Saturday, May 23, 2009

Tarikh Tutup Mei - 28 Mei, 2009

0 comments
28 Mei, 2009 adalah tarikh tutup bagi bulan Mei, 2009. Semua pesanan anda mesti sampai ke HQ sebelum 5.00 petang. Tiada 'Top-Up' akan dibenarkan selepas dari tarikh dan masa tersebut.

Bagi anda yang membuat pesanan melalui AlphaLipid.Net, sila buat pesanan anda selewat-lewatnya pada 27 Mei, 2009 sebelum 9.00 malam.

PERINGATAN!
Sila buat pembelian peribadi 150pv - (personal volume) (2 tin Alpha Lipid LifeLine) untuk melayakkan anda mendapat bonus dan bagi mereka yang mempunyai rangkaian bertahap Supervisor keatas dibawah mereka sila buat pembelian kumpulan sebanyak 800gv (group volume) untuk melayakkan anda mendapat bonus dari Supervisor2 dibawah anda.. Ingat tuu, kalau tak buat nanti rugi je tak dapat maksimum bonus.

Saturday, May 16, 2009

Selamat Hari Guru

0 comments
"Berdiri... Selamat Pagi Cikgu..." itulah ucapan yang kita semua pernah ucapkan kepada setiap cikgu2 kita. Kerjaya sebagai cikgu sememangnya suatu kerja yang sangat murni, mengajar anak2 Malaysia kita untuk mengenali huruf, angka dan menurunkan ilmu yang sangat berguna buat kita melayari kehidupan kita ini.

Ingatkah lagi akan cikgu2 kita dahulu, diwaktu tadika, darjah 1 hinggalah kita menjejakkan kaki ke menara gading dulu? Doakanlah mereka agar sentiasa dirahmati dan diredhai kehidupan mereka oleh Dia Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang. Semoga mereka happy selalu..

Teringin dihati ini untuk melawati... mengunjungi cikgu2 saya dulu... di Melaka... mudah2an suatu hari nanti termakbur hasrat ini, insyallah..

Disini saya nak kongsikan gambar yang diambil kehari2 akhir persekolahan di Sekolah Kebangsaan Sungai Udang, Melaka pada 1981.

Gambar dari kanan, Rizal (Ketua Pengawas), Cikgu Hamzah (Juga cikgu pengakap), saya (walaupun kecik jadi penolong pengawas jugak), Amir. Dibelakang dari kanan, Abdul Rahman Md Desa & Mohd Redza Mohd Idris.. Kedua2nya sahabat rapat suatu ketika dulu... emmm dimanakah mereka kini? semoga diketemukan kami nanti, insyallah.

Akhirnya.... "berdiriiiii.... Terima kasih cikguuuu...."

Prospek Mencari Anda!

0 comments
Itulah keistimewaan dan kelebihan Alpha Lipid yang Dia anugerahkan.. ramai yang telefon kami dan wakil2 kami melalui AlphaLipid.Net dan blog2 kami di http://www.alphalipidblog.co.cc/ dan http://www.alphalipidnews.co.cc/
Maka kami dari AlphaLipid.Net mengalu2kan kesemua ahli yang ingin berkongsi pengalaman dan testimoni untuk dipaparkan diblog2 tersebut (Blog Berita Terkini & Blog Testimoni). Nama, telefon dan email anda akan dipaparkan pada setiap perkongsian yang dipaparkan nanti, insyallah.

Sila hantarkan perkongsian anda ke email alphalipidnet@yahoo.com. Gambar atau Video berkaitan boleh juga dilampirkan bersama.

Rebutlah peluang ini, semoga blog2 dari AlphaLipid.Net akan lebih meriah dan sentiasa ter'update'. Lihat sendiri perkongsian dah ahli2 yang telah mengambil peluang ini di www.alphalipidblog.co.cc

Friday, May 15, 2009

Siapa AlphaLipid.Net?

0 comments
Syukur kehadrat Dia Yang Maha Mengetahui Akan Setiap Segala, AlphaLipid.Net dilahirkan seawal kemasukan produk berkhasiat Alpha Lipid LifeLine ini pada tahun 2006. Fokus AlphaLipid.Net adalah kepada 'orang biasa', orang seperti anda dan saya**... yang mempunyai kerja dan pendapatan yang cukup2 makan aje. Orang yang menjalani kehidupan seperti kebanyakan orang... pendapatan yang diterima cukup untuk kehidupan diri dan famili, cukup untuk bayar itu dan ini...

Kebanyakan dari ahli yang berdaftar dibawah group AlphaLipid.Net adalah mereka yang biasa2 sahaja dan cuba untuk menjana pendapatan dari bawah... dari modal hanya serendah RM460... biar kami merangkak dengan modal yang kami ada... itulah kata2 mereka...

Ramai diantara mereka yang asalnya hanya ahli biasa... cuba bertatih2 dan mendapat pendapatan dari RM200 ke RM800 sahaja... tapi akibat permintaan Alpha Lipid yang semakin menjadi2... dari ahli biasa mereka menjadi Supervisor... dari Supervisor ke Manager dan pendapatan kini terjana ke ribuan ringgit adanya...

Walaupun bermula dari RM460 sahaja, mereka juga mampu untuk menjana pendapatan tambahan yang boleh dibangga....

Tahniah buat mereka yang telah mencapai ke tahap Supervisor dan Manager!! anda adalah pejuang dimata kami dan tentu sahaja dimata anak2 anda juga... Tahniah sekali lagi!

