Friday, April 23, 2010

Penghantaran Percuma!! Biar betul..

0 comments
Selama ini penghantaran percuma hanya diberi kepada mereka yang mendaftar ahli dengan membeli 3 tin Alpha Lipid LifeLine dan lebih dan ia diberi HANYA SEKALI SAHAJA semasa pendaftaran ahli!!

Kini dalam tempoh yang terhad, kami mengambil keputusan untuk menawarkan PENGHANTARAN PERCUMA kepada SEMUA PENDAFTARAN BARU dan bagi mereka yang masih belum menjadi SUPERVISOR dengan beberapa syarat..

Syarat2 mudahnya hanya:
1. Anda perlu daftar sebagai follower diblog ini.
2. Anda MESTI BELUM mencapai tahap Supervisor.
3. Ahli di Semenanjung Malaysia sahaja.

Secara amnya SEMUA PENDAFTARAN BARU yang mendaftar sebagai follower diblog ini akan layak mendapat keistimewaan ini dan bagi ahli2 yang masih belum mencapai Supervisor dibawah rangkaian ini dan bagi ahli2 kami di Sabah & Sarawak, sila hubungi kami ditalian 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com untuk periksa kelayakan anda. Tapi jadilah follower blog ni dulu ye...

Tawaran ini hanya kepada pembaca dan follower blog TheNaturalHealthCare.BlogSpot.Com sahaja!

Wakil Hebat Di Selatan Malaysia

0 comments
Kini di Selatan Malaysia telah lahir rangkaian yang serius mempromosikan produk Alpha Lipid LifeLine dan Slim Diet II. Kami menaruh kepercayaan kepada saudara Azam dan rangkaian beliau di Johor dan Singapura bagi memudahkan urusan mereka yang ingin mendapatkan produk Alpha Lipid LifeLine & Slim Diet II disana.

Bagi mereka di Johor yang ingin mendapatkan produk2 berkhasiat ini atau barangkali hanya ingin bertanya berkenaan produk2 tersebut boleh menghubungi wakil2 kami dibawah:

Johor Bahru - Pn Rahmah - 017-7216852 & En Misbahoddin - 012-6078281
Masai - Pn Zahrah - 012-9405725
Permas Jaya - Pn Halimaton - 019-7086338

DI SINGAPURA PUN ADA:
Pn Jamaliah : 96806557/68542178
En Azam : +6597127082


Dapatkan senarai wakil dikawasan anda di www.alphalipid.net/wakil.htm

Ingin bersama rangkaian ini?
Hubungi En. Sham ditalian 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com

Anita Sarawak Meriahkan Gala Dinner

0 comments
Siapa yang tak kenal diva Anita Sarawak kan.. seorang artis bertaraf antarabangsa yang dikenali ramai...

Kepada penerima2 royalti pada majlis Royalty Convention Malaysia kali Ke 6 pada 22 Mei 2010 nanti, anda diwajibkan untuk hadir ke majlis Gala Dinner ini..

Majlis makan malam ini adalah sebagai tanda penghargaan dan bagi meraikan kejayaan para penerima royalti... Sajian makan malam yang istimewa dan pelbagai ini akan diserikan dengan persembahan hebat oleh diva Anita Sarawak..

Tiket bagi Gala Dinner ni hanya RM250 je, bagi mereka yang tidak menerima royalti pun boleh sertai majlis Gala Dinner ini... syaratnya beli tiket jee... RM250.. beli sebelum 30 April ye...

Sambil makan2 hidangan sedap2 kita nikmati persembahan Anita Sarawak dari dekat... Jumpa disana!

Jangan terlepas pulak!

0 comments
Tup.. Tup.. Tup.. masa berlalu pergi.. Royalty Convention yang ditunggu2 kan tiba jua nanti.. 22 Mei, 2010 bukannya lama pun. Bagi mereka yang ingin menghadiri majlis yang dihadiri ribuan ahli sila buat tempahan tiket sebelum 30 April nanti.

