Thursday, December 31, 2009

2010 Dah Menjelma didepan kita...

0 comments
Ucapan Selamat Tahun Baru dari warga AlphaLipid.Net buat semua. Tup tup tup... 2010 dah menjelma didepan mata, pelbagai peristiwa pahit manis dah kita tinggalkan dibelakang kita...
Apakah yang telah kita kumpulkan untuk diri dan famili kita selama ini? Berbaloi2kah segala usaha yang dilaburkan? bermanfaatkah untuk bekalan dunia dan akhirat?

Segalanya kita yang tentukan kan? kiri ataupun kanan... belakang? depan?... cepat ke lambat... suka ataupun duka... kita yang tentukan... kita punya pilihan... setelah dipilih jalan yang nak dituju... kita usahakanlah sehingga berjaya...

Yang Sangat Pasti!!! Kejayaan yang dicari tidak mudah ditemui... kerana sudah menjadi tradisi dan lumrah alam semulajadi ini... setiap kejayaan pasti bersulamkan rintangan dan cabaran yang berselang seli... hanya kekuatan diri dan hati dengan minda yang positif sekali.. yang akan merealisasikan segala impi...

So diawal tahun ini didoakan agar kita sama2 dapat membuat keputusan dan halatuju yang terbaik untuk diri dan famili kita... harapan kami agar Yang Maha Esa merahmati, memberkati dan meredhai kehidupan kita ini... dunia dan akhirat... insyallah..

Selamat tahun baru 2010... Marilah bersama rangkaian AlphaLipid.Net melakar sejarah kejayaan sendiri dalam biz yang semakin menjadi2 ini... insyallah... hubungi kami ditalian 013-9203194 atau email je ke alphalipidnet@yahoo.com

Monday, December 28, 2009

Tidak Perlu Keahlian Baru - Slim Diet II

0 comments
Pihak syarikat telah menerima aduan, terdapat segelintir pengedar yang telah memperdaya pengedar2 lain dengan mendorong mereka untuk menyertai semula dibawah tajaan yang baru dibawah mereka dengan menggunakan nama-nama yang berbeza untuk membeli atau menjual produk Slim Diet II (SDII).

Sekiranya anda telah menjadi ahli New Image yang membolehkan anda membeli Alpha Lipid LifeLine pada harga ahli MAKA anda juga boleh membeli produk Slim Diet II dengan harga ahli. Ini adalah kerana produk Alpha Lipid LifeLine & Slim Diet II adalah produk keluaran syarikat New Image.

Anda tidak perlu mendaftar sekali lagi!

Anda hanya perlu SATU keahlian sahaja bagi membeli mana2 produk keluaran New Image Malaysia.

Untuk mendaftar keahlian anda hanya perlu membeli Starter Kit berharga RM50 (RM60 Sabah & Sarawak)

Untuk keterangan lanjut sila hubungi En. Sham/Pn Sue ditalian 013-9203194/013-9441388.

Peluang Umrah Dilanjutkan Hingga 31 Disember 2009

0 comments
Pakej Umrah yang dijadualkan pada Mac, 2010 telah dilanjutkan tarikh pendaftarannya sehingga 31 Disember, 2009 (Khamis ni). Berikut adalah butiran penerbangan tersebut:

Penerbangan Qatar Airways
13.03.10 QR 621 KL/Doha
Berlepas: 0955 Ketibaan: 1245
22.03.10 QR 624 Doha/KL
Berlepas: 0215 Ketibaan: 1450

Tambang: RM5400 (Bilik Berdua), RM5200 (Bilik Bertiga), RM4700 (Kanak2 bawah 12 tahun)

Untuk pendaftaran, sila lengkapkan borang pendaftaran beserta deposit RM500 bagi setiap orang dan juga salinan pasport dan fakskan ke 03-21784025 atau hantarkan melalui pos kepejabat New Image.

Deposit tersebut boleh dibayar terus ke akaun maybank New Image Sdn Bhd 012231-500149. Tambahan 3% akan dikenakan untuk pembayaran melalui kad kredit.

Khamis 31 Disember Tarikh Tutup Bagi Disember 2009

0 comments
31 Disember, 2009 bersamaan hari Khamis adalah tarikh tutup bagi bulan Disember, 2009. Semua pesanan anda mesti sampai ke HQ sebelum 5.00 petang. Tiada 'Top-Up' akan dibenarkan selepas dari tarikh dan masa tersebut.

PERINGATAN BERULANG KALI! Sila buat pembelian peribadi 150pv - (personal volume) (2 tin Alpha Lipid LifeLine) untuk melayakkan anda mendapat bonus!!

Bagi mereka yang mempunyai rangkaian bertahap Supervisor keatas dibawah mereka sila buat pembelian kumpulan sebanyak 800gv (group volume - Pembelian anda & downline direct anda yang belum Supervisor) untuk melayakkan anda mendapat bonus dari Supervisor2 dibawah anda.. Ingat tuu, kalau tak buat nanti rugi je tak dapat maksimum bonus.

Kepada Supervisor & Manager sila SENTIASA memberi peringatan ini kepada rangkaian anda, agar tiada kesulitan yang bakal timbul nanti.

Thursday, December 17, 2009

Salam Ma'al Hijrah 1431 Buat Semua

0 comments
Salam hormat buat semua..

