas 12 petang, disebabkan pengauditan stok.

INGAT!!! PERINGATAN PENTING PERLU DIULANG BERKALI2! Sila buat pembelian peribadi 150pv - (personal volume) (2 tin Alpha Lipid LifeLine) untuk melayakkan anda mendapat bonus!!

Bagi mereka yang mempunyai rangkaian bertahap Supervisor keatas dibawah mereka sila buat pembelian kumpulan sebanyak 800gv (group volume - Pembelian anda & downline direct anda yang belum Supervisor) untuk melayakkan anda mendapat bonus dari Supervisor2 dibawah anda.. Ingat tuu, kalau tak buat nanti rugi je tak dapat maksimum bonus.

Kepada Supervisor & Manager sila SENTIASA memberi peringatan ini kepada rangkaian anda, agar tiada kesulitan yang bakal timbul nanti.. Okey..

Saturday, May 29, 2010

7 Testimoni Terbaru Slim Diet II - Tidak Perlu Berlapar

0 comments
Di Royalty Convention baru2 ini kami sempat merakamkan Testimoni Menarik Slim Diet II. Tak nak bercerita panjang, saksikan sendiri video testimoni ini yang baru je diupload di youtube.com

Selamat menonton dan membuat keputusan


Semoga video ini dapat membantu anda memasarkan produk yang memang menjadi, produk Slim Diet II ini...

Moga dipanjangkan video ini kepada rakanniaga anda dan juga prospek2 anda. Doa dan harapan kami agar ianya akan membawa biz anda kearah yang lebih cemerlang, insyallah.

Wednesday, May 26, 2010

3 Bulan Dapat Wang Royalti Dalam Beg!

0 comments

Inilah kisah hebat seorang surirumah yang bernama Siti Aishah Abdul Rahman.

Beliau baru je 3 bulan menjadi ahli dan hanya mengambil masa 3 bulan itu untuk mendapat wang tunai dalam beg yang bernilai hampir RM25,000.

Mengikut cerita beliau, dalam bulan pertama sahaja beliau telah mendapat bonus RM5,085. Dibulan kedua hasil dari jualan ulangan sahajapun dah menjangkau 70% dan untuk bonus bulan tersebut beliau telah mendapat RM15,342... hebatkan...

Puan Siti Aishah ni, orangnya biasa2je tapi semangat dan kecekalan beliau membina biz ini boleh kita contohi.

Apa yang jelas bagi beliau, syarikat telah menawarkan bonus bulanan dan wang tunai royalti setiap 6 bulan sekali. Atas kita untuk merebut peluang ini atau tidak...

Dari sudut pandangan beliau, yang paling penting bagi anda untuk berjaya adalah KESANGGUPAN untuk mengeluarkan MODAL dan KESANGGUPAN untuk BEKERJAKERAS.

Semoga video ini dapat memberikan suntikan inspirasi kepada mereka yang menontonnya... moga akan memberi kelancaran dalam membina biz ini.. insyallah..

Bagi mereka yang ingin membina biz ini bersama kami, hubungi kami ditalian 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com

Sudi berkawan dengan saya?

0 comments
Sekiranya anda ingin mengikuti perkembangan diri ini, saya biasanya akan berada dialam cyber ini diruang facebook.. memerhati, membaca status rakan2 difacebook dan sekali-sekali mengemaskini status.. Jomlah bersama saya menjadi rakan difacebook..

Facebook saya: http://www.facebook.com/abdullahisham

Marilah kita meriahkan platfom facebook ini. Jika anda masih belum miliki akaun facebook, apakata anda daftarkan ianya hari ni juga. Tak payah bertangguh lagi... daftarkan Free... Moga rangkaian kenalan kita semakin subur dan dapat memberi manfaat bersama, insyallah... Jommm...

Tuesday, May 25, 2010

Nilah Masanya Tawaran Sangat Istimewa!

0 comments
Bermula dari 24 Mei 2010 hingga 31 Mei 2010, kepada Supervisor Baru dengan pembelian 3,000pv dalam 1 pesanan akan menerima BIO REJUV CLEASING BAR bersama bekasnya.

Bio Rejuv Cleasing Bar sahaja pun berharga RM150.

Cepat... cepat... jangan lepaskan peluang ini!! bagi mereka yang belum mendapat LESEN MENGUMPUL ROYALTI, inilah masanya... capailah tahap SUPERVISOR dan dapatkan lesen tersebut bersama bonus kekal 25% (RM25 untuk setiap tin) dan banyak lagi kelebihan mencapai tahap Supervisor ini...