Tiket berharga RM50 je tapi pengalaman dan aura yang akan anda rasa dimajlis itu... jauh nilainya... semoga ia akanmemangkinkan semangat dan aura kejayaan dalam diri siapa yang menghadiri... insyallah...

4 minggu je lagi Royalty Convention Malaysia Kali Ke 6 akan berlangsung di Putrajaya International Convention Center, Precint 5, Dataran Gemilang, 62000 Putrajaya.
Cepat! Jangan Ketinggalan...Kita bertemu disana ye...

Bagi mereka dibawah rangkaian kami, sila buat pesanan tiket2 ini secepat mungkin dengan menghubungi 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com

Wednesday, April 14, 2010

Wakil Brunei Berkobar2!!!

0 comments
Teruja rasanya nak memberitakan suatu perkembangan menarik dalam rangkaian AlphaLipid.Net..

Perkembangan yang ditunggu2 selama ini.. kini rangkaian AlphaLipid.Net telah punyai wakil dinegara Brunei Darussalam.. Beliau seorang yang berwawasan dan punyai semangat untuk memasarkan produk berkhasiat Alpha Lipid LifeLine, Slim Diet II dan lain2nya di Brunei..

Selama ini banyak permintaan dari negara Brunei yang terpaksa kami serahkan kepada rangkaian lain samada secara langsung mahupun tidak langsung... akhirnya berkat kesabaran dan rasa positif diri ini, Dia kurniakan jua wakil dari rangkaian ini, alhamdulillah.. syukur...

Maka mulai dari hari ini, sekiranya anda berada di Brunei dan ingin mendapatkan stok2 Alpha Lipid LifeLine, dapatkan dari

Pn Hamidah - Brunei

00-673-8893376
00-673-8868298

Tips: Bagi mereka yang berada di Brunei dan ingin menjadi wakil kami disana... INILAH MASANYA!!!

Semoga rangkaian AlphaLipid.Net dan warganya dapat mengegarkan Brunei... semoga juga ramai yang mendapat khasiat dan dapat memperbaiki tahap kesihatan mereka, insyallah...

Ingin bersama kami, hubungi 013-9203194 atau email je ke alphalipidnet@yahoo.com

Cepat Dapatkan Tiket Royalti Anda!

0 comments

Tiket Royalty Convention Malaysia Kali Ke 6 telah mula dijual.

Royalti Convention Sesi Petang berharga RM50 seorang termasuk makan tengahari. Manakala Gala Dinner pada sesi malamnya pula berharga RM250 seorang. Ianya termasuk makan malam, produk kecantikan Bio-Rejuv berserta bekasnya sekali.

Kami mewakili semua ahli, menjemput anda untuk hadir kemajlis tersebut bagi melihat sendiri perkembangan biz ini dan anda boleh merasakan sendiri aura kejayaan disitu nanti... dan lihatlah sendiri pemberian wang2 tunai dari uncang ke beg yang berisi wang...

Jumpa disana nanti ye...

Bagi ahli2 yang berdaftar dibawah rangkaian ini ('AlphaLipid.Net') sila tempah tiket2 anda secepat mungkin dari En. Sham. Sila hubungi beliau ditalian 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com

Tarikh Tutup Bagi 6 Bulan Akan Datang

0 comments
Setiap ahli digalakkan untuk membuat pesanan awal agar dapat memantau penjualan kumpulan mereka secara lebih berkesan dan ini akan dapat membantu mencapai target yang ditetapkan.Untuk tujuan tersebut syarikat telah mengeluarkan notis bagi tarikh tutup bagi 6 bulan berikutnya.

Berikut adalah tarikh tutup bagi 6 bulan akan datang:
April - 29 Apr 2010
Mei - 27 Mei 2010
Jun - 29 Jun 2010
Julai - 29 Julai 2010
Ogos - 26 Ogos 2010
September - 29 September 2010

PERHATIAN: 30 Jun adalah tarikh tutup bagi Tahun Kewangan Syarikat. Bagi ahli yang membuat pesanan pada hari tersebut, hanya boleh mendapatkan stok mereka pada hari berikutnya, 1 Julai, 2010 selepas jam 12 tengahari. Ini adalah kerana proses pengiraan stok syarikat.