Masa berlalu terlalu laju, masih teringat2 diminda ini Ramadhan 2006 dulu. Diwaktu Alpha Lipid LifeLine baru2 nak dikenali. Aduh... perit dan pedih untuk memperkenalkan produk berkhasiat Alpha Lipid ini ketika itu.

Bukan kerana produk tidak hebat tetapi kerana masih ramai yang tidak mengenalinya seperti hari ini, testimoni pun masih sangat kurang lagi.

Dikala inilah kami bersama2 Nik Hafiz, Cikgu Marzuki dan leader2 lainya bersusahpayah meredah pasaran agar semakin ramai yang mengguna dan mengamalkan Alpha Lipid LifeLine.

Hasilnya kini... Alpha Lipid LifeLine menjadi produk berasaskan kolostrum yang dikenali sangat hebat untuk mengekalkan kesihatan diri dan famili... bukan sekadar di Malaysia je tapi diseantaro negara New Image.

Tahniah buat semua leader2 yang terus tabah melalui setiap rintangan bagi memajukan biz Alpha Lipid ini.

Dikesempatan ini kami dari AlphaLipid.Net ingin mengucapkan Selamat Menyambut Ma'al Hijrah 1431H buat semua muslimin muslimat diseluruh dunia.

Adakah lagi impian dan target yang masih belum tercapai?
Azam yang ditanam pada awal Muharam lalu? bagaimana agaknya?

Apapun, keputusan dan arah kehidupan kita hanya kitalah yang tentukan. Cuma sekiranya anda ingin menambah pendapatan dari ratusan, ribuan malah puluhan ribuan ringgit sebulan... usaha boleh dilaburkan di biz Alpha Lipid ini... dengan usaha dan tekad... juga minda dan hati yang tabah apa jua boleh kita lakukan.

Semoga tahun hijrah 1431 ini akan terus merubah kehidupan kita kearah yang jauh lebih baik, insyallah.

Untuk maklumat lanjut, hubungi kami ditalian 013-9203194 ye..

Thursday, December 10, 2009

Biz Presentation AlphaLipid.net di Bayan Baru, Pulau Pinang

0 comments
Biz Presentation yang dinanti2kan oleh ramai pengiat biz Alpha Lipid ini akan diadakan pada esok petang, sabtu 12 Disember, 2009 nanti. Jemputan khas ini buat mereka yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang biz Alpha Lipid LifeLine.

Presentasi yang tidak harus dilepaskan bagi mereka yang ingin tahu tentang khasiat produk Alpha Lipid LifeLine kerana kami akan berkongsi testimoni2 menarik dan perkongsian tip2 menjana pendapatan dari produk popular Alpha Lipid LifeLine... secara offline mahupun online!

Presentasi ini akan disusuli dengan perbincangan "table talk", yang terbuka HANYA kepada ahli2 yang berdaftar dibawah rangkaian AlphaLipid.Net... akan mendedahkan fakta2 menarik tentang biz dan produk2 New Image serta pengupasan persoalan2 dari ahli2.

Biz Presentation Rangkaian AlphaLipid.Net ini dijadualkan berlangsung ditempat dan masa dibawah:

Tempat: Tingkat 2, Restoran Nasi Kandar Kassim Mustafa
Tarikh: Sabtu 12 Disember, 2009
Masa: 4:30 petang - 6:00 petang

Untuk pendaftaran dan keterangan lanjut, sila hubungi En. Sarif ditalian 017-5698123 atau En. Tarmizi ditalian 019-5169662.

Jumpa anda disana ya!

Saturday, December 5, 2009

Rekaan Kad Perniagaan Exclusive AlphaLipid.Net

0 comments
Kepada ahli dibawah rangkaian AlphaLipid.Net, anda boleh mendapatkan Rekaan Kad Perniagaan Exclusive AlphaLipid.Net secara percuma!

Rekaan ini telah dan akan dihantar melalui email ahli yang berdaftar dibawah rangkaian AlphaLipid.Net dalam tempoh sehari dua ini.

Sekiranya dalam tempoh tersebut anda masih belum menerima rekaan tersebut, sila hubungi En. Sham dengan menghantar email kosong ke alphalipidnet@yahoo.com dengan subject "Rekaan Kad Perniagaan Exclusive".

PERHATIAN! Kami akan menghantar email untuk anda sahkan keahlian anda. Anda hanya akan mendapat Rekaan Kad Perniagaan Exclusive AlphaLipid.Net setelah pengesahan dibuat.

Friday, December 4, 2009

AlphaLipid.Net dikemaskini!

0 comments
Hampir 2 minggu lalu, kami di www.AlphaLipid.Net telah mengemaskini laman web AlphaLipid.Net dengan memberikan secara PERCUMA 3 + 10 ebook motivasi yang bakal merubah diri dan kehidupan anda kearah yang lebih baik.

Pemberian percuma tersebut diberikan khas atas tanda penghargaan buat mereka yang menyertai Kelab Email AlphaLipid.Net yang dilancarkan baru2 ini.

Semoga usaha ini dapat membantu lebih ramai diluar sana untuk lebih mengenali potensi biz ini, insyallah.

Untuk mendapatkan 3 + 10 ebook percuma tersebut, sila lawati laman web www.AlphaLipid.Net
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...