Wednesday, December 31, 2008

Selamat Tahun Baru 2009

0 comments
Tadi jarum jam melepasi 12:00 tengah malam... kita melangkah kaki ke tahun 2009. Azam tahun 2008 bagaimana? gerak masa tetap berlalu pergi, semakin berusia kita, tercapaikah segala azam lalu atau ianya dibiarkan kaku, beku didalam sejarah lalu.

Semoga 2009 memberikan kita kekuatan dan ketabahan menghadapi segala kemungkinan, apatah lagi dengan ekonomi yang dijangka akan bertambah meruncing.. semoga dapatlah kita menggunakan vehical (biz Alpha Lipid) untuk bekalan diri dan famili menghadapi semua kemungkinan itu.

Sesungguhnya bagi kami dan ramai lagi saksi dah membuktikan biz ini memang menjadi, so janganlah tangguh lagi... teruskan usaha memajukan diri bersama kami.

Doa dan harapan kami buat semua agar tahun 2009 ini akan memberikan kita kecemerlangan dalam kehidupan kita dan famili, insyallah.

Sunday, December 28, 2008

Syukur AlphaLipid.Net Terus Berkembang

2 comments
Pertengahan Ramadhan 1427H bersamaan 7 Oktober, 2006 satu titik sejarah dimana AlphaLipid.Net didaftarkan diruang cyber. Itulah saat2 awal produk berkhasiat Alpha Lipid LifeLine berada ditangan kami. Setiap cabaran kami lalui dengan hati yang tabah dan sabar.

Alhamdulillah kini, setelah melalui segala onakduri.. AlphaLipid.Net telah bertambah ceria, menerima kunjungan pelawat dari seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak, juga dari Indonesia, Filipina, Brunai, USA, UK, Singapura, Qatar dan banyak lagi negara2 lain. Beratus kunjungan pelawat setiap hari. Syukur kepada Illahi kerana anugerah ini...

Sesungguhnya AlphaLipid.Net bukan sahaja dapat membantu memberikan maklumat berkenaan produk kepada ahli2 yang berdaftar dibawah rangkaian AlphaLipid.Net sahaja malah kami bersyukur kerana ia juga dapat membantu ramai ahli2 dari rangkaian lain yang mendapatkan maklumat di AlphaLipid.Net lebih2 lagi disitu terdapat koleksi testimoni2 yang menarik (video) malah secara tidak langsung ianya memberi impak kepada ruang blog kami di http://www.alphalipidblog.co.cc/ http://www.alphalipidnews.co.cc/ dan ruang youtube.com kami di http://www.youtube.com/user/suhaila770301

Ikhlasnya, kami rasakan AlphaLipid.Net telah memudahkan ramai pengusaha2 biz ini secara langsung mahupun tidak langsung mendapat dan berkongsi maklumat. Semoga AlphaLipid.Net akan terus maju dengan iringan doa dan harapan dari semua, insyallah..

Salam Maal Hijrah 1430H

0 comments

Selamat menyambut Maal Hijrah 1430H, tahun baru berserta semangat baru. Semoga ini tahun kita bakal merubah kehidupan kita kearah yang jauh lebih baik didunia mahupun untuk bekalan diakhirat nanti, insyallah.

Untuk mencapai kejayaan didalam kehidupan ini amnya dan didalam biz ini khasnya, kita perlu berusaha, perlu ada TEKAD dan KEAZAMAN YANG KUAT! YAKIN pada diri dan YAKIN pada Dia Yang Maha Mengasihi... kerana keyakinan 100% kepada kudrat Dia akan pasti memberikan semangat yang kental untuk menempuhi segala cabaran. Dengan keyakinan itu jugalah, akan menarik (magnet) kejayaan, kecemerlangan... insyallah..

Jauhi rasa ragu dan was2 pada diri, apatah lagi ragu dan was2 pada kudrat Dia Yang Maha Esa. Kita perlu lakukan segala yang perlu untuk menjayakan biz kita ini, selainnya Dia Yang akan putuskan... cuma ingatlah Dia Maha Adil Lagi Maha Bijaksana, segala usaha yang dilaburkan, dengan tekad yang sungguh2... pasti kejayaan menanti... Insyallah..

Kepada mereka yang masih belum mencapai tahap Supervisor (dengan bonus 25% kekal) inilah permulaan yang baik bagi tahun Hijrah 1430H. Bagi mereka yang telah mencapai tahap Supervisor sila berkongsi pengalaman anda diforum www.team-alphalipid.net/forum semoga dengan perkongsian anda dapat membantu mereka lebih yakin, lebih bersungguh2 dan nekad dengan keputusan perniagaan yang tepat... mencapai Supervisor... insyallah..

Monday, December 22, 2008

Kunci Kejayaan Biz Alpha Lipid LifeLine

0 comments
Setiap kejayaan pasti ada petua dan kuncinya. Bila kita ada kunci tersebut maka mudahlah untuk membuka rahsia kejayaan didalam biz ini. Ramai yang telah mengunakan kunci ini dan mengajar agar biz partner mereka juga menggunakannya. Kunci tersebut adalah SUPERVISOR!!

Capailah tahap Supervisor secepat mungkin dengan pembelian kumpulan 30 tin atau pembelian peribadi 30 tin (terpulang kepada kemampuan). Setelah menjadi Supervisor, ajar dan bimbing mereka (downline) melakukan perkara yang sama, iaitu mencapai Supervisor.

Untuk mencapai tahap Manager, Ruby Executive, Emerald Executive malah Diamond Executive pun kuncinya dengan melahirkan ramai Supervisor dirangkaian anda.

Kepada semua Supervisor2 diluar sana sila daftar di www.team-alphalipid.net/forum untuk berkongsi kelebihan menjadi Supervisor dan berkongsi juga cara anda mencapai Supervisor. Semoga perkongsian anda diforum tersebut dapat membantu ramai mencapai tahap Supervisor nanti, insyallah.

5 Januari, 2009 Tarikh Tutup Bagi Disember, 2008

0 comments
5 Januari, 2009 adalah tarikh tutup bagi Disember, 2008. Semua pesanan anda mesti sampai ke HQ sebelum 5.00 petang. Tiada 'Top-Up' akan dibenarkan selepas dari tarikh dan masa tersebut.
Bagi mereka yang telah bersama kami mempromosikan produk Alpha Lipid LifeLine ini, inilah masanya untuk anda mencapai Supervisor kerana tarikh penutupan bagi Disember jatuh pada 5 Januari, 2009. Maka anda mempunyai peluang yang cerah untuk mengumpulkan 30 tin jualan dalam bulan ini. Ramai yang telah menyambut Peluang Keemasan ini dan yang akan menyambutnya. Anda bagaimana?

Anda boleh mengumpul 60 tin untuk mencapai tahap Supervisor, TAPI dari mengumpul 60 tin beberapa bulan akan datang, baik anda menambah sedikit sahaja lagi... mungkin hanya lagi 15 tin sahaja untuk anda mencapai Supervisor.

25% bonus akan anda terima setelah menjadi Supervisor! dan ianya berkekalan, tahap dan kelebihan mendapat 25% bonus akan terus menerus kekal tanpa turun tahap atau peratus bonus.
Buat keputusan yang tepat sebagai seorang usahawan!

Saturday, December 6, 2008

Cabaran Menulis Forum Diteruskan

0 comments
Kesan positif dari Cabaran Menulis Forum pada November 2008 lalu dapat dirasai oleh ahli2 dibawah rangkaian alphalipid.net & team-alphalipid.net. Banyak ilmu yang dikongsikan diforum www.team-alphalipid.net/forum selain dari merapatkan silaturahim sesama ahli.

Maka sebulat suara dipersetujui untuk meneruskan Cabaran Menulis Forum ini untuk bulan Disember, 2008. Semoga ianya dapat memberi manfaat buat semua, terutama buat ahli2 Team-AlphaLipid.Net, insyallah.

Bagi ahli Team-AlphaLipid.Net yang masih belum mendaftar diri didalam forum tersebut, sila lawati www.team-alphalipid.net/forum dan klik pada register, setelah register sila perkenalkan diri di ruang Ta'aruf diforum tersebut.

Selamat berforum buat ahli2 Team-AlphaLipid.Net semua.

Pengorbanan Mencapai Kejayaan

0 comments
Sempena menyambut Aidil Adha pada esok hari, tergerak hati ini untuk menulis disini, hari ini.. semoga ia menjadi panduan buat diri dan semua yang membaca blog ini, insyallah.

Pengorbanan adalah satu ramuan yang PERLU ADA untuk mencapai apa jua resepi kejayaan.. didunia mahupun diakhirat.. Salah satu pengorbanan yang PERLU ADA adalah KEREDHAAN dan KETULUSAN hati dan jiwa... juga emosi... didalam menerima apa juga bentuk dugaan dan cabaran hidup... dugaan dan cabaran dalam biz ini juga... semoga terpelihara, terjaga kita dari sifat2 yang masih lagi ramai yang mengamalkannya.. sikap yang menghalang untuk kita capai kejayaan... sikap TIDAK REDHA, 'redha' tapi masih merungut, 'redha' tapi masih tidak dapat menerima akan ketentuan yang telah ditetapkan oleh Dia Yang Maha Mengetahui. 'redha' tapi masih terkeluar kata2 "Kalaulah aku... tentu tak jadi begini"... so positiflah sentiasa..