Bagi mereka yang baru ingin mendaftar keahlian dengan pembelian 30 tin (tahap Supervisor) ini, sila dapatkan tawaran istimewa ini dengan menghubungi En. Sham ditalian 013-9203194 atau email je ke alphalipidnet@yahoo.com

Tidak pernah lagi tawaran serupa ini ditawarkan... so rebutlah ia sebelum terlewat...

Monday, May 24, 2010

The New Queen - Vivian Wong Wei Ling

0 comments
Suatu yang mengejut dan mengemparkan apabila MC mengumumkan Queen baru di Royalty Convention baru2 ini. Beliau yang baru menceburkan diri dalam biz ini pada Julai 2009 lalu telah meraih wang dalam beg pada royalti bulan November 2009 lalu... 4 bulan sahaja beliau telah berjaya memperolehi wang royalti dalam beg.. Hebat... hebat...

Dan kini jumlah royalti yang dikumpulkan oleh beliau dan rangkaian beliau melebihi 1.2 juta RV (Royalti Volume). Ini bermakna beliau dan rangkaian beliau berjaya menjual lebih dari 12,000 tin dalam tempoh 6 bulan (November 09 hingga April 10)

Memang layak sangat beliau ditabalkan sebagai Queen... Tahniah buat Vivian dari kami dirangkaian ini... rangkaian AlphaLipid.Net..

Gambar disebelah, En. Sham bergambar bersama Queen baru Miss Vivian Wong Wei Ling di Gala Dinner baru2 ini.

Inilah semangat wanita muda yang perlu kita sama2 contohi. Tentu aje pelbagai cabaran yang telah Vivian lalui dalam tempoh 10 bulan lalu kan... tapi beliau teruskan sahaja demi membina masa depan yang lebih cemerlang bersama produk hebat Alpha Lipid LifeLine & Slim Diet II.

Rasa2nyalah dalam beg royalti yang diterima beliau pada baru2 ini mengandungi tidak kurang dari RM65,000... aduhaii... macam2 boleh selesai dengan wang tunai sebanyak tu kan... so apakata kita sama2 berusaha... bertungkus lumus untuk mencapai wang tunai royalti pada November 2010 nanti... tak lamapun untuk kita berusaha keras… 6 bulan jeee… nanti kita tengok hasil usaha kita pada Royalty Convention pada November 2010…

Bagi mereka yang ingin bersama2 kami di rangkaian AlphaLipid.Net, sila hubungi kami ditalian 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com okey…

Tarikh Tutup Bagi Mei 2010 - 31.05.2010

0 comments
Memandangkan Perayaan Hari Wesak jatuh pada 28 Mei, 2010 maka tarikh tutup bagi bulan Mei 2010 telah dilanjutkan kepada 31 Mei, 2010 bersamaan hari Isnin depan. Semua pesanan anda mesti sampai ke HQ sebelum 5.00 petang. Tiada 'Top-Up' akan dibenarkan selepas dari tarikh dan masa tersebut.

INGAT!!! PERINGATAN PENTING PERLU DIULANG BERKALI2! Sila buat pembelian peribadi 150pv - (personal volume) (2 tin Alpha Lipid LifeLine) untuk melayakkan anda mendapat bonus!!

Bagi mereka yang mempunyai rangkaian bertahap Supervisor keatas dibawah mereka sila buat pembelian kumpulan sebanyak 800gv (group volume - Pembelian anda & downline direct anda yang belum Supervisor) untuk melayakkan anda mendapat bonus dari Supervisor2 dibawah anda.. Ingat tuu, kalau tak buat nanti rugi je tak dapat maksimum bonus.

Kepada Supervisor & Manager sila SENTIASA memberi peringatan ini kepada rangkaian anda, agar tiada kesulitan yang bakal timbul nanti.. Okey..

RM5,000 Cabutan Bertuah.. Tahniah Bapak Arif!!

0 comments
Tahniah dari kami di AlphaLipid.Net buat bapak Arif dari Jakarta yang telah memenangi Cabutan Bertuah yang terbesar di Royalty Convention pada 22 Mei, 2010 lalu... RM5,000... banyaaaakkkkk tuuu... tahniah ya bapak...

Kan dah bagitahu... ruginya siapa2 yang tak hadir sabtu lalu... tapi apa nak buat macamana kan... itulah keputusan yang telah dibuat... selain dari bapak Arif, ramai lagi yang bertuah mendapat RM100, RM1,000, RM2,000... tahniah buat mereka...

