Monday, December 20, 2010

Promosi Hebat Bio-Rejuv Skin Care

0 comments
Bio-Rejuv Skin Care juga merupakan produk berkualiti dari Syarikat New Image yang mengeluarkan produk kesihatan yang telah membantu ramai iaitu Alpha Lipid LifeLine & produk penurunan berat badan yang memang menjadi (2 hingga 5kg seminggu) iaitu Slim Diet II...

Sila ambil perhatian bahawa syarikat telah melanjutkan promosi Bio-Rejuv sehingga 27 Januari, 2011. Maklumat promosi adalah seperti berikut:

Deep Penetrating Mask
- RM170 (S&S RM180) - Beli 1 dapat 1 FREE
Moisture Enhancing Face Cream - RM190 (S&S RM200) - Beli 1 dapat 1 FREE
Satinyl Refining Cream - RM195 (S&S RM205) - Beli 1 dapat 1 FREE
Action Toning Mist- RM150 (S&S RM160) - Extra 11PV (Skrg 101PV)

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!
Untuk maklumat lanjut tel 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com atau FB je di www.facebook.com/abdullahisham

Anda juga boleh mendapatkan maklumat diblog
http://biorejuv.blogspot.com/

Saturday, December 18, 2010

Yahoooo Malaysia Ke Final!

1 comments
Berbangga saya bila melihatkan mutu dan corak permainan pasukan bolasepak kita sekarang... saya bukannya peminat bolasepak ataupun sukan2 lain... tapi turutkan anak yang no 2 tu... si Nazeem... layan punya layan... waaaaa memang berbeza mutu dan corak permainan pasukan kita sekarang... hati jadi hapi dan bangga sekali...

Kita jejakkan kaki ke Final nanti...

Tahniah dari saya dan warga AlphaLipid.Net buat pasukan negara... dikhususkan buat jurulatih K Rajagobal dan penjaga gol yang cemerlang Khairul Fahmi Che Mat... Tahniah sekali lagi!!

Friday, December 17, 2010

Bersama Bank Islam Malaysia Berhad

0 comments
Selama ini urusan bayaran dari ahli2 lama dan ahli2 yang baru berdaftar dilakukan dengan akaun Maybank, CIMB, Public Bank dan HSBC... Hari ni kami tambahkan lagi nama bank, iaitu Bank Islam Malaysia Berhad atas nama yang sama iaitu "Abdullahisham Bin Saedon".

Dengan penambahan akaun Bank Islam ini, diharapkan agar dapat memudahkan mereka yang mempunyai akaun yang sama untuk berurusan, insyallah. Sila klik www.alphalipid.net/payment.htm untuk pesanan Alpha Lipid LifeLine dan www.beautyslimdiet.com/sdpayment.htm untuk pesanan produk Slim Diet II.

Penghantaran Ke Sabah

0 comments
Mulai 1 Disember, 2010 Jabatan Perkhidmatan Haiwan & Perusahaan Ternak Sabah telah mengenakan syarat untuk setiap produk berasaskan tenusu yang memasuki Sabah memerlukan permit import.

Ini akan menyebabkan proses penghantaran produk Alpha Lipid LifeLine kesana akan mengambil masa 7 hari bekerja. Dijangkakan proses ini hanya sementara kerana syarikat sedang menguruskan untuk mempercepatkan proses ini.

Mengikut perbualan saya dengan seorang pegawai di Jabatan Perkhidmatan Haiwan & Perusahaan Ternak tersebut tempohari, produk Alpha Lipid LifeLine akan mudah untuk mendapat permit tersebut kerana ia berasal dari New Zealand (Produk tenusu yang diakui bersih dari penyakit dan pencemaran).

Tahniah Alpha Lipid LifeLine!
Tahniah New Image International!

Produk Slim Diet II yang berasaskan kacang soya adalah tidak termasuk didalam syarat ini. Ini bermakna jika anda membuat pesanan Slim Diet II, penghantaran adalah seperti biasa yang mengambil masa sehari ke 3 hari bekerja sahaja!

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi HQ ditalian 03-22872988

Wednesday, December 15, 2010

Kenapa Perlu Menangguh Lagi?

0 comments
Peluang Keahlian Percuma sehinggalah ke 30 Disember, 2010
Promosi Keahlian Percuma dengan setiap pembelian 3 tin Alpha Lipid LifeLine (RM450) ataupun pembelian 4 tin Slim Diet II (RM432).

