Thursday, February 25, 2010

Mencipta Sejarah Sendiri

0 comments
3 tahun lalu, ketika Alpha Lipid LifeLine baru nak jinak2 dalam pasaran di Malaysia ini... kami mulakan ia di Kota Bharu... susahnya ketika itu, nak perkenalkan produk berkhasiat dari tanah bersih New Zealand ni... dah la testimoni tak de lagi... malah tak seorang pun yang kenal lagi... produk Alpha Lipid LifeLine ini... pulak tu harganya makkk aiiii RM150!! mahal tuuuu...
Itulah keluhan ramai dari pengguna2 awal Alpha Lipid LifeLine... Mahal!! Tapi masa tetap berlalu... kepayahan dan kesukaran pemimpin2 awal seperti Nik Hafiz, Marzuki, Basri, Samhan, Ustaz Hishamuddin, Wan Hamidi dan ramai lagi... berbaloi-baloi kini... ramai diantara mereka
telah mendapat pendapatan yang menjadi2... hingga kehari ini...

Itulah yang kami nampak buat pasaran di Indonesia... Jakarta bagaikan Kota Bharu je rasanya sekarang ini... manalah tahu setahun dua nanti meletup2nya seperti di Malaysia ini... ramai yang akan pasti meraih dan menjana pendapatan yang lumayan... yang mampu dan bakal merubah
kehidupan mereka yang mengambil peluang ini....

Peluang dihadapan mata!! Nak biarkan ia berlalu saja atau anda buat keputusan nekad untuk bersama2 kami membina suatu masa depan yang lebih cemerlang dan hebat!

Segala2nya ditangan anda... buatlah pilihan... yang pasti setiap pilihan yang anda buat akan ada hasilnya... samada hasilnya kecil, biasa je ataupun besar... terpulanglah kepada pilihan anda...

Jika anda sudah bulat... sudah nekad... hubungilah kami diemail alphalipidnet@yahoo.com atau talian 013-9203194.

Beberapa Tip Untuk Berjimat Dengan Alpha Lipid LifeLine

0 comments
KESIHATAN PALING UTAMA!!!

Jika anda telah berhenti dari mengamalkan produk berkhasiat Alpha Lipid LifeLine disebabkan harganya yang mahal... kami ingin kongsikan beberapa tips untuk berjimat dengan mengamalkan terus produk ini...

TIP 1: Dari mengambil 1 1/2 skop setiap kali, turunkan dos kepada 1 skop sahaja sehari... ini akan memanjangkan tempoh penggunaan 1 tin Alpha Lipid dari 30 hari kepada 45 hari.

TIP 2: Ambil 1 skop sehari, tapi diambil setiap selang sehari... cara ini akan memanjangkan tempoh penggunaan 1 tin Alpha Lipid hingga ke 3 bulan.... lama tuuuuu....

TIP 3: Beli Alpha Lipid jenis kapsul yang berkuantiti 120 biji... harga ahli cuma RM165, kalau ambil 2 biji sehari akan tahan sehingga 2 bulan.

TIP4: Beli 120 biji kapsul Alpha Lipid, dan amalkan mengambilnya hanya sebiji sehari... maka sebotol 120 biji tu akan tahan sehingga 4 bulan... sangat jimat...

So tiada alasan mengatakan yang Alpha Lipid LifeLine itu mahal...

Kami di AlphaLipid.Net berharap agar anda tidak meringan2kan tentang kesihatan anda dan famili anda... maka kami sangat syorkan agar anda amalkanlah pengambilan Alpha Lipid LifeLine ini... dengan apa cara sekalipun...

Semoga maklumat ini dapat membantu anda menjaga kesihatan diri, famili, rakan dan kenalan anda, insyallah...

Perlukah Berhenti Mengamalkan Alpha Lipid LifeLine?

0 comments
Berita ini telah disampaikan oleh En. Samsutapa..

Pagi tadi kami menerima berita yang mengejutkan, sahabat kami di Kulim En. Rohizan diserang sakit jantung ketika ditempat kerja. Setelah dirawat, beliau kini telah diletakkan didalam wad. Sama2lah kita doakan agar beliau akan kembali sihat dalam tempoh yang terdekat ini, insyallah.

Menurut En. Samsutapa, En. Rohizan yang juga merupakan ahli AlphaLipid telah lama tidak mengamalkan pengambilan Alpha Lipid LifeLine, menurutnya, En. Rohizan lebih rela memberikan stok Alpha Lipid LifeLine yang ada kepada anak beliau yang sakit. Itulah pengorbanan seorang bapa kan...

Apapun seperti yang sering diwar2kan oleh AlphaLipid.Net... KESIHATAN PALING UTAMA!

Tak dinafikan diluar sana, ramai yang telah kembali sihat hasil dari mengamalkan produk berkhasiat Alpha Lipid LifeLine ini... AlphaLipid.Net dan warganya sendiripun telah membantu ramai...

Malangnya terdapat juga dikalangan ahli2 dan pengguna2 yang telah kembali sihat TELAH BERHENTI dari mengamalkan produk ini... kenapa ye?