Biar puluh atau ratusan sahaja bonus yang diterima.. kami di AlphaLipid.Net doakan agar anda akan teruskan sahaja usaha untuk memperkenalkan produk berkhasiat Alpha Lipid LifeLine ini kepada semua, agar terjana pula pendapatan ribuan dan pendapatan 5 angka seperti lebih dari 150 orang menikmati kini... Anda boleh!!

** Dengan izin Dia Yang Pemurah, pendapatan kami kini adalah 5 angka sebulan dan telah mengulangi pendapatan 5 angka ini selama setahun, alhamdulillah.. Anda pun boleh juga.... cuma fokus, sebarkan kebaikan produk ini dan tabah mengharungi setiap cabaran dalam membina biz ini...

Ingat!! Dia Maha Adil Lagi Maha Bijaksana... jika usaha kita untuk ratus2an maka bonus juga kan dapat ratus2an... jika usaha yang dilaburkan ribu2an... insyallah bonus yang bakal diterima pun... ribu2an jua... Selamat Maju Jaya Buat Semua!

Tahniah Kepada Mereka!!

0 comments
Ucapan tahniah dari AlphaLipid.Net kepada mereka yang telah berjaya mendapat pendapatan 5 angka dari biz Alpha Lipid LifeLine ini. Dari belas2 ribu, ke puluh2 ribu malah hingga ke pendapatan 6 angka sebulan. Inilah realitinya biz Alpha Lipid hari ini. Malah menurut kakitangan N.Z. New Image, mereka yang mempunyai pendapatan RM5,000 dan ke atas didalam biz ini telah melebihi 150 orang.

Anda bagaimana?? Apakah pilihan anda?
Pendapatan 3 angka, 4 angka atau 5 angka sebulan?

Ramai dari ahli dibawah rangkaian AlphaLipid.Net bermula dengan hanya menjadi ahli biasa (Pembelian 3 tin RM460 sahaja) dan kemudian berjinak2 dengan biz ini dengan membeli 6 atau 12 tin.. dan mencapai tahap Supervisor dan alhamdulillah majoriti yang asalnya ingin mencuba2 biz ini kini telah menjana pendapatan RM1,000 ke RM5,000 sebulan.

Kerana kehidupan kita dan famili kita adalah ditentukan oleh kita sendiri... kemana arah tuju hidup dan kehidupan kita ini?

Seandainya terbuka hati dan minda saudara saudari... ingin membina biz ini secara lebih serius lagi... agar pendapatan mencanang, melonjak dan merobos sempadan diri yang kita sendiri bina selama ini... hubungilah kami... Sham & Sue ditalian ini... 013-9203194 & 013-9441388 atau hubungi aje wakil2 kami dikawasan anda sendiri di www.alphalipid.net/wakil.htm

Semoga tindakan yang dibuat adalah tindakan yang bakal merubah kehidupan anda kearah yang jauh lebih baik... dunia dan akhirat... insyallah...

Monday, May 4, 2009

Jualan April Yang Menggalakkan!

0 comments
Alhamdulillah sejarah kecemerlangan berulang lagi, penjualan Alpha Lipid LifeLine bagi April 2009 sangat menggalakkan. Walaupun tarikh tutup bagi bulan lepas jatuh pada 28hb April, namun akibat kemasukan jualan yang banyak diakhir bulan tersebut menyebabkan kakitangan syarikat terpaksa 'key-in' jualan ahli-ahli sehingga kelmarin 04hb Mei, 2009.

Ini bermakna pesanan untuk bulan Mei yang bermula dari 29hb April hingga 04hb Mei akan hanya diproses pada hari ini 05hb Mei, 2009 (Selasa). Harap Maklum!

Semoga anda dapat bersabar dengan kelewatan yang tidak dapat dielakkan ini kerana ini menandakan bahawa Alpha Lipid LifeLine menerima permintaan yang sangat menggalakkan.

Salam maju jaya buat semua!

Harga Alpha Lipid Naik!

0 comments
Berikutan kos pengangkutan ke Malaysia Timur (Sabah & Sarawak) yang tinggi, pihak syarikat tidak mempunyai alternatif lain selain dari menyemak kembali harga penghantaran ke Malaysia Timur mulai 1hb Jun 2009.

Harga ahli bagi setin Alpha Lipid LifeLine meningkat dari RM157 kepada RM160 dan harga bukan ahli pula meningkat dari RM189 kepada RM215.

Sila klik link dibawah untuk melihat senarai baru harga di Malaysia Timur yang akan berkuatkuasa mulai 1hb Jun 2009.

http://www.mediafire.com/download.php?tyntzdjdtmj

Bagi mereka yang bercadang untuk melangkah ketahap Supervisor, Manager dan seterusnya; inilah bulan yang paling sesuai untuk berbuat demikian sebelum harga dinaikkan pada bulan Jun nanti.

Sebarang pertanyaan sila hubungi kami ditalian 013-9203194 atau email di alphalipidnet@yahoo.com

Friday, May 1, 2009

Selamat Hari Pekerja

0 comments
Dikesempatan ini kami dari AlphaLipid.Net mengucapkan setinggi2 penghargaan kepada warga pekerja diseluruh Malaysia dengan ucapan tulus semoga kerja dan kehidupan kita semua berjalan lancar dan berkembang maju, insyallah.

Siapa pun anda, samada kerani dikantor2 ataupun pekerja kilang mahupun pekerja biasa2 aje, anda mempunyai sesuatu yang anda sumbangkan kepada diri, famili dan juga masyarakat sekeliling... Tahniah dan terima kasih!

Semoga setiap pekerjaan yang kita laksanakan, diiringi rasa tanggungjawab dan dengan hati yang ikhlas, insyallah pastinya rezeki kan jadi berkat dan semakin murah rezeki...

Selamat Hari Pekerja dan selamat bercuti.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...