Ni video bapak Arif menerima wang RM5,000 tunai...

Monday, May 17, 2010

Cabutan Bertuah RM30,000!!

0 comments
Royalty Convention Malaysia Kali Ke6 akan berlangsung tak lama lagi... beberapa hari je lagi. Bagi mereka yang telah menjadi ahli atau yang masih dalam dilema... inilah satu2nya majlis yang tidak harus anda lepaskan... betulll... pelbagai aktiviti dan tunjukajar dari mereka yang telah berjaya didalam biz ini akan dihidangkan nanti.

Harga tiket hanya RM50 je... rasanya sangat berbaloi nanti, apatah lagi dengan acara Cabutan Bertuah yang sering diadakan semasa Royalty Convention. Dengar2 khabar wang tunai kali ini sehingga RM30,000 akan berikan dalam acara Cabutan Bertuah tersebut.

Manalah tahu rezeki anda dapat beberapa ribu ataupun ratus2 ringgit dari RM30,000 tu... Nak pergi atau tidak... nak laburkan RM50 ataupun tidak... terpulanglah pada anda... cuma selain dari dapat ilmu... dapat aura positif kejayaan ramai yang buat biz ini... anda ada peluang untuk dapat wang tunai dalam cabutan bertuah itu...

Yang pasti ramai yang telah mengorak langkah laju dalam biz ini setelah menghadiri Royalty Convention dulu... mungkin masa anda sudah tiba... buatlah pilihan sebijaknya...

Dan yang pasti lagi, jika tiada aral melintang dan rancangan kami diizinkan Dia Yang Maha Mengasihi... kami akan sampai disana, insyallah... dan kami menjemput dengan ikhlas agar anda juga pergi... kalau tidak boleh berteman... sendiri2 pun boleh je... okey...

Jumpa anda disana ye!

Carta Selak - FlipChart Dalam 3 Bahasa

0 comments
Kini FlipChart atau Carta Selak telah sedia dengan 3 bahasa iaitu bahasa Malaysia, bahasa English dan bahasa cina. Flipchart ini akan disertakan bagi setiap keahlian baru.

Anda perlu nyatakan jenis bahasa pilihan untuk flipchart tersebut didalam borang pesanan dengan kod BM (Bahasa Malaysia), E (English) dan C (Chinese).

Bagi ahli yang ingin membuat pembelian FlipChart ini, anda boleh mendapatkannya pada harga RM20 sahaja (tidak termasuk RM10 kos penghantaran). Bagi Sabah & Sarawak, flipchart ini berharga RM30 (termasuk kos penghantaran).

Kami sangat mengesyorkan agar ahli yang ingin membina biz ini untuk memiliki flipchart ini.

Sunday, May 16, 2010

Selamat Hari Guru 2010

0 comments
Semoga guru2 diberkati, dirahmati dan diredhai kehidupan mereka.. disini dan disana... Al-Fatihah buat guru2 kita yang telah tiada... kunjungilah mereka tanda ingatan dan terima kasih kita... Selamat Hari Guru!

Guru Oh Guru

Jika hari ini seorang perdana menteri berkuasa,
Jika hari ini seorang raja menaiki tahta,
Jika hari ini seorang presiden sebuah negara,
Jika hari ini seorang ulama yang mulia,
Jika hari ini seorang peguam menang bicara,
Jika hari ini seorang penulis terkemuka,
Jika hari ini siapa saja menjadi dewasa,
Sejarahnya dimulakan oleh seorang guru biasa,
Dengan lembut sabarnya mengajar tulis baca.
Usmang Awang

Anda boleh juga membaca artikel "Selamat Hari Guru 2009" di http://thenaturalhealthcare.blogspot.com/2009/05/selamat-hari-guru.html
(Ada gambar En. Sham semasa darjah 6... :-)

Formula Jana D.U.I.T

0 comments
Ramai yang tahu agaknya tentang formula membuat DUIT.. selain dari pegangan seorang pahlawan iaitu Just Do It!

Perkataan Duit juga terhasil dari...

D - Doa
U - Usaha
I - Ikhtiar/Impian/Istiqomah
T - Tawakal/Tabah

Doa diperlukan bagi mengingatkan kita agar sentiasa ingat pada Dia Yang Maha Esa. Usaha perlu kita lakukan bagi merealisasikan segala impian dan kita perlu berikhtiar, berfikiran terbuka, kreatif dan inovatif dalam usaha mencapai impian itu... Moga segala usaha kita sentiasa berterusan dan istiqomah... dan akhirnya kita tawakal pada Dia Yang Satu... Yakin dengan usaha, dan doakan kejayaannya...