15 Hari Lagi Tarikh Tutup Bagi April 2010

0 comments
Pada 29 April, 2010 bersamaan hari Khamis adalah tarikh tutup bagi bulan April, 2010. Semua pesanan anda mesti sampai ke HQ sebelum 5.00 petang. Tiada 'Top-Up' akan dibenarkan selepas dari tarikh dan masa tersebut.

SETIAP BULAN PERINGATAN PENTING INI DIULANG BERKALI2! Sila buat pembelian peribadi 150pv - (personal volume) (2 tin Alpha Lipid LifeLine) untuk melayakkan anda mendapat bonus!!

Bagi mereka yang mempunyai rangkaian bertahap Supervisor keatas dibawah mereka sila buat pembelian kumpulan sebanyak 800gv (group volume - Pembelian anda & downline direct anda yang belum Supervisor) untuk melayakkan anda mendapat bonus dari Supervisor2 dibawah anda.. Ingat tuu, kalau tak buat nanti rugi je tak dapat maksimum bonus.

PENTING JUGAK NI... Hanya Supervisor, Manager & Executive yang membuat pembelian peribadi 150pv dan pembelian kumpulan 800gv SETIAP BULAN DALAM TEMPOH ROYALTI sahaja yang layak MENERIMA ROYALTI (dengan syarat2 lainnya)

Kepada Supervisor & Manager sila SENTIASA memberi peringatan ini kepada rangkaian anda, agar tiada kesulitan yang bakal timbul nanti.

Kami Beralih Ke TheNaturalHealthCare

0 comments
Salam buat semua... atas sebab2 teknikal dan undang2 hakcipta. Kami ingin memaklumkan bahawa blog BERITA TERKINI ALPHALIPID.NET di http://alphalipid-net-news.blogspot.com/ telah beralih kealamat baru di http://thenaturalhealthcare.blogspot.com/

Klik http://thenaturalhealthcare.blogspot.com

Semoga alamat baru ini akan dapat memberi maklumat yang telus lagi tepat kepada semua pelawat2nya yang terdiri dari ahli2 N.Z. New Image Sdn Bhd dan mereka yang ingin mendapatkan maklumat tentang produk berkhasiat Alpha Lipid LifeLine, Slim Diet II, Bio-Rejuv dan sebagainya.

Doakan semoga ini titik tolak kepada suatu yang lebih hebat, insyallah.
Khidmat kami tidak berubah, HANYA nama domain je berbeza, khidmat diberi tetap sama!!

Sekiranya anda mempunyai persoalan tentang biz ini atau barangkali pertanyaan tentang produk Alpha Lipid LifeLine dan Slim Diet II, hubungi je kami seperti biasa ditalian 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com

Wednesday, April 7, 2010

Ahli Biasa Adalah Pengedar?

0 comments
Mungkin terdapat ramai yang terkeliru dengan istilah pengedar Alpha Lipid LifeLine atau Slim Diet II ini.

Terkeliru yang macamana ni??... yalah, ada ramai juga yang rasakan apabila mendaftar sebagai ahli biasa je tidak boleh menaja atau membuat biz Alpha Lipid LifeLine & Slim Diet II ini. Hanya boleh beli sendiri, minum sendiri je...

Silapnya tanggapan tu, wahai ahli2 semua... tak kiralah samada anda menjadi Supervisor, ahli biasa atau sekadar mendaftar ahli dengan membeli 1 tin Alpha Lipid LifeLine berserta Starter Kit (RM50)... anda adalah pengedar... yang boleh membina biz secara kecil2an... hingga mencapai tahap Supervisor, Manager dan Executive...

Ramai dikalangan ahli dibawah rangkaian AlphaLipid.Net yang asalnya hanya ahli biasa, guna sendiri mulanya, berkongsi dengan keluarga dan rakan2... akhirnya capai Supervisor, Manager dan tahap Executive...