Percaya dan yakinlah pada diri dan ketentuan Illahi... pada setiap dugaan yang menimpa, kita perlu tenang seketika, bagi diri dan minda menjana input yang diterima dan akhirnya.... kita redha dan yakin dengan sebenar2nya yakin... 100% yakin dan positif yang segala cabaran ini hanyalah buat sementara dan aturan yang terbaik dari Yang Maha Bijaksana juga buat kita, sebenarnya.. insyallah.
Selamat Menyambut Hari Raya Haji
dari Sham & Sue KB

2 Pemenang Cabaran Menulis Forum Bulan November

0 comments
Tahniah! Tahniah! Tahniah! kepada kedua2 pemenang Cabaran Menulis Forum Bulan November lalu, mereka adalah En. Samsutapa (Along) dari Kulim, Kedah dan En. Syed dari Kuching, Sarawak dengan post didalam forum sebanyak 7 post setiap sorang.

Ikhlas dari kaca mata kami, Along merupakan seorang yang bekerja keras dan sanggup membantu sesiapa sahaja yang inginkan bantuan beliau. Seorang yang bertubuh kecil tapi berjiwa sangat besar. Pelbagai rintangan yang beliau tempuhi selama ini dan setiap rempuhan cabaran itu beliau lalui dan rempuh dengan semangat yang kuat, tabah, positif dan sentiasa yakin dengan diri dan kudhrat Illahi. Target beliau untuk mengakhiri tahun 2008 ini dengan memasuki tahap Executive... Ruby Executive.

Kepada sesiapa yang berada dikawasan Kulim, Taiping dan Sitiawan dan ingin bersama kami membina biz ini, kami syorkan untuk anda menghubungi Along ditalian 013-4418544 atau email/ym beliau di alphalipidsamsul@yahoo.com. Anda juga boleh melawati website beliau di www.alphalipid.net/samsutapa.htm dan blog beliau di http://alphalipidsamsul.blogspot.com/

Gambar diatas: Along dan isteri (Dila) bergambar di Royalty Convention Kali Ke2 20 September 2008 lalu.

Pemenang Ke2 Cabaran Menulis Forum Bulan November adalah En. Syed Akil dari Kuching, Sarawak. Walaupun beliau baru sahaja bersama kita membina biz ini, beliau telah menunjukkan sikap yang positif dan professional. Dalam masa yang singkat sahaja beliau telah berusaha dengan pelbagai cara untuk mempromosikan Alpha Lipid LifeLine ini, termasukkan mengedarkan flyer, brochure, mengantung sepanduk dan membuat laman web sendiri di http://www.alphalipidhebat.com/. Kami mempunyai rasa yang sangat positif pada beliau, dengan usaha, kesungguhan dan komitmen yang diberi, kami sangat yakin beliau akan berjaya didalam biz ini, insyallah.

Kami berani menyatakan, insyallah jika diizinkan Dia Yang Maha Esa En. Syed akan mencapai Manager bulan Disember ini dan beliau juga bakal menjadi salah seorang yang akan mendapat royalti pada bulan Mac, 2009 nanti, insyallah.

Pada mereka yang ingin bersama kami di Negeri Sarawak, silalah hubungi En. Syed ditalian 014-8816709 atau email beliau di syedakil08@gmail.com

Secara jujurnya kepada mereka yang telah dan akan menjadi biz partner dibawah Along dan En. Syed, anda semua bertuah kerana mempunyai biz partner seperti mereka. Turuti gerak kerja mereka, bertanya dan bekerjasama dengan mereka, insyallah kejayaan pasti kan tiba jua... kejayaan untuk anda dan keluarga..

Selamat maju jaya.
Sham & Sue


Thursday, November 20, 2008

Jangan Ketinggalan RoadShow Mr. Michail Borissenko

0 comments
Anda dijemput untuk hadir ke RoadShow Ketua Saintis ditempat2 yang dinyatakan dibawah. Maklumat yang akan dikongsikan oleh Mr Michail Borissenko akan pasti dapat memberikan kita suatu ilmu yang bermanfaat untuk diri dan akan memudahkan lagi untuk kita membina biz Alpha Lipid LifeLine ini, insyallah.

Ketua Saintis dari Institute Colostrum Research, New Zealand http://www.colostrumresearch.org/ iaitu Mr Michail Borissenko akan mengadakan RoadShow pada tarikh dan tempat berikut:

KELANTAN
Tarikh: 21 November, 2008 (Jumaat)
Masa: 3.00 petang
Tempat: Dewan Kastam, Jalan Pengkalan Chepa, Kota Bharu, Kelantan

PULAU PINANG

Tarikh: 22 November, 2008 (Sabtu)
Masa: 8.30 malam
Tempat: Perpustakaan Negeri Seberang, Pulau Pinang

SELANGOR

Tarikh: 23 November, 2008 (Ahad)
Masa: 2.30 petang
Tempat: Hotel Armada Petaling Jaya, Selangor

JOHOR

Tarikh: 24 November, 2008 (Isnin)
Masa: 8.30 malam
Tempat: Hotel MSuite, Johor Bharu, Johor


Puan Suhaila berdiri dibelakang suami beliau En. Sham
bergambar bersama Ketua Saintis Mr. Michail Borissenko
dari Institute of Colostrum Research ketika lawatan beliau
ke Kota Bharu, Kelantan pada 2007 lalu.


Jangan lepaskan peluang ini, hadirlah bersama rakan2 dan famili.
Untuk keterangan lanjut sila hubungi En. Sham dan Puan Sue ditalian 013-9203194/013-9441388 atau hubungi wakil2 kami dikawasan anda di www.alphalipid.net/wakil.htm

Wednesday, November 19, 2008

27hb Tarikh Akhir Bagi November, 2008

0 comments
27 November, 2008 adalah tarikh tutup bagi November. Semua pesanan anda mesti sampai ke HQ sebelum 5.00 petang. Tiada 'Top-Up' akan dibenarkan selepas dari tarikh dan masa tersebut.

Saturday, November 15, 2008

Cabaran Menulis Forum!

0 comments
Salam hormat,
Bagi memeriahkan forum di www.Team-AlphaLipid.Net , kami dari AlphaLipid.Net dan Team-AlphaLipid.Net ingin mengalu2kan kepada ahli2 forum untuk menulis dan reply sebanyak mana artikel didalam forum www.Team-Alphalipid.Net/forum ini.

Cabaran ini bermula dari 16 November, 2008 sehingga 30 November, 2008. Diakhir tempoh cabaran ini, sesiapa yang berjaya menjadi ahli forum yang paling banyak 'post'kan artikel/reply akan mendapat 'Ulasan Peribadi' (Personal Review) dari pihak AlphaLipid.Net dan 'Ulasan Peribadi' tersebut akan dipaparkan diblog Berita Terkini pada Minggu Pertama bulan Disember nanti.

Personal Review tersebut sudah pasti akan memberi impak kepada biz mereka yang memenangi cabaran ini.

Apa yang akan diperkatakan dalam Personal Review tersebut?
Tentang diri mereka yang menang, maklumat diri, biz termasuklah telefon/email/website (jika ada) dan pandangan positif kami terhadap beliau dan biz beliau.

Siapa yang boleh menyertai Cabaran ini?
Semua ahli yang telah berdaftar dibawah rangkaian AlphaLipid.Net SAHAJA dan menjadi ahli forum didalam bulan November, 2008.

Semoga cabaran ini dapat memberi manfaat buat semua ahli2 forum.

Cabaran bermula! Selamat berjaya!

Friday, November 14, 2008

Alpha Lipid LifeLine BUKAN UBAT!

0 comments
Itulah peringatan yang perlu kita berikan kepada setiap individu yang mengambil produk berkhasiat Alpha Lipid LifeLine. Alpha Lipid LifeLine BUKAN UBAT yang akan menyembuhkan penyakit yang mereka hadapi.

Sekiranya mereka mempunyai sakit Diabetis, Darah Tinggi, Strok, Saraf, Buasir, alahan, lelah dan penyakit2 lain, MEREKA HARUS TERUSKAN PENGAMBILAN UBAT dari doktor yang merawat mereka, sehinggalah penyakit mereka beransur sembuh. Namun dengan mengamalkan Alpha Lipid LifeLine bersama ubat dari doktor, insyallah proses penyembuhan akan menjadi lebih cepat dan selamat.

Walaupun Alpha Lipid LifeLine BUKAN UBAT, sesungguhnya tidak dapat dinafikan lagi bahawa dengan mengamalkan Alpha Lipid LifeLine ramai yang telah pulih dari penyakit mereka. Buktinya terdapat dimerata2, jika diinternet anda boleh cari "testimoni alpha lipid" dan melihat sendiri berbagai laman web dengan berbagai testimoni menarik lagi hebat dari pengambilan Alpha Lipid LifeLine ini.

Bagi mereka yang masih belum mencuba produk ini, cubalah anda dan pasti tidak akan menyesal kerana ramai... terlalu ramai yang telah kembali sihat dari berbagi penyakit, walaupun ada yang telah bertahun2 lamanya menderita, menanggung penyakit tersebut.

Selamat mencuba.

Thursday, November 13, 2008

Lewat Mendapat Nombor Ahli & Kad Keahlian

0 comments
"Assalammualaikum, saya telah pun membeli 3 tin susu alpha lipid dan kini tinggal lagi 1 tin. Semasa membeli, kawan saya memberitahu otomatik menjadi ahli bila membuat 3 tin pembelian. Saya membelinya sebelum bulan puasa lepas dan telah mengisi borang keahlian tapi sampai sekarang tiada apa apa yang saya terima dari pihak syarikat. Soalan saya kenapa begitu lama untuk mendapatkan kad keahlian? Terima kasih"

Email diatas kami terima dari seorang ahli baru dari rangkaian lain (Bukan rangkaian AlphaLipid.Net) bertanyakan tentang keahlian beliau. Untuk makluman sekiranya anda adalah salah seorang yang mengalami nasib yang sama, anda mempunyai 2 pilihan untuk menyelesaikan masalah tersebut.

1. Hubungi mereka yang mendaftarkan anda dan bertanyakan tentang nombor ahli.
2. Hubungi HQ ditalian 03-22872988, dan bertanyakan tentang nombor keahlian anda dengan memberi HQ rujukan nombor kad pengenalan anda.