Namun setiap kejayaan tiada kan datang jika tidak didulukan dengan rintangan dan cabaran, maka ketika inilah ketabahan dan kecekalan jiwa, minda dan hati untuk terus positif... terus ikhtiar... terus usaha... terus istiqomah dan teruskan berdoa... percaya pada diri... segala impian akan jadi nyata... insyallah.

Jika anda ingin berjaya, ingin kaya INGATLAH sebelum berjaya dan kaya... RINTANGAN akan tiba dulu... cara kita hadapi RINTANGAN itu yang akan tentukan samada kita layak untuk berjaya atau tidak..

Pilihan tetap ditangan kita! Pilihlah semoleknya.

Untuk mereka yang ingin bersama2 kami menghadapi cabaran dalam biz ini, sila hubungi 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com

Ada berani??

Saturday, May 8, 2010

Terima Kasih Mak...

0 comments
Terima kasih mak.. terima kasih banyak2...

Selamat Hari Ibu buat semua pembaca blog TheNaturalHealthCare.BlogSpot.Com dan
ibu2 mereka...


Kitakan sayangkan ibu, sayang mak, sayang ummi, sayang mama... Mereka yang kita sayang kan.. yang melahirkan kita dan telah lakukan segalanya untuk kita. Dibesarkan kita bagai menatang minyak yang penuh... maka hargailah ibu kita selagi kita masih memilikinya... semoga mereka kan sentiasa ceria dan dirahmatiNya sepanjang masa, moga juga akan ditempatkan ditempat yang indah... disyurga akhirnya... insyallah...

Terima kasih mak atas segala2nya... dari titis pertama susumu hingga kehujung nyawaku...

Suatu yang perlu kita fikirkan...

Apalah nilai RM150 harga setin susu jika dibandingkan dengan pengorbanan ibu... pelbagai susah payah ditempuhinya dan bukankah kini dah tiba masanya untuk kita pula... buat sesuatu untuknya... kan kah kesihatan ibu perlu kita jaga... kenapa tidak Alpha Lipid LifeLine jadi satu ikhtiar dari kita? semoga ibu2 diluar sana kan lebih ceria dengan kesihatan yang lebih terjaga..

Selamat hari ibu dari warga AlphaLipid.Net buat semua...

Al-Fatihah buat ibu2 yang telah tiada, moga syurgalah yang layak untuk mereka.. insyallah...

Friday, May 7, 2010

Promosi Terbaru Bagi Keahlian Baru

0 comments
Promosi yang bermula serta merta ini akan berlangsung sehingga 14 Mei 2010.

Rebut tau...

PROMOSI PERTAMA Bagi pendaftaran ahli baru dengan pembelian melebihi RM500 (termasuk Yuran Keahlian), mereka mempunyai pilihan samada menerima Starter Kit ataupun menukarkannya kepada tiket royalti yang berharga RM50 (sesi petang).

Jika ditanya pada kami, tentu aje kami syorkan untuk anda menyaksikan sendiri dengan mata anda dan rasai sendiri suasana gilang gemilang dimajlis tu nanti. Tapi apapun terpulanglah kepada anda... nak Starter Kit atau nak tiket...

PROMOSI KEDUA adalah kepada keahlian baru dengan pembelian 3000pv (Supervisor) termasuk yuran keahlian (Starter Kit) dalam 1 pesanan akan layak menerima potongan 50% atas kedua2 tiket disesi petang dan malam. Namun Bio-Rejuv Cleansing Bar tidak akan diberi percuma ye..
Semoga ahli2 yang baru ni dapat mengambil kesempatan ini bagi menyaksikan royalti... pergilah jangan tak pergi...
Kalau tak pergi... rugi...

Penerima Royalti Wajib Hadir Royalti!!

0 comments
Adalah diwajibkan bagi semua Penerima Royalti pada Royalty Convention Kali Ke 6 di Putrajaya untuk hadir pada sesi latihan disebelah siang dan Gala Dinner disebelah malamnya.

Penerima Royalti perlu hadir sendiri untuk menerima wang royalti dan bagi mereka yang tidak dapat hadir akan kehilangan hak menerima insentif royalti tersebut.