Modal? sekecil RM50 je...
tapi jika nak promosi nama & notelefon disenarai wakil AlphaLipid.Net (
www.alphalipid.net/wakil.htm), kami syorkan daftarlah ahli dengan membuat pembelian 6 tin Alpha Lipid LifeLine atau 4 tin Alpha Lipid LifeLine & 4 tin Slim Diet II... Dah la dapat KEAHLIAN PERCUMA bagi pembelian 6 tin Alpha Lipid (Promosi Terhad)... Dapat BONUS RM50 lagi...

Dengan tersenarainya nama anda dilaman web AlphaLipid.Net tu sendiri pun akan dapat banyakkk membantu anda membina biz ini, insyallah...

Apa2pun terpulanglah... walaupun beli 1... anda boleh menaja dan mempromosikan produk ini dan menjana pendapatan darinya...

Bagaimana nak daftar ahli baru bawah anda? ada juga yang bertanya bagaimana nak buat pesanan Alpha Lipid & Slim Diet II?

Mudah dan mudah aje... tak susah2 pun...

Buat pesanan di www.alphalipid.net/payment.htm dan sms/emailkanmaklumat ahli baru atau maklumat pesanan... yang lain AlphaLipid.Net uruskan...

Tak jelas lagi? hubungi je kami ditalian 013-9203194 atau email di alphalipidnet@yahoo.com

Tak lama lagi Royalti Akan kembali lagi..

0 comments
Rata2 ramai ahli yang telah maklum, Royalty Convention Malaysia kali ke 6 dijadual akan berlangsung pada 22 Mei, 2010 nanti. Majlis gemilang tersebut akan diadakan di Putrajaya International Convention Center, Precint 5, Dataran Gemilang, 62000 Putrajaya.

Keterangan lanjut tentang majlis ini akan diberitahu oleh HQ kelak.

Bagi mereka yang telah mencapai tahap Supervisor, Manager & Executive. sila dapatkan jumlah Royalti Volum (RV) terkini anda agar anda dapat membuat sasaran wang royalti yang anda inginkan nanti.

Kelayakan 2% royalti - Selempang Biru - 50,000rv
Kelayakan 3% royalti - Selempang Merah - 100,000rv
Kelayakan 4% royalti - Selempang Emas - 200,000rv (Duit Dalam Beg)

Anda boleh menghubungi HQ ditalian 03-22872988 bagi mendapatkan jumlah Royalti Volum terkumpul anda. Sila bagi rujukan No. ID anda.

Jangan tunggu lagi!! Telefon HQ hari ni!!

Mereka yang layak adalah bertahap Supervisor dan keatas yang mengekalkan pembelian 150pv (personal volum) dan 800gv (group volum - pembelian ahli biasa dibawah anda BUKAN SUPERVISOR...)

Selamat berusaha!

Kami sertakan doa agar sasaran royalti anda akan tercapai nanti, insyallah.

Saturday, April 3, 2010

Berjaga2 H1N1 Kembali Lagi

0 comments
Aduh... baru2 ni terdengar berita yang Influenza A (H1N1) kembali lagi... tren peningkatan kes H1N1 ini meningkat secara puratanya 50 kes positif setiap minggu berbanding hanya 20 kes seminggu pada Januari dan Februari, 2010.

Anda boleh baca sendiri kenyataan akhbar Menteri Kesihatan Malaysia berkaitan hal ini dilink http://www.moh.gov.my/attachments/4379
Jumlah terkumpul kematian akibat H1N1 ini kekal pada 77 orang sehingga kini. Negeri2 yang terlibat termasuklah Kelantan, Perak, Kedah, Selangor dan Melaka. Yang memang merungsingkan ramai yang dijangkiti H1N1 ini dikalangan pelajar2. Anda boleh lihat senarainya di kenyataan akhbar diatas.

Anda juga boleh lawati laman web http://h1n1.moh.gov.my/ untuk mendapat maklumat lanjut tentang H1N1 ini.
Maka tak perlulah kita bertangguh lagi, sediakan antibodi, immunisasi untuk diri dan famili... amalkanlah pengambilan Alpha Lipid LifeLine setiap pagi sebelum anak2 kita melangkahkan kaki kesekolah. Biar ada usaha dan ikhtiar dari kita... semoga terjaga kesihatan mereka...