Kebiasaannya apabila pendaftaran ahli dibuat, nombor ahli boleh didapatkan dalam tempoh 5 hingga 7 hari bekerja sahaja. Anda boleh terus menghubungi HQ untuk mendapatkan nombor ahli anda.

Kad keahlian biasanya akan dihantar melalui pos dalam tempoh sebulan dari tarikh menjadi ahli. Walaupun begitu, setelah anda mendapatkan nombor ahli anda melalui Upline/HQ, anda telah boleh membuat pembelian seterusnya dengan menggunakan nombor ahli tersebut.

Semoga maklumat ini dapat membantu.

Wednesday, November 12, 2008

Forum Team-AlphaLipid.Net Kembali!

0 comments
Tah kenapa, akibat tidak berhati2, sistem forum kita di Team-AlphaLipid.Net telah tergendala.. tersekat dari kelmarin petang (12/11/08)... setelah berusaha untuk mengembalikan forum dan data2nya.. akhirnya usaha menemui kegagalan... team-it kami terpaksa mengambil keputusan untuk me'reset'kan kembali forum ini kepada asal. Makanyaaaa... segala data yang telah dimasukkan oleh ahli2 forum beberapa hari lalu telah terpadam terus.

Disini kami dari Team-AlphaLipid.Net menyusun sepuluh jari memohon maaf diatas kesulitan yang timbul. Doa dan harapan kami agar segala dugaan diperingkat permulaan ini hanya akan menaikkan lagi qualiti forum dan menjadikan forum di Team-AlphaLipid.Net ini semakin popular dikalangan pengiat2 biz Alpha Lipid LifeLine dibawah rangkaian AlphaLipid.Net, insyallah.

Marilah sama2 kita memeriahkan forum Team-AlphaLipid.Net ini. War2kan kepada rakan2 dan kenalan agar melawati forum ini untuk mengenali ahli2 dirangkaian ini dan melihat sendiri testimoni yang dikongsikan oleh ahli2 lainnya.

Forum Team-AlphaLipid.Net Tergendala!

0 comments
Forum Team-AlphaLipid.Net yang baru dilancar baru2 ini mengalami sedikit masalah teknikal yang menyebabkan anda tidak dapat login dan memaparkan topik. Masalah timbul pada jam 4:30 petang dan dijangka akan siap dibaiki selewat2nya pagi esok.

Kerja2 pembaikian sistem forum akan dilakukan oleh team-IT kita secepat mungkin, semoga forum ini akan kembali beroperasi, insyallah.

Sama2lah kita berdoa agar kerja2 pembaikian sistem forum ini dipermudah dan diperlancarkan oleh Dia Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang.

Tuesday, November 11, 2008

Masih Belum Terima Bonus Cek

0 comments
Contoh cek2 ahli dibawah rangkaian AlphaLipid.Net

Ini adalah satu cabaran yang perlu dilalui oleh sesetengah ahli. Bonus cek yang tidak sampai ke alamat disebabkan oleh banyak faktor dan salah satunya alamat yang tidak lengkap. Maka cek tersebut terpaksa dihantar kembali ke HQ di MidValley. Saya dimaklumkan cek2 yang masih belum diambil kini telah bersusun di HQ, dan mungkin cek anda salah satu darinya.

Rasanya semua dah maklum, akibat permintaan yang semakin menjadi-jadi pada produk Alpha Lipid LifeLine ini, dari hasil testimoni yang timbul disana sini... ramai sekali... maka adalah menjadi kewajiban pada diri sendiri sekiranya anda masih belum menerima bonus cek yang sepatutnya anda terima, sila minta bantuan Upline Supervisor/Manager/Executive anda dan berhubunglah terus dengan HQ ditalian 03-22872988 dan tanyakan hal ini dengan Mdm Ooi atau Miss Oliver.

Kepada ahli yang berdaftar dibawah rangkaian AlphaLipid.Net anda boleh memaklumkan tentang hal ini kepada kami melalui email alphalipidnet@yahoo.com dan email support team di HQ mysupport@newimageasia.com

Saturday, November 8, 2008

Forum Team-AlphaLipid.Net 'ALIVE'

0 comments
Alhamdulillah, segala puji kehadrat Illahi yang mengizinkan inisiatif baru didalam rangkaian AlphaLipid.Net tercipta. Forum yang secara rasminya 'online' pada Jumaat 7hb November, 2008 boleh dilayari di www.team-alphalipid.net atau terus ke laman forum di www.team-alphalipid.net/forum Kemudahan khas buat ahli-ahli yang berdaftar dibawah rangkaian AlphaLipid.Net, semoga ianya menambahmudahkan segala urusan perniagaan Alpha Lipid LifeLine kita, insyallah.

Didalam forum tersebut anda boleh berkongsi pengalaman dalam membina perniagaan ini, berkongsi testimoni, tips dan petua. Berkomunikasi, berkenalan sesama ahli dibawah rangkaian yang semakin meriah ini, semoga segalanya memberikan manfaat buat semua, terutama dan teristimewa buat keluarga AlphaLipid.Net

Kemudahan IT & Internet kita pelopori didalam membina, mempromosi produk berkhasiat Alpha Lipid LifeLine!

Sekiranya anda ingin menyertai rangkaian kami, anda boleh menghubungi En. Sham ditalian 013-9203194, Puan Sue ditalian 013-9441388 atau wakil2 kami yang berdekatan dengan anda di www.alphalipid.net/wakil.htm

Selamat Maju Jaya dari kami..

Tuesday, October 28, 2008

Perhatian! Ahli Biasa, Supervisor & Manager

0 comments
Oleh kerana perkembangan biz Alpha Lipid LifeLine semakin menjadi2. Kami di AlphaLipid.Net ingin mengingatkan kepada sesiapa yang berdaftar dibawah anda (group AlphaLipid.Net) dengan pembelian 6 tin dan keatas dalam bulan Oktober 2008 yang masih belum terpapar namanya di website AlphaLipid.Net (www.alphalipid.net/wakil.htm) dan blog2 kami untuk memaklumkan kepada pihak kami dengan menghantar maklumat mereka ke email alphalipidnet@yahoo.com

Anda hanya perlu menghantar senarai Nama, No Telefon dan Lokasi mereka sahaja, pihak kami akan mengemaskini website tersebut dalam minggu pertama bulan November, 2008 nanti, insyallah.

Kerjasama dari semua sangat kami hargai dan didahulukan dengan jutaan terima kasih.

Ikhlas
Admin

Sunday, October 26, 2008

Berkongsi Petua Membina Perniagaan Bersama AlphaLipid.Net

0 comments



Petua Membina Perniagaan Alpha Lipid Bersama AlphaLipid.Net ini dikongsi bersama oleh En. Samsutapa dari Kulim, Kedah. Pengalaman beliau dalam membina perniagaan ini bersama rakan-rakan beliau telah membantu ramai dikalangan mereka yang mempunyai masalah kesihatan untuk kembali sihat.

Semoga petua yang dikongsikan ini dapat memberi manfaat buat semua didalam meraih pendapatan dari perniagaan ini.

Kami di AlphaLipid.Net mengalu2kan perkongsian petua dan tip2 bagi membina perniagaan ini dari semua yang berdaftar dibawah group kami. Perkongsian petua berbentuk video atau teks akan kami terima. Petua yang dirasakan dapat membantu ramai membina perniagaan ini akan dipaparkan di blog www.alphalipidnews.co.cc dan nama & no telefon anda akan dipaparkan sekali bersama petua tersebut.

Rebutlah peluang ini dengan berkongsi petua membina perniagaan Alpha Lipid Bersama AlphaLipid.Net!

Untuk maklumat lanjut sila hubungi En. Sham ditalian 013-9203194 atau email kami di alphalipidnet@yahoo.com

Saturday, October 25, 2008

Testimoni Terkini Ke Email Anda Pula!

0 comments
14 Oktober lalu, pihak kami telah menambah kemudahan agar anda boleh mendapatkan Berita AlphaLipid.Net Terkini terus ke email anda sebaik saya Berita Terkini tersebut dipaparkan diblog http://www.alphalipidnews.co.cc/

Ramai yang telah menggunakan kemudahan ini dan mendapat Berita AlphaLipid.Net Terkini terus ke email mereka sebaik sahaja berita tersebut diposkan ke blog http://www.alphalipidnews.co.cc/

Kini Berita Baik kepada mereka yang sentiasa mengikuti perkembangan Alpha Lipid dan testimoni2 baru, anda boleh mendapatkan tentang Testimoni2 Terbaru sebaik sahaja ia diposkan ke blog http://www.alphalipidblog.co.cc/ dengan melayari blog tersebut dan mendaftar email diruangan yang disediakan disebelah kanan.

Cepat daftarkan email anda, kerana pihak kami akan poskan beberapa testimoni2 hebat dari kawasan Utara Tanahair di blog ini dalam tempoh terdekat ini.

Jangan ketinggalan untuk mendapat Testimoni Terkini! Daftar Segera!
Terima kasih kepada www.feedburner kerana menyediakan perkhidmatan ini.

Tuesday, October 21, 2008

Pengedar Diperlukan!

0 comments
Kami menghulurkan tangan, menyambut anda untuk bersama2 kami membina perniagaan yang kini sedang meningkat gemilang. Royalti menjadi bukti, Berita2 menjadi saksi, Alpha Lipid LifeLine memang menjadi, membantu ramai yang sakit untuk sihat kembali. Kini ramai yang telah bersama kami membina masa depan yang lebih gemilang.