Sebab utama yang kami kenalpasti adalah kerana harga yang mahal bagi sesetengah individu... RM150 setin!

Betullah tu! RM150 setin memang mahal tapi rasanya KESIHATAN diri & famili LAGI MAHAL untuk kita jaga dan pelihara sebaiknya... kan?

Salam Maulidul Rasul - HQ Tutup Pada Jumaat Ini!

0 comments
Sallallahala muhammad... sallallahalai wassalam...

Selamat Menyambut Maulidul Rasul yang akan hadir esok hari... Semangat, ketabahan, kecekalan, keyakinan & kepercayaan baginda, pengorbanan dan segala yang telah diperturun ajarkan dari baginda Rasulullah hinggalah ke umat Islam hari ini, moga menjadi turutan dan amalan yang berpanjangan oleh kita semua, insyallah.

Sunnah Rasulullah jika diamal hanya akan memberikan suatu yang baik buat kita, famili dan sesiapa sahaja...
Sempena sambutan Maulidul Rasul, Syarikat N.Z. New Image Sdn Bhd akan bercuti pada hari esok Jumaat 26 Februari, 2010. Syarikat hanya akan beroperasi kembali pada 1 Mac, 2010.
Ingat tu, 1 Mac adalah TARIKH TUTUP bagi bulan Februari, 2010 ini... Sesiapa yang masih belum membuat pesanan peribadi, yang masih belum capai target pada bulan ini... usahalah dalam 3 hari ini... insyallah jika yakin... jika redha... setelah berusaha... target akan tercapai jua.. insyallah...
Perbanyakkan selawat keatas junjungan besar nabi Muhammad s.a.w....

Tuesday, February 9, 2010

Tarikh Tutup Februari, 2010

0 comments
Pada 1 March, 2010 bersamaan hari Isnin adalah tarikh tutup bagi bulan Februari, 2010. Semua pesanan anda mesti sampai ke HQ sebelum 5.00 petang. Tiada 'Top-Up' akan dibenarkan selepas dari tarikh dan masa tersebut.

PERINGATAN BERULANG2 KALI! Sila buat pembelian peribadi 150pv - (personal volume) (2 tin Alpha Lipid LifeLine) untuk melayakkan anda mendapat bonus!!

Bagi mereka yang mempunyai rangkaian bertahap Supervisor keatas dibawah mereka sila buat pembelian kumpulan sebanyak 800gv (group volume - Pembelian anda & downline direct anda yang belum Supervisor) untuk melayakkan anda mendapat bonus dari Supervisor2 dibawah anda.. Ingat tuu, kalau tak buat nanti rugi je tak dapat maksimum bonus.

Kepada Supervisor & Manager sila SENTIASA memberi peringatan ini kepada rangkaian anda, agar tiada kesulitan yang bakal timbul nanti.

Sunday, February 7, 2010

Selamat Tahun Baru Cina!!

0 comments
Lagi seminggu je salah satu perayaan terbesar dinegara kita Malaysia akan disambut... Bagi mereka yang berbangsa tionghua, kami dari AlphaLipid.Net mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina, semoga kehidupan kita akan bertambah ceria dan biz kita semakin maju dengan jayanya.

Buat Mr Chua, Mdm Ooi, Miss Oliver, Miss Kay, Miss Rachel and Miss Catherine yang sentiasa menyokong dan membantu kami membina biz ini... ucapan Happy and very happy chinese new year to you all... diharapkan agar jalinan persahabatan yang terikat semakin kuat.. dan terus ceria dalam membantu ahli2 yang membina biz ini.


PESANAN PENTING!! Sempena Hari Raya Cina ini, HQ akan bercuti pada 15 dan 16 Februari, bersamaan hari Isnin dan Selasa... HQ hanya akan dibuka semula pada jam 11 pagi hari rabu 17 Februari, 2010... Oleh itu dinasihatkan bagi mereka yang dah nak kehabisan stok Alpha Lipid LifeLine ataupun Slim Diet II, sila buat pesanan anda selewat2nya pada hari Selasa atau Rabu ini, agar pesanan anda dapat anda terima selewat2nya pada hari Jumaat nanti...

Kalau anda membuat pesanan pada hari Khamis atau Jumaat... takut2 pesanan anda hanya akan akan terima pada Khamis atau Jumaat 18 dan 19hb... lama tuu... so buatlah keputusan yang bijak untuk biz anda... Selamat maju jaya ya...

Wednesday, February 3, 2010

Slim Diet II Kehabisan Stok??

0 comments
Setengah2 ahli sekarang ni tengah pening kepala untuk menjawab soalan dari ahli2 yang memesan produk penurunan berat badan cepat & selamat Slim Diet II.

Kenapa tak sampai2 lagi ni?
Janji kata 2 hari lepas, sampai hari ni tak de pun?

Itulah masalah yang sangat seronok didengar... kenapa seronok? kerana ini menunjukkan Slim Diet II memang menjadi dan membuatkan permintaan kepada produk Slim Diet II ini semakin laris dan menjadi-jadi...