Sila dapatkan tiket anda sebelum 14 Mei, 2010 dengan menghubungi HQ ditalian 03-2035999.
Maklumat Royalti Convention seperti dibawah:

Tarikh: 22 Mei 2010
Pendaftaran: 10:30am hingga 12:00pm
Tempat: Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC)
Precint 5, Dataran Gemilang, 62000 Putrajaya

Sesi Petang: Training
Waktu: 12:00pm hingga 5:00pm
Tiket: RM50

Sesi Malam: Gala Dinner
Waktu: 7:30pm hingga 11:00pm
Tiket: RM250
Artis: Anita Sarawak

Wednesday, May 5, 2010

Kenapa Alpha Lipid bertukar warna?

0 comments
Sesetengah pengguna mengadukan hal perubahan warna pada produk Alpha Lipid LifeLine kepada kami di AlphaLipid.Net dan soalan lainnya adalah ianya selamat diambil? berkhasiat dan berkesan lagikah, bila ia dah bertukar warna ke perang-perangan?

Jawapannya telah dipaparkan dibahagian berita dilaman web syarikat dilink berikut www.newimageasia.com.my/news.php

Anda boleh baca dan download surat rasmi oleh Peter Lehrke, pengurus teknikal dan peraturan, New Image Group disini.

Apapun secara amnya, masalah ini telah lama terjadi dan ianya adalah disebabkan Alpha Lipid LifeLine terdedah kepada suhu panas seperti didalam kereta dan berdekatan dengan dapur.

Sila lihat perubahan warna Alpha Lipid LifeLine apabila terdedah pada suhu 50°C dalam tempoh seminggu.

Gambaran dekat perubahan warna Alpha Lipid LifeLine selepas seminggu terdedah pada suhu 50°C
Namun tidak perlu dirisaukan kerana seperti yang tertulis didalam surat rasmi tersebut, walaupun Alpha Lipid LifeLine anda telah berubah warna ianya tidak akan mendatangkan sebarang masalah kesihatan dan ianya selamat untuk diambil dan kualiti produk adalah tidak terjejas.

Sila dapatkan berita2 syarikat di http://www.newimageasia.com.my/

Promosi Keahlian Percuma Dah Tamat!

0 comments
Seperti ramai yang telah tahu, promosi keahlian percuma dan pelbagai promosi yang dibuat pada Mac dan April telah berakhir pada 30 April 2010 lalu.

Mungkin ramai yang kecewa dengan tamatnya promosi ini sehinggakan masih ada yang ingatkan promosi ini masih berterusan.

Maaf ye... promosi dah habis!

Moga promosi2 baru yang lebih hebat dan gempak akan diumumkan nanti oleh syarikat... doa2kan jelah...

Tahniah dari AlphaLipid.Net buat Mr NH Chua!

0 comments
Tahniah buat Mr NH Chua kerana baru2 ini New Image Group Limited (NZX: NEW) telah melantik NH Chua, Naib Presiden Asia Pasifik sebagai pengarah eksekutif syarikat, untuk mengisi kekosongan Lembaga Pengarah.

Pengerusi syarikat, Mr Graeme Clegg berkata Mr Chua telah bekerjasama dengan beliau selama hampir 24 tahun dari 26 tahun syarikat bagi menggalakkan pertumbuhan melalui jualan langsung di Asia.

Mr Clegg berkata bahawa beliau gembira bila Mr Chua menerima tawaran untuk bersama lembaga pengarah. Mr Chua yang mempunyai BA dalam bidang ekonomi dan perdagangan dari Universiti Toronto. Beliau mempunyai pengalaman melebihi 33 tahun dalam industri jualan langsung dan kemampuan beliau dipandang tinggi untuk mengembangkan kepemimpinan dan membina infrastruktur kejayaan.

Baru-baru ini beliau dijemput untuk hadir ke persidangan tahunan Persatuan Jualan Langsung Australia yang diadakan di Gold Coast. Mr Chua yang lancar bertutur dalam semua bahasa penting di rantau ini, menjadi asas untuk membangunkan syarikat di negara-negara yang telah beroperasi dan bagi perkembangan seterusnya.

"Prospek perniagaan bagi syarikat adalah sangat kuat di rantau Asia dan dengan adanya Mr Chua sebagai pengarah akan memberikan suatu sumbangan secara langsung dari peringkat lembaga pengarah kepada pembangunan dan pelaksanaan strategi."kata Mr Clegg.