Kami perlukan Anda yang berada di kawasan2 berikut:

Kota Kinabalu Sabah, Miri, Kuching Sarawak, Nilai, Seremban Negeri Sembilan, Johor Bahru, Kota Tinggi, Mersing, Segamat Johor, Perlis, Terengganu, Muadzam Shah Pahang malah di Singapura, Indonesia, Filipina, Taiwan, China dan dimana sahaja.

Asalkan anda ingin berjaya, hubungi En. Sham ditalian 013-9203194, Puan Sue 013-9441388, wakil2 kami dikawasan anda www.alphalipid.net/wakil.htm atau email kami di alphalipidnet@yahoo.com

Monday, October 20, 2008

Keahlian RM50 (Starter-Kit) Diberhentikan!

2 comments
Setelah mendapat pengesahan dari HQ, kami ingin mengumumkan pakej untuk menjadi ahli dengan membeli Starter-Kit berharga RM50 diberhentikan buat sementara. Kami akan mengumumkan sebaik sahaja mendapat makluman dari HQ, sekiranya pakej ini diadakan semula.

Kepada mereka yang ingin menjadi ahli, adalah digalakkan agar mengambil peluang menjadi ahli secara PERCUMA dengan membeli 3 tin Alpha Lipid LifeLine. Mereka yang berdaftar dibawah kumpulan AlphaLipid.Net akan menerima hadiah penghargaan tambahan iaitu 4 buah ebook secara PERCUMA!!

Untuk maklumat lanjut sila hubungi En. Sham ditalian 013-9203194 atau Puan Sue ditalian 013-9441388 atau wakil2 kami yang berhampiran dengan anda yang tersenarai di www.alphalipid.net/wakil.htm

Alpha Lipid LifeLine HALAL?

0 comments
Pertanyaan tersebut sering ditanyakan kepada kami. Secara mudahnya Alpha Lipid LifeLine adalah susu awal lembu yang diambil dari ibu lembu yang baru melahirkan anak dalam tempoh 36 jam pertama. Susu lembu tentulah halal, namun dari segi teknikalnya Alpha Lipid LifeLine tidak memerlukan Sijil HALAL dari JAKIM kerana produk ini telah mendapatkan Sijil HALAL dari Badan-badan Islam yang diiktiraf oleh JAKIM sendiri iaitu N.Z. Islamic Processed Food Management.
Sijil HALAL yang dikeluarkan oleh JAKIM adalah kepada produk2 yang dikeluarkan atau dikilangkan di Malaysia sedangkan Alpha Lipid LifeLine dihasilkan di New Zealand dan dibungkus terus di New Zealand.

Sila rujuk badan2 yang diiktiraf oleh JAKIM ini dilink berikut:
http://www.mediafire.com/?qicdngwjony

Saturday, October 18, 2008

Syarat Terbaru Mencapai Executive

0 comments
Berita ini baru kami terima, mulai Oktober 2008, syarat untuk mencapai tahap Executive adalah seperti berikut:

Ruby Executive : 2 kaki Manager dengan minimum 5,000nv setiap satu.
Emerald Executive : 3 kaki Manager dengan minimum 5,000nv setiap satu.
Diamond Executive : 4 kaki Manager dengan minimum 5,000nv setiap satu.

Tabung Pelancongan juga telah dihadkan kepada tahap Ruby dan keatas sahaja, dengan minimum 1,200pv setiap bulan. 1% dari jualan PV bulanan syarikat akan dikira untuk tabung pelancongan.

29hb Tarikh Akhir Bagi Oktober, 2008

0 comments
29 Oktober, 2008 adalah tarikh tutup bagi Oktober. Semua pesanan anda mesti sampai ke HQ sebelum 5.00 petang. Tiada 'Top-Up' akan dibenarkan selepas dari tarikh dan masa tersebut.

Bagi mereka yang masih belum mengisi dan faxkan borang 'Direct Bank-In Facilities', sila berbuat demikian sebelum 29/10/08 jam 5:00 petang juga. Sila faxkan ketalian 03-21784025. HQ akan memulakan proses bank-in komisen ahli pada November, 2008. Untuk dapatkan borang tersebut sila download dilink berikut http://www.mediafire.com/?qjdlve3zmnq

Friday, October 17, 2008

Brosur Percuma Untuk Semua!

0 comments
AlphaLipid.Net telah mengeluarkan brosur Alpha Lipid LifeLine untuk kemudahan mereka yang berdaftar dibawah AlphaLipid.Net khasnya dan bagi pengedar2 Alpha Lipid LifeLine secara amnya untuk mempromosi produk ini.

Anda boleh membeli brosur ini dalam pek 10 keping dengan harga RM6.00 setiap satu pek (termasuk kos pos). Brosur ini dalam bahasa Malaysia, dicetak 'full color' depan dan belakang diatas kertas kilat.

Anda juga boleh 'download' brosur ini diblog ini (http://www.alphalipidnews.co.cc/) secara PERCUMA! Download, Print dan Edar kepada prospek2 anda.

Semoga brosur dari AlphaLipid.Net ini dapat membantu anda memajukan perniagaan anda.

Bagi mereka yang ingin membeli brosur ini, sila hubungi En. Sham ditalian 013-9203194.

Wednesday, October 15, 2008

Khas Buat Supervisor, Manager dan Executive

0 comments
Ramai yang telah melihat sendiri wang 2.8 juta diberikan kepada 435 orang penerima royalti pada 20 September, 2008 lalu. Masa untuk anda pula akan tiba nantinya. Mac 2009 akan menyaksikan ANDA menerima royalti didalam beg, barangkali.

Segalanya bermula disaat ini, bagi mereka yang telah Supervisor, Manager dan ditahap Executive, JANGAN LUPA untuk membuat sekurang2nya 800gv (group volume) setiap bulan. Kepada mereka yang GAGAL memenuhi syarat yang ditetapkan oleh syarikat ini, maka anda akan terkeluar dari kelayakan untuk mendapat royalti pada Mac 2008 nanti.

Ingat, 800gv JANGAN LUPA!!

Walaubagaimanapun kami di AlphaLipid.Net menyesyorkan kepada semua Supervisor, Manager dan Executive untuk membuat sekurang2nya 1,200gv setiap bulan. Kepada mereka yang mengekalkan sekurang2nya 1,200gv setiap bulan akan layak menerima pakej pelancongan percuma yang akan diberitahu oleh syarikat kelak (mengikut syarat2 yang ditentukan oleh syarikat).

Mungkin anda adalah salah seorang yang akan terbang ke New Zealand pada 2009 nanti dalam sambutan Ulangtahun ke25 syarikat.

Selamat maju jaya!

Tuesday, October 14, 2008

Berita AlphaLipid.Net Terkini ke Email Anda!

0 comments
Pihak kami telah menambah kemudahan agar anda boleh mendapatkan Berita AlphaLipid.Net Terkini terus ke email anda sebaik saya Berita Terkini tersebut dipaparkan diblog www.alphalipidnews.co.cc

Jutaan terima kasih kepada http://www.feedburner.com/ kerana menyediakan kemudahan ini. Sila daftarkan alamat email anda disebelah kanan blog ini (diatas Galeri Fotopages).

Jangan ketinggalan untuk mendapat Berita AlphaLipid.Net Terkini! Daftar Segera!

Friday, October 10, 2008

KEAHLIAN PERCUMA KEMBALI LAGI!!

0 comments
Sebentar tadi saya menerima panggilan dari Miss Kay di HQ N.Z. New Image Sdn. Bhd. beliau memaklumkan bahawa pakej 3 tin dengan keahlian percuma kembali lagi (Bermula dari 10 Oktober, 2008 sehingga diberitahu kelak). Ini bermakna kepada sesiapa yang masih belum menjadi ahli dan ingin menjadi ahli tanpa membayar yuran keahlian RM50.00 boleh membeli pakej 3 tin Alpha Lipid LifeLine dan mendapat keahlian secara PERCUMA!!

Mereka yang berdaftar dibawah kumpulan AlphaLipid.Net akan menerima hadiah penghargaan tambahan iaitu 4 buah ebook secara PERCUMA!!

Walaubagaimanapun, oleh kerana pukulan dan hentaman ROYALTY CONVENTION Kali Ke2 pada baru2 ini, maka ramai yang ingin serius untuk menjana pendapatan melalui perkongsian produk Alpha Lipid LifeLine ini. Bagi mereka yang ingin bersama kami menjana pendapatan dari produk ini, anda boleh terus mencapai tahap SUPERVISOR dengan membuat pembelian 30 tin dan anda akan diberi website AlphaLipid.Net dengan No Telefon anda secara PERCUMA!!! Website ini bernilai RM880.00

Anda boleh melihat contoh website Supervisor ini di www.alphalipid.net/samsutapa.htm atau www.alphalipid.net/jasmi.htm atau www.alphalipid.net/sheda.htm atau www.alphalipid.net/zakaria.htm atau www.alphalipid.net/zainuddin.htm dan banyak lagi...

Untuk maklumat lanjut sila hubungi En. Sham ditalian 013-9203194 atau Puan Sue ditalian 013-9441388. Anda juga boleh menghubungi kami melalui email alphalipidnet@yahoo.com

Tuesday, October 7, 2008

Kini Menjadi Ahli Dengan RM450 Sahaja!

0 comments
Kini anda boleh menjadi ahli atau wakil bebas bagi Syarikat N.Z. New Image Sdn Bhd dengan berdaftar dibawah kumpulan AlphaLipid.Net dengan hanya RM450.00
Sila buat tempahan anda di www.alphalipid.net/payment.htm

Anda akan mendapat 2 tin Alpha Lipid LifeLine (450g), 1 botol 60biji kapsul/tablet dan Starter-Kid. Dengan pembelian RM450 ini, anda secara sah menjadi ahli atau wakil bebas yang membolehkan anda mempromosi, menjual dan menjana pendapatan dari produk berkhasiat Alpha Lipid LifeLine ini.