Sama je macam produk Alpha Lipid LifeLine suatu ketika dulu... ramai yang marah2 dan pening kepala kerana keputusan stok... sebabnya kerana permintaan yang tinggi dan syarikat tak sempat mengeluarkannya mengikut permintaan tersebut. Kini tak menjadi masalah lagi kerana pengeluaran dan permintaan telah serata... itulah pengajarannya...

So jika anda ingin memajukan biz ini, promote produk Slim Diet II ini disamping Alpha Lipid LifeLine... biz anda pasti kan lebih maju lagi... insyallah..

Kami telah menghubungi HQ dan telah mendapat pengesahan bahawa stok Slim Diet II telah beransur pulih mulai dari kelmarin 03 Februari, 2010.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut berkaitan Slim Diet II ini, sila lawati http://www.beautyslimdiet.com/

Klik www.BeautySlimDiet.Com/sdpayment.htm untuk membuat tempahan.

So jangan lepaskan peluang menjana pendapatan dari Slim Diet II ini disamping produk yang dah menjadi sebutan ramai, Alpha Lipid LifeLine.

Semoga dengan permashyuran DUA produk hebat ini... Alpha Lipid LifeLine & Slim Diet II membuahkan rezeki yang mencurah2 kepada kita semua, insyallah.

Untuk keterangan lanjut sila hubungi En. Sham atau Pn Sue ditalian 013-9203194 atau 013-9441388, atau barangkali lebih mudah bagi anda untuk email aje ke alphalipidnet@yahoo.com

Bukan senang dan senang... bukan susah nak susah... so kalau nak berjaya teruskanlah usaha ye...

Monday, February 1, 2010

Soft Opening di Osaka, Jepun

0 comments
Satu perkembangan yang membanggakan kita semua, syarikat New Image akan melancarkan Soft Opening di Jepun. Walaupun ianya suatu pasaran baru, namun tidak mustahil dalam masa yang singkat akan terdapat Manager dan beberapa orang Supervisor disana.... kan...


Sekiranya anda mempunyai famili, rakan atau kenalan di Jepun, mungkin dan barangkali inilah peluang anda untuk membina rangkaian disana... mana tahu rezeki anda sememangnya ditulis di Jepun... Haikkk...


Apapun kita kena sentiasa POSITIF dan YAKIN yang segalanya MUNGKIN!! dan tiada yang mustahil... selagi nyawa dikandung badan... selagi minda waras bekerja... tak gila... segalanya boleh terjadi... pilihan ditangan kita... pilihlah yang sebaiknya sendiri...


Berikut adalah maklumat tentang Soft Opening tersebut:


正式な立ち上げアルファ脂質のライフライン事業の日本での第7回2010年2月の


Tarikh: 7 Febuari, 2010 bersamaan hari Ahad
Masa: 1.00 PM (Local Time)
Lokasi: RIHGA ROYAL HOTEL 5-3-68 NAKANOSHIMA KITAKU, OSAKA.
TEL +81664481121.


公式ローンチではリーガロイヤルホテル5-3-68中之島北区、大阪府。電話番号+81664481121。

Selamat maju jaya dannnn Arigatooo...

Anda Ahli Dibawah Rangkaian AlphaLipid.Net?

0 comments
Ya! jika itulah jawapannya, adakah anda menerima email dari admin AlphaLipid.Net (alphalipidnet@yahoo.com)? jika anda tidak menerima email2 yang penuh dengan maklumat biz dan produk Alpha Lipid LifeLine serta Slim Diet II... Termasukkanlah link2 yang boleh anda gunakan untuk memuatturun pelbagai tools untuk biz ini...

Sekiranya anda tidak menerima email itu dan sememangnya anda ahli yang berdaftar dibawah rangkaian AlphaLipid.Net, sila emailkan Nama Penuh, No ID (jika anda ingat) dan no telefon untuk kami masukkan nama dan email anda kedalam Sistem Email AlphaLipid.Net.

"Terima kasih atas email yang dihantar,
ia sangat membantu saya untuk membina
biz ini. Terima kasih sekali lagi"


"Pelbagai tools yang disediakan pasti dapat
membantu biz saya, insyallah"

Jangan lepaskan peluang mendapat maklumat dan bantuan secara online, sertai kami!

Hari Wilayah - HQ Tutup 1 Februari 2010

0 comments
Selamat Hari Wilayah bagi semua yang menyambutnya di Wilayah Persekutuan, WP Labuan & Putrajaya...

Bagi mereka yang membuat pesanan pada 1 Februari, 2010, pesanan anda hanya akan diproses bermula pada hari ini 2 Februari, 2010. Ini bermakna tempoh paling cepat anda akan menerima pesanan anda adalah pada esok hari, 3 Februari, 2010.

Buat peringatan semua ahli yang berada dibawah rangkaian AlphaLipid.Net, untuk mendapat pesanan dalam tempoh masa yang singkat, SATU HARI... anda perlu membuat pembayaran pesanan anda di www.alphalipid.net/payment.htm sebelum jam 12:00 tengahari. Kami akan membuat pesanan tersebut dan sekiranya tiada aral melintang, anda akan mendapat pesanan anda pada keesokkannya, insyallah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...