Untuk mendapatkan produk berkhasiat ini, hubungi kami ditalian 013-9203194 atau email ke alphalipidnet@yahoo.com

Khidmat AlphaLipid.Net PERCUMA!!

0 comments
Bagi setiap ahli yang baru berdaftar dibawah rangkaian AlphaLipid.Net, proses pesanan barangan dan pendaftaran ahli2 baru dibawah anda merupakan suatu proses yang disediakan secara PERCUMA!!

Dari menjawab persoalan biz dan produk, penyediaan marketing tools hingga ke penyediaan borang pendaftaran ahli baru, borang pesanan (Borang SSR), pembayaran dan khidmat fax ke HQ dan lain2 lagi yang berkaitan dengan biz ini, AlphaLipid.Net berkhidmat untuk anda.

Tak kiralah samada anda sebagai ahli biasa, supervisor, manager mahupun executive.. khidmat ini diberi PERCUMA... kerana ramai yang membina biz ini secara part-time, maka tidak perlu memeningkan kepala dan meluangkan masa untuk mendaftar ahli atau membuat pesanan sedangkan khidmat PERCUMA tersedia... cuma guna je...

Apa yang anda perlu lakukan HANYA menyediakan bayaran dan maklumat ahli atau pesanan yang hendak dibuat.. mudah je kan?

Segala urusan dilakukan secara ONLINE, samada melalui email di alphalipidnet@yahoo.com atau sms ketalian En. Sham 013-9203194.
Walaupun khidmat ini disediakan secara PERCUMA, kami mengalakkan agar mereka yang telah mencapai tahap Manager dan keatas untuk mulai belajar mengurus pendaftaran ahli dan pesanan secara sendiri.

Apapun sekiranya anda punyai persoalan tentang ini hubungi je kami diemail dan talian yang diberi tadi. Opsss, agar tidak terkeliru nanti, segala khidmat yang diberi HANYA untuk mereka yang berdaftar dibawah kami... rangkaian AlphaLipid.Net

Apa Status Keahlian Anda?

0 comments
Kami di AlphaLipid.Net telah menerima beberapa pertanyaan dari ahli2 'lama' yang dah TAK INGAT NO ID masing2, ada yang dah terlupa samada dah jadi ahli ataupun tidak... ???

"mmmmm sapa tah nama upline... dah lupa laa" dan macam2 lagi..

Samada masih aktif, tak aktif atau barangkali jika adapun mungkin dah tamat keahliannya... apapun statusnya anda boleh pastikan dengan menghubungi HQ ditalian 03-22872988 (kalau tak dijawab, telefon je berkali2, HQ memang busy...) dan tanyalah mereka dengan memberi rujukan NoIC anda.. pastikan anda mendapat NoID anda, NoID upline anda dan status keahlian terkini.

Sekiranya anda masih belum menjadi ahli, dipersilakan untuk mendaftar keahlian dibawah rangkaian kami, rangkaian online AlphaLipid.Net ini... hubungilah email kami di alphalipidnet@yahoo.com atau ditalian 013-9203194.

Sila Daftar KeSistem NetTrex

0 comments
Sistem NetTrex merupakan sistem yang disediakan oleh syarikat secara percuma bagi ahli2 memantau biz masing2. Anda boleh memantau genealogy keahlian dan pesanan dalam rangkaian anda.

Kemudahan Sistem NetTrex ini disediakan secara PERCUMA!! Maka gunakan
ia sebaik mungkin.
Sila ke http://www.alphalipid.net/ dan klik butang 'Sign Up' dan masukkan No ID anda (Representative No) dan No Sponsor (No Upline anda) untuk mendaftar. Kemudian isikan maklumat diri anda yang tepat dan lengkap termasuk alamat email dan notelefon anda.

Setelah berdaftar, anda boleh masuk ke sistem NetTrex melalui http://www.alphalipid.net/ dan klik pada butang 'Login'.
Selamat mendaftar, semoga sistem NetTrex ini dapat membantu anda membina biz ini dengan lebih maju lagi, insyallah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...