Kepada mereka yang serius untuk menjana pendapatan 4 angka & 5 angka dari Alpha Lipid LifeLine ini, sila hubungi kami ditalian 013-9203194 atau 013-9441388 atau hubungi wakil-wakil kami diseluruh Malaysia di www.alphalipid.net/wakil.htm

Sunday, September 28, 2008

Selamat Hari Raya Aidil Fitri

0 comments
Dikesempatan ini kami dari AlphaLipid.Net umumnya dan saya dan isteri menyusun sepuluh jari memohon kemaafan dari semua pelawat2 AlphaLipid.Net dan blog2 kami seandai ada kesilapan yang tidak kami sedari dalam menyampaikan maklumat melalui AlphaLipid.Net dan blog2 kami.

Semoga Aidil Fitri yang bakal tiba dalam sehari dua lagi akan membawa keberkatan dalam kehidupan ini, semoga jua Dia sentiasa merahmati hidup ini. Segala puji hanya bagi Dia Yang Maha Esa, Yang Maha Pengampun... selawat serta salam buat Rasululullah dan keluarga serta para sahabat.

Selamat Hari Raya Aidil Fitri
Maaf Zahir & Batin
Ikhlas dari Sham & Sue serta keluarga AlphaLipid.Net

RM2.8 juta Menjadi Bukti Biz Ini Menjadi

0 comments
5 orang dari 435 orang penerima royalti

435 orang penerima royalti, menjadi bukti syarikat memberi RM2.8 juta kepada mereka pada 20 September lalu. Majlis yang disaksikan lebih dari 3,000 orang dari seluruh Malaysia dan juga delegasi luar seperti Taiwan, Singapura, Indonesia, Filipina, Hongkong, Australia dan New Zealand.

Delegasi luar yang majoritinya dari Taiwan (T-Shirt Merah). Mereka sangat bersemangat dengan pencapaian yang ditunjukkan oleh ahli dari Malaysia.

Pada 14 Mac, 2008 lalu (Royalty Convention Pertama) syarikat telah memberi RM1 juta kepada 59 orang penerima royalti. Kini perkembangan yang sangat memberangsangkan telah membolehkan syarikat memberi RM2.8 juta kepada 435 orang penerima royalti.

Deretan 60 buah beg berisi wang tunai melebihi RM10,000 setiap beg. Malah ada yang melebihi RM30,000, RM50,000, RM100,000 dan juga yang melebihi RM200,000.

Inilah realitinya, rezeki yang melimpah ruah ini bukan kerana ahlinya yang pandai menjual produk Alpha Lipid LifeLine TETAPI kerana produk tersebut telah dikenali dan telah dipercayai oleh ramai pengamal2nya bagi memelihara kesihatan dan menyihatkan mereka yang mempunyai masalah kesihatan.

Gambaran dekat wang dalam beg.

Sekiranya anda ingin bersama kami membina biz yang sedang membangun ini, sila hubungi kami ditalian 013-9203194 atau 013-9441388 atau anda boleh menghubungi kami melalui email di alphalipidnet@yahoo.com

Sila lihat gambar2 royalti di http://alphalipidnet.fotopages.com/

Monday, September 15, 2008

25/09/08 Tarikh Akhir Bagi September 2008

0 comments
Jam 10 pagi tadi, kami telah mendapat 'confirmation' dari HQ, tarikh akhir untuk pesanan bulan September, 2008 adalah pada 25/09/08 sebelum 5:00 petang. Penerimaan pesanan pada 26/09/08 akan dikira untuk bulan Oktober, 2008.

Sila buat pesanan stok yang banyak bagi tempoh cuti Hari Raya Aidil Fitri kerana selepas tarikh tutup pesanan tersebut (25/09/08), syarikat hanya akan dibuka semula pada 06/10/08.

Dengan erti kata lain, 10 hari dari 26/09/08 hingga 05/10/08 tiada pesanan yang akan diproses.

Bagi mereka yang masih belum mengisi dan faxkan borang 'Direct Bank-In Facilities', sila berbuat demikian sebelum 25/09/08 jam 5:00 petang juga. Penerimaan borang tersebut selepas dari tarikh tersebut, akan dikira untuk bonus bulan Oktober. Untuk dapatkan borang tersebut sila download dilink berikut http://www.mediafire.com/?qjdlve3zmnq

Buatlah keputusan yang terbaik untuk biz anda, sediakan stok semasa cuti Hari Raya ini!

Friday, September 12, 2008

435 Penerima Royalti Kali Ke2 20 September, 2008

0 comments
Jika pada Royalti Pertama pada 14.03.08 lalu, seramai 59 orang penerima royalti ketika itu, kini sejarah terukir lagi, malah ketika menulis blog inipun saya sudah terasa meremang bulu roma kerana perkembangan perniagaan Alpha Lipid LifeLine di Malaysia ini sangat hebat, alhamdulillah.. Syukur kehadrat Dia Yang Maha Esa...

Sesungguhnya Penerima Royalti Kali Ke 2 yang akan diadakan di Sunway Pyramid Convention Centre pada 20.09.08 nanti adalah seramai 435 orang!! 135 orang terdiri dari mereka yang mendapat Selendang Emas, 76 orang penerima Selendang Merah dan 224 orang penerima Selendang Biru.

Jika diRoyalti Pertama, syarikat telah memberi RM1,000,000 (1 juta) kepada 59 orang penerima royalti, apatah lagi pada 20 September nanti... jutaan ringgit.. itu pasti!! 435 orang penerima royalti!!

Anda saksikan sendiri sejarah ini... terukir lagi... nanti! buka mata dan bukalah hati, semua itu nanti kan jadi realiti...

Sekiranya anda punyai sebarang pertanyaan tentang royalti, mahupun gerakan hati untuk cuba biz ini... hubungi kami... ditalian ini 013-9203194 atau 013-9441388

Cabutan Bertuah Melebihi RM20,000

0 comments
Royalty Convention pada 20 September 2008 yang akan berlangsung di Sunway Pyramid Convention Centre akan menawarkan Cabutan Bertuah melebih RM20,000 (malah ada khabar angin yang mengatakan jumlah Cabutan Bertuah tersebut akan mencecah RM40,000)

Nilai Cabutan Bertuah yang paling tinggi adalah RM3,000 diikuti dengan RM2,000 RM1,000 dan yang paling kecil berjumlah RM500

Jangan Lepaskan Peluang Ini! Anda mungkin penerima Cabutan Bertuah tertinggi RM3,000

Masuk adalah percuma!! Hadirlah bersama famili dan rakan2 dan mereka juga berpeluang mendapat cabutan bertuah tersebut. Selain dari itu anda akan mendapat 'Door Gift' sebagai hadiah kenangan dari Syarikat N.Z. New Image Sdn. Bhd.

Semoga Anda Bertuah!
Jumpa Anda Disana!

Untuk keterangan lanjut sila hubungi En. Sham ditalian 013-9203194 atau Pn. Sue ditalian 013-9441388

Maklumat ini diperolehi dari En. Nik Hafiz di Business Presentation, MGU Hotel, Kota Bharu pada 12.09.08 jam 3:00ptg.


Monday, September 8, 2008

'Direct Bank In Facilities'

0 comments
Pihak syarikat telah mengedarkan borang pendaftaran 'Direct Bank In Facilities' kepada ahli. Borang ini bertujuan untuk memudahkan syarikat untuk terus Bank In bonus ahli terus keakaun mereka.

Kepada mereka yang telah menerima borang tersebut, sila isikan butiran anda dan butiran akaun bank anda dan faxkan kepada HQ ditalian 03-22878829.

Bagi yang masih belum menerima borang tersebut, sila download borang tersebut di http://www.mediafire.com/?qjdlve3zmnq

Tindakan segEra ahli sangat dihargai agar segala urusan dapat dipercepatkan.

Sekian.
Admin
KEKAL SIHAT & MUDA SECARA SEMULAJADI

Tiada Lagi Keahlian Percuma!

0 comments
Syarikat N.Z. New Image Sdn Bhd telah memaklumkan bahawa mulai Oktober, 2008 tiada lagi Keahlian Percuma dengan setiap pembelian 3 tin Alpha Lipid LifeLine. Mulai bulan depan, yuran keahlian RM50 akan dikenakan untuk menjadi ahli.
Oleh itu kami diAlphaLipid.Net ingin mewar2kan kepada ahli semua agar menaja famili, rakan2 dan kenalan anda seramai mungkin pada bulan September ini.
.
Jangan lepaskan peluang menjadi ahli PERCUMA dengan setiap pembelian 3 tin Alpha Lipid LifeLine.
.
SEPTEMBER 2008 SAHAJA!

www.alphalipid.net/payment.htm

Saturday, September 6, 2008

Hadiah Dari AlphaLipid.Net Bagi UlangTahun Ke 24 Syarikat

0 comments
Sempena menyambut UlangTahun Ke 24 Syarikat, kami dari AlphaLipid.Net ingin menghadiahkan kepada Supervisor2, Manager2 dan Executive dari group AlphaLipid.Net SAHAJA!

Hadiah yang bernilai RM880 akan diberi melalui email masing2 berperingkat2. Untuk melancarkan pemberian hadiah tersebut, Supervisor, Manager dan Executive dibawah AlphaLipid.Net dikehendaki menghantar email dengan subject "Hadiah Harijadi RM880" ke alphalipidnet@yahoo.com

Lagi cepat anda menghantar email tersebut, lagi cepat anda menerima hadiah tersebut. Hadiah ini akan memudahkan dan memajukan perniagaan anda untuk membina perniagaan memasarkan Alpha Lipid LifeLine ini, insyallah.

Penerima hadiah adalah tertakluk kepada syarat2 yang telah ditetapkan oleh AlphaLipid.Net

Hadiah ini juga akan diberikan kepada mereka yang mencapai tahap Supervisor dibulan ini, lebih cepat anda mencapai tahap Supervisor maka lebih cepat anda menerima hadiah bernilai RM880 tersebut.