Permintaan untuk produk kesihatan New Image di Malaysia membolehkan syarikat menubuhkan ibupejabat serantau seluas 850 meter persegi di Kuala Lumpur pada Julai tahun lalu.

Syarikat juga telah mempertimbangkan untuk melayakkan ia disenaraikan di bursa saham Malaysia, untuk memberikan kesempatan bagi pengedar syarikat untuk melabur secara langsung dalam perniagaan di sini.

World's "Top 100" Direct Sales Rankings

0 comments
Apa yang kita rasa? Tak bangga ke kita? syarikat tempat kita mencari rezeki ni adalah salah satu syarikat yang tersenarai di "Top 100" dalam senarai syarikat jualan langsung dunia.. bukan sekadar disini tapi disana.. dunia.. hebat tuuu...

Apa tidaknya, produk yang selama ini kita promosikan dikiri dan kanan... yang jauh dan yang jiran... memang menjadi... bukan jadi disini je tapi disana juga... diluar negara... di Taiwan, Singapura, Hong Kong, New Zealand, Australia, Indonesia, Brunei... di Malaysia...

Kita percaya dan ramai juga yang telah percaya dengan khasiat yang Alpha Lipid LifeLine ada... maka marilah kita teruskan perkongsian tentang khasiat ini, agar ramai lagi mendapat manfaat darinya... yang sakit mudah2an akan kembali sihat dan yang sihat akan terus sihat dengan khasiat semulajadi Alpha Lipid LifeLine ini... insyallah..

Dapatkan senarai "Top 100" tersebut disini.

Marilah bersama kami... tel no ni 013-9203194 atau email disini alphalipidnet@yahoo.com

Kami tunggu kalau anda mahu...

Selamat Hari Bekerja!

0 comments
Aik! kenapa ucapan Selamat Hari Bekerja pulak yang menjadi tajuk blog ini? Tentu je sebabnya dah terlewat untuk kami mengucapkan Selamat Hari Pekerja kan semua yang bercuti dah balik kerja dan menjalani rutin dan aturan harian yang sama je.

Tapi takpelah kami nak juga ucapkan SELAMAT HARI PEKERJA buat semua pekerja2 yang terus bertungkus lumus mencari rezeki untuk diri dan famili.. tahniah dan syabas atas ketabahan anda selama ini, semoga kejayaan jua kan jadi milik anda nanti, insyallah.

Kata2 "Pergi pagi balik petang, dapat gaji bayar hutang" mungkin menjadi pegangan ramai para pekerja.. susah payah berkeringat meninggalkan keselesaan rumah, famili, anak dan isteri... akhir2nya pendapatan yang diperolehi dialirkan keluar selaju peluru... mana tidaknya, kekadang tak sempat pun masuk kepoket kiri dah terpaksa bayar itu dan ini... sewalah, keretalah... dengan si mamat pun kita berhutang... bukannya nak sangat berhutang tapi keadaan dah memaksa... kan..

Apa kata kita sama2 promosikan produk berkhasiat Alpha Lipid LifeLine ini dan produk penurunan berat badan Slim Diet II tu, moga dapat juga ringankan beban bulanan kita.. dapat RM300 pun dah dapat bayar timbunan bil2 yang ada, biarpun sikit tapi insyallah sentiasa ada... dan insyallah juga akan meningkat nilainya... kerana ramai yang telah berjaya hanya dari biz ni... bukannya mereka tu hebat manapun... orang biasa sama macam kita je... tapi produk Alpha Lipid LifeLine tu yang memang menjadi dan sentiasa dicari..

Apapunlah, jika anda tidak ingin bersama kami, membina biz ini... carilah alternatif lain bagi meringankan beban perbelanjaan anda dan famili... mungkin rezeki anda disana nanti...

Yang nak.. hubungi je 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com

Tak rugi bersama kami... insyallah..

Friday, April 23, 2010

Penghantaran Percuma!! Biar betul..

0 comments
Selama ini penghantaran percuma hanya diberi kepada mereka yang mendaftar ahli dengan membeli 3 tin Alpha Lipid LifeLine dan lebih dan ia diberi HANYA SEKALI SAHAJA semasa pendaftaran ahli!!

Kini dalam tempoh yang terhad, kami mengambil keputusan untuk menawarkan PENGHANTARAN PERCUMA kepada SEMUA PENDAFTARAN BARU dan bagi mereka yang masih belum menjadi SUPERVISOR dengan beberapa syarat..