Harga bagi Sabah & Sarawak*: 3 tin Alpha Lipid LifeLine RM480 & 4 tin Slim Diet RM460.

Apa pentingnya mendaftar ahli?
Dapatkan lebihan menjadi ahli dilink ini
http://www.alphalipid.net/benefits.htm

* Penghantaran PERCUMA JEEE!!
Jangan lepaskan peluang ini!!

Untuk maklumat lanjut sila hubungi 013-9203194 atau email kami di alphalipidnet@yahoo.com atau barangkali anda selesa untuk FB kami di www.facebook.com/abdullahisham

Tarikh Tutup Bulan Disember - 30.12.2010

0 comments
Tarikh tutup bagi bulan Disember 2010 adalah pada 30 Disember, 2010 bersamaan hari Khamis. Semua pesanan anda mesti sampai ke HQ sebelum 5.00 petang. Tiada 'Top-Up' akan dibenarkan selepas dari tarikh dan masa tersebut.

INGAT!!! PERINGATAN PENTING PERLU DIULANG BERKALI2! Sila buat pembelian peribadi 150pv - (personal volume) (2 tin Alpha Lipid LifeLine) untuk melayakkan anda mendapat bonus!!

Bagi mereka yang mempunyai rangkaian bertahap Supervisor keatas dibawah mereka sila buat pembelian kumpulan sebanyak 800gv (group volume - Pembelian anda & downline direct anda yang belum Supervisor) untuk melayakkan anda mendapat bonus dari Supervisor2 dibawah anda.. Ingat tuu, kalau tak buat nanti rugi je tak dapat maksimum bonus.

Kepada Supervisor & Manager sila SENTIASA memberi peringatan ini kepada rangkaian anda, agar tiada kesulitan yang bakal timbul nanti.. Okey..

Tuesday, December 14, 2010

Permintaan Slim Diet II Meningkat

0 comments
Slim Diet II memang menjadi... ramai yang telah mencuba dan mendapat hasil yang dikehendaki... dari 2kg hingga 5kg seminggu...

Macam cerita pagi tadi, Yanti dari Putrajaya menghantar SMS pesanan 8 tin Slim Diet II untuk Norlin di Bukit Tinggi, Klang... dapatkan ceritanya di www.facebook.com/abdullahisham

Yang mana dah try pelbagai produk diluar sana tapi hasilnya tak seperti yang diwar2kan...

Cubalah produk yang telah terbukti ini... layari http://www.beautyslimdiet.com/ atau buat je carian testimoni Slim Diet II di google.com

Hampir 2 bulan menyepi...

0 comments
Ya, hampir 2 bulan kami menyepi... tiada 1 post pun yang ditulis di blog ini...

Dari Aidil Adha hingga masuk ketahun baru hijrah... kosong je...

Adatlah manusia biasa yang penuh dengan kekurangan dan kelemahan diri, saya akui... tak terlayan rasanya dengan pelbagai aktiviti biz Alpha Lipid dan Slim Diet II seorang diri... kerana
isteri dah ada hobi sendiri... membaking kek dan cupcakes yang menerima pesanan hampir setiap hari... alhamdulillah... rezeki Dia kurniakan disini...

Sebagai suami 'mithali' (cita2 dan hasrat, impian diri... biarpun tak layak lagi dgn gelaran 'mithali') tentu sokongan yang diberi kepada minat isteri berkati2... si isteri membuat kek, si suami pun terpaksa melayan juga... sesi penghantaran kek dan cupcakes yang juga diselangi dengan penghantaran Alpha Lipid dan Slim Diet II, membuatkan hari2 terisi... akhirnya blog ini juga yang menyepi... soriiii...

Apapun Dia yang susun... kami pasrah... terima dan redha... dan hasilnya... selama hampir 2 bulan walaupun tiada post diblog... biz ini tetap diizinNya berjalan sendiri... alhamdulillah...

Biz Alpha Lipid & Slim Diet II terus berjalan... menerima tempahan dari serata negeri... syukur pada Illahi...

Inilah bukti yang biz ini memang menjadi... kerana pesanan ulangan Alpha Lipid & Slim Diet II adalah tinggi... so tak perlu risau untuk bersama kami membina biz ini... kerana insyallah dengan produk2 syarikat yang berkualiti ini, biz anda akan maju dengan sendiri...

Cuma Percaya dan Yakin pada Diri....

Jika nak bersama2 kami membina biz ni, hubungi kami di 0139203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com atau difacebook je... di www.facebook.com/abdullahisham (Add me ye)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...