CEPAT! HADIAH ADALAH TERHAD!

Email Download Link Ebook

0 comments
Salam hormat, kepada sesiapa yang telah menjadi ahli dibawah AlphaLipid.Net tetapi masih belum menerima Ebook yang dijanjikan, sila hantar email dengan subject "Ebook Belum Terima" ke alphalipidnet@yahoo.com

Pihak kami telah cuba sedaya upaya untuk menghantar Download Link Ebook berkenaan namun terdapat beberapa email yang tidak menerima email kami tersebut kerana ia terus memasuki Folder SPAM penerima.

Harap Maklum.

Tuesday, September 2, 2008

Kemaskini Senarai Wakil AlphaLipid.Net

0 comments
Pihak pengurusan http://www.alphalipid.net/ telah mengemaskini senarai wakil yang berdaftar dibawah AlphaLipid.Net. Anda boleh melihat senarai wakil tersebut di www.alphalipid.net/wakil.htm

Nama yang terdapat disenarai ini adalah mereka yang membuat pembelian 6 tin semasa pendaftaran ahli. Kami juga telah mengemaskini senarai wakil yang terdapat di "scrollbar" dilaman utama http://www.alphalipid.net/

Oleh kerana pendaftaran yang sangat menggalakkan, hingga menyebabkan "scrollbar" penuh dan padat, pihak pengurusan telah mengambil keputusan untuk menyenaraikan mereka yang berada ditahap Supervisor dan ke atas sahaja di"scrollbar" tersebut.

Kami juga berbangga kerana ramai yang telah mula berjaya membina perniagaan ini dengan bantuan maklumat dari http://www.alphalipid.net/

Bagi mereka yang tidak berdaftar dibawah http://www.alphalipid.net/ anda masih boleh terus menggunakan maklumat2 yang disediakan untuk membina perniagaan anda. Diharap setiap maklumat yang diambil di http://www.alphalipid.net/ dan blog2 kami, anda membuat rujukan balik ke http://www.alphalipid.net/

Selamat Maju Jaya! Jumpa 20 September, 2008 di Sunway Pyramid, insyallah.

Sunday, August 31, 2008

Salam Ramadhan dari AlphaLipid.Net

0 comments

Selamat Menyambut Hari Merdeka

0 comments
51 tahun dah negara kita Malaysia, Merdeka. Sudah matang dan dewasa negara yang kita cinta ini. Jalur gemilang berkibar dimana2, dibandar juga didesa.

Cuma satu pertanyaan diminda ini, adakah jiwa kita juga merdeka seperti negara ini? atau kemerdekaan itu hanya buat negara yang kelihatan nyatanya tidak dijajah? bagi kita yang sudah cukup dewasa ini, kita pasti dapat menjawab persoalan ini, adakah kita dan famili kita sudah merdeka? atau kita sekadar menjalani kehidupan ini dengan mengikuti arus yang ada.

Kami di AlphaLipid.Net mengalu-alukan kepada semua yang ingin berusaha untuk merdekakan diri dan famili dari masalah kewangan kerana peluang yang ditawarkan oleh syarikat N.Z. New Image Sdn Bhd melalui pemasaran produk hebat Alpha Lipid LifeLine, akan memberi sinar harapan baru menuju kemerdekaan diri dan famili, insyallah. Hubungi kami atau wakil kami di www.alphalipid.net/wakil.htm atau telefon 013-9203194/013-9441388.

Saturday, August 16, 2008

Pembelian Alpha Lipid Lebih Mudah dengan AlphaLipid.Net

0 comments
AlphaLipid.Net hanya membantu mereka yang berdaftar dibawah group AlphaLipid.Net untuk membuat pembelian mereka.

Apapun setiap ahli mempunyai 2 pilihan untuk membuat pesanan Alpha Lipid LifeLine.

Pilihan Pertama, berurusan terus dengan HQ. Sila ikut langkah2 berikut:
1. Bank-in jumlah wang pesanan ke akaun Maybank N.Z. New Image Sdn Bhd (Acc No: 012231500149) Hanya dengan Mesin Cash Deposit sahaja.
2. Isi borang pesanan tunai atau borang pesanan kad kredit
3. Faxkan Slip Salinan Bank dan borang pesanan ke HQ 0322878829
4. Setelah fax, sila telefon HQ untuk memastikan mereka menerima fax anda.

Pilihan Kedua hanya untuk mereka yang berdaftar dibawah group AlphaLipid.Net.
Ikuti langkah berikut:
1. Bank-in jumlah wang pesanan ke akaun yang tersenarai di www.alphalipid.net/payment.htm
Melalui Mesin Cash Deposit atau Maybank2u.
2. SMS Nama, Jumlah Pembelian dan Jumlah RM ke 013-9203194
Pihak kami akan menguruskan pesanan anda dalam tempoh 2 hingga 3 hari bekerja, insyallah.

Bagi pembelian bawah RM1,000 diSemenanjung Malaysia anda dikenakan kos pengangkutan sebanyak RM10 sahaja. Bagi pembelian bawah RM2,000 bagi Sabah & Sarawak anda dikenakan kos pengangkutan sebanyak RM20 sahaja. Kos pengangkutan adalah syarat yang diberi oleh N.Z. New Image Sdn Bhd.

Thursday, August 14, 2008

Laman Web ROYALTY CONVENTION Kali Ke2

0 comments
Seperti yang dijanjikan kelmarin, kami telah sediakan laman web Royalty Convention Kali Ke2 bagi membantu anda menjemput famili dan rakan2 ke Majlis Royalty Convention Kali Ke2 pada 20 September, 2008 nanti.

Laman web http://www.alphalipid.net/ juga telah terpapar banner untuk memudahkan anda ke laman web Royalti Convention dan blog2 AlphaLipid.Net

Sila klik link berikut: www.alphalipid.net/royalty.htm untuk terus ke laman web Royalty Convention tersebut atau lawati http://www.alphalipid.net/ dan klik banner yang terdapat dilaman web tersebut.

Semoga perniagaan anda bertambah maju, insyallah.

PELANCARAN ESOK JUMAAT 15 OGOS 2008!!

0 comments
AlphaLipid.Net akan melancarkan laman web ROYALTY CONVENTION Kali Ke2 pada esok hari, Jumaat bersamaan 15 Ogos, 2008.

Jangan ketinggalan untuk menggunakan laman web tersebut untuk melebarluaskan jemputan kepada famili dan rakan2 anda agar mereka dapat menghadiri Royalti Convention Kali Ke2 yang akan diadakan pada 20 September, 2008 nanti.

Kehadiran mereka kesana nanti akan pasti merubah kehidupan mereka kearah yang lebih baik, insyallah..

BAGAIMANA UNTUK DAPAT ROYALTI DALAM BEG?

0 comments
Royalti dalam Beg!! pasti lebih dari RM10,000.00!!
Kami sendiri dah melaluinya, beberapa rakan2 kami juga sedang melaluinya.
Apa yang PENTING... Jadi Supervisor pada BULAN INI JUGA!! OGOS 2008!! JANGAN TANGGUH!!

Apabila pembelian anda dan group mencapai 30 tin... Anda akan menjadi Supervisor! dan pengiraan Bonus Royalti bagi Royalty Convention Ke 3 nanti (Mac 2009) akan terus bermula dari September 2008 hingga Februari 2008. Sebagai Supervisor anda berpeluang mengumpul Royalti Volume selama 6 bulan penuh! Ini akan mencerahkan peluang anda untuk mendapat Bonus Royalti dalam beg pada Royalti Convention Ke 3 nanti, insyallah.

Ikhlasnya, beberapa orang dari group kami buat perkara yang sama (Jadi Supervisor secepat mungkin) dan insyallah pada 20 September 2008 nanti mereka adalah salah seorang yang akan menerima Royalti!!

Doa kami untuk mereka... sentiasa... juga buat anda pelawat blog ini, semoga biz kita terus terbina jaya... mampu membantu ramai yang memerlu... dihilir juga dihulu... semoga usaha ini diberkati, diredhai Dia Yang SATU!!

Wednesday, August 13, 2008

JANGAN TANGGUH UNTUK MENJADI SUPERVISOR!!

0 comments
Inilah salah satu pesanan yang sering diwar2kan oleh mereka yang berjaya dalam perniagaan ini! Sememangnya ia satu pesanan yang sangat baik. Ditahap Supervisor inilah bonus mulai besar kerana peratus bonus 25% (atas pv) adalah KEKAL dan anda juga akan terus menjadi Supervisor sampai bila2.

Bayangkan sebagai Supervisor setiap tin yang anda beli anda akan mendapat RM25.25!! Sekiranya rakan anda (bukan supervisor) beli 3 tin sahaja, beliau tidak akan mendapat bonus tapi pembelian 3 tin beliau akan menyebabkan anda mendapat bonus RM75.75!!

Jangan Tangguh!! Lagi cepat anda menjadi Supervisor, lagi cepat anda menikmati kelebihan berikut:
1. Bonus Kekal 25% atas pv
2. Network Komisyen sehingga 16%
3. Bonus Royalti (6 bulan sekali) 2% hingga 4%

Friday, August 8, 2008

Artikel ini untuk siapa?

0 comments
Artikel ini ditulis khas bagi mereka yang telah berjaya mempromosikan produk Alpha Lipid LifeLine ini TETAPI masih belum mencapai tahap SUPERVISOR. Selama ini ada diantara anda yang telah promosi Alpha Lipid LifeLine ini lebih dari 6 tin, 12 tin, 18 tin dan malah ada juga yang telah mempromosi/menjual lebih dari 30tin.

TETAPI ANDA MASIH BELUM MENJADI SUPERVISOR????
KENAPA??