Syarat2 mudahnya hanya:
1. Anda perlu daftar sebagai follower diblog ini.
2. Anda MESTI BELUM mencapai tahap Supervisor.
3. Ahli di Semenanjung Malaysia sahaja.

Secara amnya SEMUA PENDAFTARAN BARU yang mendaftar sebagai follower diblog ini akan layak mendapat keistimewaan ini dan bagi ahli2 yang masih belum mencapai Supervisor dibawah rangkaian ini dan bagi ahli2 kami di Sabah & Sarawak, sila hubungi kami ditalian 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com untuk periksa kelayakan anda. Tapi jadilah follower blog ni dulu ye...

Tawaran ini hanya kepada pembaca dan follower blog TheNaturalHealthCare.BlogSpot.Com sahaja!

Wakil Hebat Di Selatan Malaysia

0 comments
Kini di Selatan Malaysia telah lahir rangkaian yang serius mempromosikan produk Alpha Lipid LifeLine dan Slim Diet II. Kami menaruh kepercayaan kepada saudara Azam dan rangkaian beliau di Johor dan Singapura bagi memudahkan urusan mereka yang ingin mendapatkan produk Alpha Lipid LifeLine & Slim Diet II disana.

Bagi mereka di Johor yang ingin mendapatkan produk2 berkhasiat ini atau barangkali hanya ingin bertanya berkenaan produk2 tersebut boleh menghubungi wakil2 kami dibawah:

Johor Bahru - Pn Rahmah - 017-7216852 & En Misbahoddin - 012-6078281
Masai - Pn Zahrah - 012-9405725
Permas Jaya - Pn Halimaton - 019-7086338

DI SINGAPURA PUN ADA:
Pn Jamaliah : 96806557/68542178
En Azam : +6597127082


Dapatkan senarai wakil dikawasan anda di www.alphalipid.net/wakil.htm

Ingin bersama rangkaian ini?
Hubungi En. Sham ditalian 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com

Anita Sarawak Meriahkan Gala Dinner

0 comments
Siapa yang tak kenal diva Anita Sarawak kan.. seorang artis bertaraf antarabangsa yang dikenali ramai...

Kepada penerima2 royalti pada majlis Royalty Convention Malaysia kali Ke 6 pada 22 Mei 2010 nanti, anda diwajibkan untuk hadir ke majlis Gala Dinner ini..

Majlis makan malam ini adalah sebagai tanda penghargaan dan bagi meraikan kejayaan para penerima royalti... Sajian makan malam yang istimewa dan pelbagai ini akan diserikan dengan persembahan hebat oleh diva Anita Sarawak..

Tiket bagi Gala Dinner ni hanya RM250 je, bagi mereka yang tidak menerima royalti pun boleh sertai majlis Gala Dinner ini... syaratnya beli tiket jee... RM250.. beli sebelum 30 April ye...

Sambil makan2 hidangan sedap2 kita nikmati persembahan Anita Sarawak dari dekat... Jumpa disana!

Jangan terlepas pulak!

0 comments
Tup.. Tup.. Tup.. masa berlalu pergi.. Royalty Convention yang ditunggu2 kan tiba jua nanti.. 22 Mei, 2010 bukannya lama pun. Bagi mereka yang ingin menghadiri majlis yang dihadiri ribuan ahli sila buat tempahan tiket sebelum 30 April nanti.

Tiket berharga RM50 je tapi pengalaman dan aura yang akan anda rasa dimajlis itu... jauh nilainya... semoga ia akanmemangkinkan semangat dan aura kejayaan dalam diri siapa yang menghadiri... insyallah...

4 minggu je lagi Royalty Convention Malaysia Kali Ke 6 akan berlangsung di Putrajaya International Convention Center, Precint 5, Dataran Gemilang, 62000 Putrajaya.
Cepat! Jangan Ketinggalan...Kita bertemu disana ye...

Bagi mereka dibawah rangkaian kami, sila buat pesanan tiket2 ini secepat mungkin dengan menghubungi 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com

Wednesday, April 14, 2010

Wakil Brunei Berkobar2!!!

0 comments
Teruja rasanya nak memberitakan suatu perkembangan menarik dalam rangkaian AlphaLipid.Net..

Perkembangan yang ditunggu2 selama ini.. kini rangkaian AlphaLipid.Net telah punyai wakil dinegara Brunei Darussalam.. Beliau seorang yang berwawasan dan punyai semangat untuk memasarkan produk berkhasiat Alpha Lipid LifeLine, Slim Diet II dan lain2nya di Brunei..