Ini adalah kerana mungkin jualan anda 30 tin atau lebih tersebut tidak dibuat dalam tempoh sebulan. Hanya mereka yang menjual 30 tin dengan pembelian sendiri atau pembelian dalam kumpulan akan mencapai tahap SUPERVISOR!

SUPERVISOR = Bermula BONUS Menarik!

Ahli Biasa Beli 3 tin = Tiada Bonus
Supervisor Beli 3 tin = RM75.75

Bulan ini sangat sesuai dan tepat sekiranya anda membuat keputusan untuk mencapai Supervisor dengan pembelian 30tin secara peribadi atau secara kumpulan. Ini adalah kerana apabila anda layak ketahap Supervisor, pengiraan bonus pada bulan September akan jauh lebih banyak dan Pengiraan Royalti Bagi Mac, 2009 nanti akan terus dikira dari bulan September,2008 hingga Februari, 2009.

Jangan lepaskan peluang menjadi Supervisor!

Sekiranya anda mempunyai persoalan, sila hubungi En. Sham ditalian 013-9203194 atau Pn Sue ditalian 013-9441388

Thursday, August 7, 2008

PENGUMUMAN DOMAIN ALPHALIPID BARU!!

0 comments
ALPHALIPIDNEWS.CO.CC & ALPHALIPIDBLOG.CO.CC

Bagi memudahkan pelawat dan pengamal Alpha Lipid LifeLine, kami di WWW.ALPHALIPID.NET telah bekerjasama dengan syarikat co.cc telah membuat alamat domain baru bagi Berita Alpha Lipid Terkini di www.alphalipidnews.co.cc dan bagi Blog Testimoni Alpha Lipid di www.alphalipidblog.co.cc

Semoga ianya dapat membantu semua untuk mempromosikan produk Alpha Lipid LifeLine dengan lebih mudah, insyallah.

Wednesday, August 6, 2008

Promosi! Promosi! Promosi! RM RM RM!!

0 comments
Syukur kehadrat Dia Yang Maha Esa, Alpha Lipid LifeLine kini telah semakin popular, dikenali serata pelusuk di Malaysia ini. Ini adalah kerana kehebatan ciptaan Dia Yang Maha Bijaksana (Kolostrum) hinggakan terlahirnya produk istimewa Alpha Lipid LifeLine.

Hanya dari kesan positif pengamalnya, dari mulut ke mulut dan dari promosi yang tiada henti di internet amnya dan dari http://www.alphalipid.net/ khasnya, dicorong2 radio, disepanduk ditepi2 jalan, iklan2 di akhbar2, majalah2 dan berbagai media lagi. Mudah2an nanti akan diwar2kan pula di TV.

Maka kini Alpha Lipid LifeLine semakin dikenali. Semoga ramai lagi yang akan mendapat kesan yang positif dari segi kesihatan dan kewangan, kerana kini telah ramai yang mendapat pendapatan yang lumayan. Hasil dari perkongsian tentang Alpha Lipid LifeLine. Malah telah ramai juga yang mendapat pendapatan 5 angka sebulan dan ada juga telah mendapat pendapatan 6 angka sebulan.

Marilah bersama-sama kami (http://www.alphalipid.net/) menjana pendapatan hasil dari perkongsian tentang Alpha Lipid LifeLine. Untuk maklumat lanjut sila hubungi En. Sham ditalian 013-9203194 atau Puan Sue ditalian 013-9441388 atau hubungi wakil2 kami di kawasan anda di www.alphalipid.net/wakil.htm

Tuesday, August 5, 2008

MAAF!! Penghantaran Lewat!

0 comments
Setelah mendapat beberapa rungutan dari rakan2 yang membina biz Alpha Lipid LifeLine ini, saya mengambil tindakan dengan menelefon sendiri Madam Ooi di HQ N.Z New Image Sdn Bhd di MidValley untuk bertanyakan hal kelewatan penghantaran tersebut.

Kenyataannya pesanan Alpha Lipid di akhir bulan Julai lalu dan awal bulan Ogos ini telah terlalu banyak, sehinggakan kakitangan syarikat terpaksa bertungkus lumus bagi menyudahkan setiap pesanan yang tiba.

Madam Ooi dan Oliver sendiri memohon maaf atas kelewatan yang sememangnya tidak dapat dielakkan. Sesungguh mereka (kakitangan syarikat) sedang berusaha sedaya upaya.

Semoga kita akan bersabar dan terus bersabar, kerana sesungguhnya semua ini menunjukkan yang produk kita promosikan ini mempunyai permintaan yang SANGAT TINGGI!

Kami dari ALPHALIPID.NET mengajak pelawat2 blog ini untuk sama2 berdoa dan bersabar agar segalanya akan selesai secepat mungkin, insyallah.

Sunday, July 20, 2008

28 Julai, 2008 Tarikh Akhir Pesanan Bulan Julai, 08

0 comments

PERHATIAN: Bagi mereka yang ingin mengejar 'target' untuk bulan Julai ini, target untuk bonus, level ataupun Royalti, sila buat pesanan anda dan group sebelum atau pada 28 Julai, 2008. Pesanan selepas dari tarikh tersebut akan dikira untuk bulan Ogos, 2008.

Semoga makluman ini dapat membantu mereka yang ingin mencapai 'target' mereka. Selamat Maju Jaya!

Saturday, July 19, 2008

Royalti kali ke2 di Malaysia dan Sambutan Ulangtahun ke 24

0 comments
Vice President Asia, Mr. NH Chua telah mengumumkan bahawa Royalti kali ke2 di Malaysia dan Sambutan Ulangtahun ke 24 akan diadakan pada

Tarikh: 20 September, 2008 (Sabtu)
Masa: 12pm hingga 5pm
Tempat: Sunway Pyramid Convention Centre, Bandar Sunway, Petaling Jaya, Selangor

MASUK ADALAH PERCUMA!!

Majlis Royalti sentiasa menjadi 'alat menaja' yang sangat berkesan. Mulalah menjemput famili, rakan2 dan kenalan anda untuk menyaksikan 'Highlight Of The Year" kerana jumlah penerima royalti kali ke2 ini adalah 435 orang.


Mereka yang layak menerima royalti kali ke2 ini digalakkan mendaftar awal kerana mereka dikehendaki menghadirkan diri untuk menerima Royalti Tunai tersebut. Ini akan menjadi motivasi kepada mereka yang menyaksikan anda menerima royalti tersebut.

Syarikat juga akan membawa 'Master of Ceremony' Dato Mahazir Lokman yang boleh bertutur dalam 7 bahasa.

Dijangka 100 orang dari Taiwan juga akan menghadiri Royalti Kali Ke2 di Malaysia ini.

Friday, July 18, 2008

RM3,000 dalam 3 bulan?!!

0 comments
Statistik pendapatan diMalaysia

Kebanyakan rakyat Malaysia mendapat pendapatan kurang dari RM3,000 hanya 1.2 juta dari 10.5 juta pekerja di Malaysia ini yang mempunyai pendapatan melebihi RM3,000
Dan hanya 38,500 orang sahaja yang mempunyai pendapatan melebih RM100,000
Yang membanggakan pendapatan mereka yang melebihi RM3,000 dari N.Z. New Image Sdn Bhd adalah sangat ramai, malah ada juga yang telah mencapai pendapatan melebihi RM100,000 sebulan.


Inilah yang perlu diperhatikan! Impian syarikat untuk menawarkan pendapatan RM3,000 pada setiap ahli dalam tempoh 3 bulan!

Tuesday, July 1, 2008

Cabaran & Dugaan Mencapai Impian..

0 comments
Apabila kita impikan sesuatu, DIA akan sertakan setiap impian itu dengan cabaran dan dugaannya sekali. Sekuat manakah impian kita itu? adakah cabaran yang diberi akan melemahkan kita atau barangkali akan menghapuskan impian dari minda ini?? Segalanya hanya kita yang tentukan.. tabahkah hati? tenangkah minda? kuatkah emosi diri?

Yang PASTI!!... Insyallah, sekiranya hati kita tabah, minda kita tenang, redha dengan ketentuan dariNYA dan emosi diri terjaga rapi... Impian akan menjadi satu Realiti... PASTI!!!

Itulah yang kami harungi selama ini, dalam kehidupan dan dalam perniagaan ini... bila kita ingin mencapai Supervisor, Manager, Senior Manager dan Level Executive... PASTI DIA akan sertakan cabaran... dugaan yang akan datang dari depan belakang, kiri kanan atas dan bawah.. dari luar dan dalam... segenap sudut... tapi PERCAYALAH... Impian kita akan terlaksana asalkan kita sentiasa REDHA dan YAKIN yang DIA PASTI akan menolong kita... kerana pasti suatu ketika kita akan rasa bagaikan sendirian tanpa sesiapa... tanpa segala... KETIKA ITULAH... sebenarnya KITA ADA DIA Yang Maha Esa... Yang Maha Segala.. Yang Maha Kaya..

Impian Kita Kan Jadi Nyata... Percaya akan DIA!! & Selamat Maju Jaya dari saya...

Banyaknya Bonus!!

0 comments
Sebagai ahli biasa (Representative) anda akan mendapat bonus sehingga 16%. Secara ringkasnya apabila anda dan group anda membuat pembelian dalam sebulan:

Pembelian 3 tin - Tiada bonus
Pembelian 6 tin - ~RM50
Pembelian 9 tin - ~RM100
Pembelian 12 tin - ~RM200

Sekiranya anda berada ditahap Supervisor, bonus anda adalah sehingga 25%.
Seandai rakan anda ingin menjadi ahli dengan membeli 3 tin, maka anda akan mendapat bonus ~RM75.75 (25% x 303pv) kerana 1 tin Alpha Lipid bersamaan 101pv.

Bayangkan sebagai ahli biasa, kalau pembelian 3 tin anda tidak akan mendapat bonus TETAPI sebagai Supervisor, kalau pembelian 3 tin anda akan mendapat bonus ~RM75.75

Maka kami syorkan anda untuk menjadi Supervisor pada bulan Julai ini! Bagaimana? Pembelian anda & group anda dalam bulan Julai mestilah 30 tin atau lebih. Contohnya: Anda dan 4 rakan anda membeli 6 tin Alpha Lipid LifeLine setiap orang, maka jumlah keseluruhan adalah 30 tin (5 orang x 6 tin) dan 4 rakan anda akan mendapat bonus ~RM50 setiap seorang dan anda akan menjadi SUPERVISOR!

Monday, June 30, 2008

Jaga Hati Semasa Rezeki Menjadi!

0 comments
Kenapa tajuk "Jaga Hati Semasa Rezeki Menjadi!" ini ditulis? Ini adalah kerana jualan produk Alpha Lipid LifeLine di Malaysia semakin menjadi-jadi. Mereka yang asalnya hanya pengguna biasa (membeli 3 tin sahaja) telah mula mengorak langkah membina perniagaan ini.

Kini terasa mudah mempromote produk Alpha Lipid LifeLine ini kepada saudara-mara dan rakan2 kerana ramai yang telah mengetahui akan khasiat Alpha Lipid ini dari mulut ke mulut dan juga dari siaran radio dinegeri masing2... ini menyebabkan bonus yang diterima suatu yang tidak disangka2 lebih2 lagi apabila terasa kepuasan bila seseorang yang strok boleh bangun dan berjalan semula, yang kencing manis dah bertenaga dan sihat semula dan banyak lagi testimoni yang menyebabkan Alpha Lipid LifeLine semakin dikenali ramai.

Rezeki 'mudah' yang mencurah2 ini tiba, maka kami ingin berpesan agar kita sentiasa menjaga hati agar sentiasa INGAT segala rezeki adalah dari Dia Yang Maha Pemurah. Kita perlu sentiasa bersyukur dengan pemberianNya.. INGAT!! jaga famili... jaga diri... jaga hati... jaga emosi dan jaga minda... jangan SOMBONG! jangan RIAK! kerana rezeki ini adalah dari DIA Yang Esa..

Contoh alkisah Kak Ana yang hanya beli Alpha Lipid untuk kegunaan sendiri, apabila semakin sihat beliau berkongsi dengan famili, saudara-mara dan rakan2. Bermula dengan 'tolong belikan' untuk kenalan beliau, akhirnya bulan lepas beliau menjadi Supervisor. Segalanya hasil dari perkongsian tentang Alpha Lipid LifeLine ini kepada famili, saudara-mara dan rakan2 beliau. Beliau tak sangka ramai yang nak kan Alpha Lipid ini dan ramai yang tidak tahu nak beli dimana. Semoga perniagaan ini semakin maju, insyallah...

Ingatlah ramai yang 'menunggu' anda untuk menawarkan perkongsian tentang Alpha Lipid LifeLine ini, untuk ikhtiar mereka untuk kembali sihat.

Saturday, June 21, 2008

DITUNDA!! Majlis Penerangan & Testimoni Perniagaan - Jumaat 4 July 2008 - 8:30pm

0 comments
Majlis Penerangan & Testimoni Perniagaan yang dijadualkan pada Jumaat 4 Julai, 2008 di Hotel Seri Malaysia, Kulim, Kedah terpaksa ditangguhkan atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan. Segala kesulitan amat kami kesali. Tarikh, masa dan tempat baru akan diumumkan nanti.


Sekian, terima kasih.

NH Chua - Kita Adalah Satu Keluarga, Keluarga mesti Bersatu!

0 comments

Kami sangat bersetuju dengan NH Chua, Kita Mesti Bersatu! agar biz N.Z New Image ini akan lebih maju. Seperti dalam sebuah keluargapun ada tinggi rendahnya, ada kurus gemuknya... ada yang suka pedas, ada yang tak makan sayur, ada yang pandai bercakap dan ada yang suka berdiam diri. Apapun perangai dan sikap setiap individu dalam famili, adalah identiti mereka tersendiri yang mana kita perlu sayang dan menghargai setiap dari mereka.
Begitulah dalam membina perniagaan ini, setiap group dan leader ada cara tersendiri yang kami pasti cara tersebut adalah yang terbaik buat mereka dan group mereka. Oleh itu marilah kita sama-sama 'BERSATU' membina biz ini bersama. Semoga perniagaan N.Z. New Image akan terus maju, terus berjaya, terus kukuh dan dikenali seluruh dunia.

3 Bulan Lagi - Royalti - 174 orang dah layak!

0 comments
Baru tadi saya terima cek bonus untuk bulan 5, jumlahnya memang besar! malah sepanjang hidup saya inilah pertama kalinya saya mendapat pendapatan bulan yang besar. Syukur saya kehadrat Dia Yang Maha Esa atas rezeki kami yang dimurahkan, alhamdulillah.
Bersama cek tersebut ada sekeping surat dari NH Chua (Vice President for Asia), beliau dahulukan surat beliau dengan ucapan TAHNIAH! kerana syarikat telah mencapai rekod jualan melebihi RM4.7 juta! Ini bermakna ramai yang akan mendapat pendapatan dan 'country pool' yang besar.

Seterusnya beliau menulis, bahawa royalti hanya dalam masa 3 bulan lagi. Sehingga bulan Mei, kami telah mengenalpasti mereka yang akan mendapat royalti untuk:

Selempang Biru - 72 orang
Selempang Merah - 41 orang
Selempang Emas - 61 orang

Senarai mereka yang layak boleh didapati di pejabat urusan Midvalley.

Thursday, June 19, 2008

Siaran DiRadio Kelantan & Yahoo Messenger

0 comments
Memandangkan slot untuk hari ini sudah penuh diradio KelantanFM maka kami tidak dapat keudara pada minggu ini. Insyallah dihari Jumaat minggu depan, kami akan cuba untuk bersama2 pendengar diradio KelantanFM 102.9FM. Jangan Lepaskan Peluang untuk bersama kami nanti! Seperti diminggu lalu, banyak maklumat yang kami kongsikan semasa kami keudara diradio KelantanFM

Bagi mereka yang ingin menghubungi kami melalui Yahoo Messenger, kini anda sudah boleh melakukannya. Apabila terpapar 'I'm Online' sila klik Butang Yahoo Messenger itu di bawah. Semoga dengan fasiliti dari Yahoo Messenger ini dapat memberi kebaikan bersama dan dapat membantu pelawat2 www.alphalipid.net dan blog2 kami.

Wednesday, June 18, 2008

26 Jun 2008 - Tarikh Akhir Order Untuk Jun 2008

0 comments
PERHATIAN: Bagi mereka yang ingin mengejar 'target' untuk bulan Jun ini, sila buat pesanan anda dan group sebelum atau pada 26 Jun, 2008. Pesanan selepas dari tarikh tersebut akan dikira untuk bulan Julai, 2008.

Ini adalah kerana N.Z. New Image Sdn. Bhd. perlu menyediakan laporan untuk audit setengah tahun pertama. Semoga makluman ini dapat membantu mereka yang ingin mencapai 'target' mereka. Selamat Maju Jaya!

Monday, June 16, 2008

Royalti Kali Ke-2 September 2008

3 comments












............... Beginilah keadaannya ketika Konvensyen Royalti Kali Pertama yang diadakan di Hotel Perdana, Kota Bharu, Kelantan pada 14 Mac, 2008 lalu. Dihadiri lebih dari 1,500 orang dari seluruh Malaysia. Jemputan dari Taiwan, Singapura juga turut hadir. Dari Kedah saja, 3 buah bas yang datang untuk menyaksikan sendiri pemberian Royalti Kali Pertama Di Malaysia.

Petang Jumaat 14 Mac, 2008 itu menyaksikan Syarikat N.Z. New Image memberi RM1,000,000 (1 Juta) Royalti & bonus untuk 59 penerima Royalti. Tahniah kepada mereka!!

Jumaat lalu (13 Jun, 2008) kami menerima berita menarik dari Vice President Asia Mr. N.H. Chua. Didalam email tersebut, beliau menyentuh tentang Royalti Kali Ke-2 pada September, 2008 nanti.














Sehingga Mei, 2008 Jumlah Penerima Royalti bagi Royalti Kali Ke-2 tersebut telah melebihi 100 orang dan 62 orang telah berjaya memasuki kumpulan royalti yang besar (Sash Kuning). Ini bermakna 62 orang tersebut akan mendapat wang tunai didalam beg. Wang tunai tersebut yang paling rendah adalah RM10,000.

Pn Rokiah & En. Mat bergambar dengan En. Marzuki yang merupakan salah seorang penerima royalti yang terbanyak pada Konvensyen Royalti Kali Pertama dahulu. Pn Rokiah (017-9820656) & En. Mat (013-9784258)adalah salah seorang calon yang akan menerima royalti pada Konvensyen Royalti Kali Ke-2 pada September, 2008 nanti.
Jika pada Royalti Kali Pertama dahulu syarikat membayar RM1,000,000 kepada 59 orang penerima royalti maka pada Royalti Kali Ke-2 pasti banyak lagi. Tahniah kepada bakal2 penerima royalti, semoga niat kita untuk membantu mereka yang kurang sihat dengan produk hebat Alpha Lipid Lifeline akan sentiasa diberkati, dirahmati dan diredhai Dia Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang, insyallah.











................................................... Konvensyen Royalti Setiap 6 bulan
Beg-beg yang mengandungi Wang Tunai melebihi RM10,000 setiap satu. Nilai yang paling banyak adalah RM150,000.



"Menjana Pendapatan Dari Perkongsian Tentang Kesihatan"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...