Selama ini banyak permintaan dari negara Brunei yang terpaksa kami serahkan kepada rangkaian lain samada secara langsung mahupun tidak langsung... akhirnya berkat kesabaran dan rasa positif diri ini, Dia kurniakan jua wakil dari rangkaian ini, alhamdulillah.. syukur...

Maka mulai dari hari ini, sekiranya anda berada di Brunei dan ingin mendapatkan stok2 Alpha Lipid LifeLine, dapatkan dari

Pn Hamidah - Brunei

00-673-8893376
00-673-8868298

Tips: Bagi mereka yang berada di Brunei dan ingin menjadi wakil kami disana... INILAH MASANYA!!!

Semoga rangkaian AlphaLipid.Net dan warganya dapat mengegarkan Brunei... semoga juga ramai yang mendapat khasiat dan dapat memperbaiki tahap kesihatan mereka, insyallah...

Ingin bersama kami, hubungi 013-9203194 atau email je ke alphalipidnet@yahoo.com

Cepat Dapatkan Tiket Royalti Anda!

0 comments

Tiket Royalty Convention Malaysia Kali Ke 6 telah mula dijual.

Royalti Convention Sesi Petang berharga RM50 seorang termasuk makan tengahari. Manakala Gala Dinner pada sesi malamnya pula berharga RM250 seorang. Ianya termasuk makan malam, produk kecantikan Bio-Rejuv berserta bekasnya sekali.

Kami mewakili semua ahli, menjemput anda untuk hadir kemajlis tersebut bagi melihat sendiri perkembangan biz ini dan anda boleh merasakan sendiri aura kejayaan disitu nanti... dan lihatlah sendiri pemberian wang2 tunai dari uncang ke beg yang berisi wang...

Jumpa disana nanti ye...

Bagi ahli2 yang berdaftar dibawah rangkaian ini ('AlphaLipid.Net') sila tempah tiket2 anda secepat mungkin dari En. Sham. Sila hubungi beliau ditalian 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com

Tarikh Tutup Bagi 6 Bulan Akan Datang

0 comments
Setiap ahli digalakkan untuk membuat pesanan awal agar dapat memantau penjualan kumpulan mereka secara lebih berkesan dan ini akan dapat membantu mencapai target yang ditetapkan.Untuk tujuan tersebut syarikat telah mengeluarkan notis bagi tarikh tutup bagi 6 bulan berikutnya.

Berikut adalah tarikh tutup bagi 6 bulan akan datang:
April - 29 Apr 2010
Mei - 27 Mei 2010
Jun - 29 Jun 2010
Julai - 29 Julai 2010
Ogos - 26 Ogos 2010
September - 29 September 2010

PERHATIAN: 30 Jun adalah tarikh tutup bagi Tahun Kewangan Syarikat. Bagi ahli yang membuat pesanan pada hari tersebut, hanya boleh mendapatkan stok mereka pada hari berikutnya, 1 Julai, 2010 selepas jam 12 tengahari. Ini adalah kerana proses pengiraan stok syarikat.

15 Hari Lagi Tarikh Tutup Bagi April 2010

0 comments
Pada 29 April, 2010 bersamaan hari Khamis adalah tarikh tutup bagi bulan April, 2010. Semua pesanan anda mesti sampai ke HQ sebelum 5.00 petang. Tiada 'Top-Up' akan dibenarkan selepas dari tarikh dan masa tersebut.

SETIAP BULAN PERINGATAN PENTING INI DIULANG BERKALI2! Sila buat pembelian peribadi 150pv - (personal volume) (2 tin Alpha Lipid LifeLine) untuk melayakkan anda mendapat bonus!!

Bagi mereka yang mempunyai rangkaian bertahap Supervisor keatas dibawah mereka sila buat pembelian kumpulan sebanyak 800gv (group volume - Pembelian anda & downline direct anda yang belum Supervisor) untuk melayakkan anda mendapat bonus dari Supervisor2 dibawah anda.. Ingat tuu, kalau tak buat nanti rugi je tak dapat maksimum bonus.

PENTING JUGAK NI... Hanya Supervisor, Manager & Executive yang membuat pembelian peribadi 150pv dan pembelian kumpulan 800gv SETIAP BULAN DALAM TEMPOH ROYALTI sahaja yang layak MENERIMA ROYALTI (dengan syarat2 lainnya)

Kepada Supervisor & Manager sila SENTIASA memberi peringatan ini kepada rangkaian anda, agar tiada kesulitan yang bakal timbul nanti.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...